Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα πως είναι δυνατόν να έχεις 50% πιθανότητες να το βάλεις σωστά και το 99% των περιπτώσεων να το βάζεις λάθος????

• Like 22
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου εχει τυχει να το κουμπωσεις σε ethernet? Σφηνωνει just το ριμαδι!

εγώ το δοκίμασα, και σε πληροφορώ ότι από το smartphone έδειξε notification ότι συνδέθηκε με Gigabit σύνδεση στον υπολογιστή :D
  • Like 3
Δημοσ.

Νομίζω πως το πάχος το οποίο όπως λένε θα είναι αρκετά λεπτό θα είναι μειονέκτημα σε σχέση με το usb που έχουμε τώρα μιας και θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μη μας σπάσει αλλά και να στοχεύσουμε καλά να πετύχουμε την τρύπα. Το θέμα είναι να έχουμε κάτι εύχρηστο στα χέρια μας. 

Όσο για το θέμα που έχει παρουσιαστεί σε όλους μας με τα σημερινά usb όπου μπερδεύουμε την πλευρά δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα αρκεί να μάθεις μία και καλή πως όταν είναι κάθετα οι θύρες (όπως στις μητρικές) τότε οι πλευρά με τις τρύπες στο usb πρέπει να είναι δεξιά, ενώ όταν είναι οριζόντια προς τα επάνω. 

• Like 4
Δημοσ.

Οπότε η επόμενη μεγάλη είδηση "τα νέα ethernet βύσματα αποκτούν την ίδια μορφή με τα νέα USB. Μη νομίζετε ότι θα ξεμπλέξετε ποτέ"! 

"Νεα τεχνολογια NFC με 1000MBps σε USB & Ethernet!" Για φαντασου... ακομα και τα βυσματα να μην κανουν... :P 

• Like 1
Δημοσ.

Φανταστειτε ποσα δευτερολεπτα (αθροισμα) σε ολο τον πλανητη εχουν χαθει με αυτη την ρημαδα την ιστορία των USB!

• Like 2
Δημοσ.

η νεα θυρα δε νομιζω να υιοθετηθει αμεσα κι ευρεως απο μητρικες,

πιθανοτερο να τη χρησιμοποιησουν premium cases απο μπροστα για φορτιση και συνδεση κινητων, mp3 κλπ.

κυριως φτιαχτηκε  για tablets και smartphones, ultrabooks   οπου μερικες φορες το μεγεθος του jack δημιουργει σχεδιαστικους περιορισμους,  σε 1-2 χρονια πολλα κινητα και ταμπλετς θα ειναι πολυ λεπτοτερα για να μπορουν ενσωματωνουν τη σημερινη default usb θυρα, η συγκεκριμενη φαινεται να ειναι μικροτερη κι απτη mini usb οποτε ελυσαν το προβλημα οριστικα

και με την ευκαιρια ελυσαν και το προβλημα του one way plug

Δημοσ.

<p>Νομίζω πως το πάχος το οποίο όπως λένε θα είναι αρκετά λεπτό θα είναι μειονέκτημα σε σχέση με το usb που έχουμε τώρα μιας και θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μη μας σπάσει αλλά και να στοχεύσουμε καλά να πετύχουμε την τρύπα. Το θέμα είναι να έχουμε κάτι εύχρηστο στα χέρια μας. </p>

Τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς, έχουμε μάθει να στοχεύουμε τη σωστή τρύπα, και με τη δέουσα προσοχή για να μη σπάσει ;) Και η ποσότητα δε σημαίνει και ποιότητα... Κάτι χοντρό με μια φορά κατεύθυνσης μπορεί να είναι πιο δύσχρηστο από κάτι λεπτό με διπλή φορά κατεύθυνσης! Κι επειδή γίνεται πολύ υποννοούμενο το κείμενο το κόβω εδώ!!!!! Απλα να θυμήσω τους παλιούς φορτιστές vs τους νέους της Apple... Πόσα τηλ μέχρι και το 4s γυρνούσαν με απασμένο κοννέκτορα, και πόσα 5άρια έχουν γυρίσει με παρόμοιο πρόβλημα;

Practice makes perfect :D

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ενα απο τα πλεονεκτήματα του USB πάντως είναι οτι δεν έχει αλλάξει το βύσμα. Με αυτή την κίνηση χάνεται (εν μέρει τουλάχιστον).

Όταν η αντιγραφή κάνει καλό.

Ελα, πες μας τώρα οτι η apple εφεύρε τα reversible βύσματα. Ήμαρτον πια με την αμάθεια...

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδιά και εσείς έχετε βάλει ανάποδα το βύσμα;;; Νόμιζα πως ήμουν μόνο εγώ και δεν ήθελα να το πω.. Ήταν ένα κοινό μυστικό όλων...

Όντως το ότι αλλάζει το βύσμα σημαίνει ότι όλοι θα έχουμε σε κάθε τσέπη αντάπτορα στην αρχή.. Εγώ είχα εντυποσιαστεί από τις θύρες esatap!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...