Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, stormrain είπε

Galactus ffs! Ενταξει ρησπεκτ.

Spoiler

Ηταν μικρος ομως, περιμενε πιο μεγαλο 😄 Pure killing machine το διαστημοπλοιο του Rick ε; 😎

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, asmilon είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ηταν μικρος ομως, περιμενε πιο μεγαλο 😄 Pure killing machine το διαστημοπλοιο του Rick ε; 😎

Ναι εντάξει δεν υπηρχε 🤣

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την έβλεπα ξανά και ξανά την εικόνα της σειράς στο Netflix, και δεν έκανα την κίνηση, κυρίως επειδή δεν μου άρεσε το art style.

Μετα βίας είδα το πρώτο επεισόδιο, το οποίο δεν μου έκατσε καλά, και έτσι έμεινε η σειρά στο ντουλάπι.

Καθότι όμως έβλεπα συνεχώς καλές κριτικές και σχόλια παντού (όπως και εδώ), είπα να ξαναδοκιμάσω.

Μόλις τελείωσα όλες τις σεζόν και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη σειρά με τόσο πλούσιο έξυπνο χιούμορ και καφρίλα. Καταπληκτική σειρά.

Ξεκίνησα τώρα το Final Space, αλλά είναι άλλη φάση, πιό σοβαροφανές.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Την έβλεπα ξανά και ξανά την εικόνα της σειράς στο Netflix, και δεν έκανα την κίνηση, κυρίως επειδή δεν μου άρεσε το art style.

Μετα βίας είδα το πρώτο επεισόδιο, το οποίο δεν μου έκατσε καλά, και έτσι έμεινε η σειρά στο ντουλάπι.

Καθότι όμως έβλεπα συνεχώς καλές κριτικές και σχόλια παντού (όπως και εδώ), είπα να ξαναδοκιμάσω.

Μόλις τελείωσα όλες τις σεζόν και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη σειρά με τόσο πλούσιο έξυπνο χιούμορ και καφρίλα. Καταπληκτική σειρά.

Αν θες τσέκαρε και το Solar Opposites που είναι και αυτό με τον Roiland. Δεν είναι τόσο τέλειο όσο το Rick and Morty, αλλά είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
On 02/08/2021 at 09:30, panther_512 said:

Οι πρώτες σεζόν του rick and moray μου άρεσαν πολύ περισσότερο, στις τελευταίες 2 μου φαίνεται οτι το ξεχειλώνουν απλά επειδή μπορούν... Δεν έχει καμία συνοχή ούτε συνέχεια πλέον το plot. 

Λάτρεψα το final space και το Invincible και ακόμα περισσότερο το Archer. Για εμένα και οι 3 είναι ανώτερες του R+M.

Δημοσ.

Καλα το rick and morty νομιζω πως πλεον δεν εχει ξεκαθαρο plot μεταξυ των επεισοδιων.

Random περιπετειες το βλεπω πλεον που ενιοτε προσθετουν υλη απο παλαιοτερα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 11 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

αναμενομενο. και δεν ειναι καμια μεγαλη απωλεια. σεναρια δεν εγραφε, ενω τις ιδιες δυο φωνες εκανε σε ολους τους χαρακτηρες. και το σοου κουρασε, στην φαση του ξεζουμσματος ειναι πλεον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχουν ανεβενει τα pm του που εστελνε στα ανηλικα στο ιντερνετ. ο τυπος ειναι o oρισμος του creep. οχι οτι ο Harmon παει πισω.

λογικη η αντιδραση του στουντιο, δεν μπορει να  τον εχει επικεφαλη στο σοου τους, ενω ο ιδιος ειναι ηδη μπλεγμενος σε δυο διαφορετικες κακουργηματικες υποθεσεις, η μια μαλιστα εχει παει ηδη στα δικαστηρια. στην τελικη, η αποχωρηση του ισως κανει καλο και στο καρτουν.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
Στις 25/1/2023 στις 4:07 ΠΜ, KilliK είπε

αναμενομενο. και δεν ειναι καμια μεγαλη απωλεια. σεναρια δεν εγραφε, ενω τις ιδιες δυο φωνες εκανε σε ολους τους χαρακτηρες. και το σοου κουρασε, στην φαση του ξεζουμσματος ειναι πλεον.

4 και 5 ήταν κακές. Η 6 είχε μερικα καλά επεισόδια.

Άλλα συμφωνώ, καμία σχέση με τις πρώτες σεζόν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...