Kasrith Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 July 30th! https://www.youtube.com/watch?v=DeAw6aXHzcY 3
KilliK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) μου αρεσει που σε ολα τα πλανα, δειχνουν την Summer απο πισω. not that I complain.. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από KilliK
snake_plissken2112 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ναι, στο Mad Max, την κατά κοινή ομολογία κριτικών/κοινού καλύτερη περιπέτεια των '10ς και ίσως και το καλύτερο της σειράς που ενθουσίασε από Κάννες μέχρι όσκαρ...αυτό το Μad Max... άντε επιτέλους, καιρός ήταν, είχα δεί 10 φορές το πρωταπριλίάτικο πρώτο της 3ης Θα αποκτήσει άλλο χάζι και ο Αύγουστος για εμάς που δε βλέπουμε και GoT, twin peaks + rick n morty, all the best!!! το trailer φαίνεται πάντως και γαμώ, get schwiftyyyyyyyy!!!
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ωραιο επεισοδιο, homage στο Fury Road και fanservice με το thong της Summer.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγω αρχισα πριν απο 2 μηνες περιπου και τελειωσα την 2η σεζον λιγο πριν αρχισει η τριτη. Αυτο τον καιρο δεν νοιαζομαι για κατι αλλο εκτος των νεων επεισοδιων. Απλα λατρευω το ολο concept και ελπιζω να μπορεσω να αγορασω το book one των κομικ το οποιο περιλαμβανει τα δυο πρωτα volumes. Pickle Rick FTW!!!
speedy23 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 I took your family? who do you think had more taken from them when you shot 20 ccs of liquid dream killer into my daughter? *applause* 2
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 δεν ξερω. παραμενει διασκεδαστικη η σειρα αλλα νιωθω πως καπου εχει κουρασει το premise Rick loves his family or not? που υπαρχει σε καθε επεισοδιο. τρεις σεζον μεχρι τωρα, και πραγματικη αναπτυξη χαρακτηρων δεν υπαρχει. μου θυμιζει το House MD, με την ιδια κουραστικη φορμουλα οπου σε καθε επεισοδιο ξεκιναει τελειως μισανθρωπος, και στο τελος δειχνει την ευαισθητη ανθρωπινη πλευρα του. και στο επομενο επεισοδιο, επαναλαμβανεται το ιδιο. meh. και ειναι κριμα, γιατι ενω το συμπαν ειχε αρχικα επεκταθει με ενδιαφερουσες ιδεες, οπως το Council of Ricks που θα μπορουσαν να ειχαν cameos κατα την διαρκεια των σεζον και να δινουν νεα hints στο παρελθον του Rick, πατησανε και εκει το reset button σε ενα μονο επεισοδιο και χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος. 1
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 μακραν το χειροτερο επεισοδιο ολοκληρης της σειρας. το εξυπνο χιουμορ αντικαταστηθηκε απο τον Rick να βριζει ασταματητα. αυτο δεν ειναι διασκεδαση. επισης μηδεν ουσια στο στορυ. ενω η τριτη σεζον ξεκινησε τοσο δυνατα, εχει καταληξει να ειναι τελικα και η πιο αδυναμη. κριμα.
najinblue3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Την ξεκινησα και εγω " επιτελους? ", μιας και μου την εμφανισε στα recommended του Netflix, ειδα τα 2 πρωτα, κλαμα, απλα κλαμα, ειδικα στο 2ο επεισοδιο με τους σκυλους, ακομα κλαιω, δεν την περιμενα τοσο καλη tbh 2
dekulinkgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παρα πολυ καλο το τελευταιο επισοδιο. 4
speedy23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Απιστευτο ηταν. Πολυ συμβολισμος για την κοινωνια και σκοτεινο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα