Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3JΟHN3 σε ρώτησα γιατί ανέφερες κάψιμο από parts κλπ,όχι οτι θα το σώζε αν είναι να γινόταν κάτι  :) απλά είναι ένα ελάχιστο μέτρο προστασίας.Μπα δεν έχουν τόση διαφορά οι κάρτες αν δεις αν και το "edge" το χει η 760 μεταξύ τους.Δες τι παιχνίδια θα παίζεις στη τελική και τι χρήματα διαθέτεις και αποφάσισε ανάλογα τι σε συμφέρει.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3JΟHN3 σε ρώτησα γιατί ανέφερες κάψιμο από parts κλπ,όχι οτι θα το σώζε αν είναι να γινόταν κάτι  :) απλά είναι ένα ελάχιστο μέτρο προστασίας.Μπα δεν έχουν τόση διαφορά οι κάρτες αν δεις αν και το "edge" το χει η 760 μεταξύ τους.Δες τι παιχνίδια θα παίζεις στη τελική και τι χρήματα διαθέτεις και αποφάσισε ανάλογα τι σε συμφέρει.

Tα χρηματα ειναι κατι σχετικο... πριν κανω καν το thread σκεφτομουν να φτιαξω pc πανω σε ι7 4930Κ.... και το budget το υπολογιζα κοντα στο 1500ρι...  αλλα απο την στιγμη που βλεπω οτι το συστημα ειναι κομπλε και ετοιμο δεν αξιζει να παω σε νεο  γιατι φτιαχτηκε(?) η καμενη μητρικη  και ειχα ετοιμες RAM και CPU αρα μου ελειπε μια GPU....

Στο θεμα των pins πρεπει να ανακαλεσω για το τροφοδτικο γιατι εχει 2 6ρια pin που κουμπωνουν στην 4870(δεν το περιμενα νομιζα οτι θα ειχε 1...) και ενα απο αυτα τα pins εχει extra αλλα 2 pinακια που δεν ειναι κουμπωμενα(προφανως γινετε 8ρι αν κουμπωσουν?)

Αρα ειναι στο χερι μου για το πια καρτα θα διαλεξω....

Δημοσ.

Tα χρηματα ειναι κατι σχετικο... πριν κανω καν το thread σκεφτομουν να φτιαξω pc πανω σε ι7 4930Κ.... και το budget το υπολογιζα κοντα στο 1500ρι...  αλλα απο την στιγμη που βλεπω οτι το συστημα ειναι κομπλε και ετοιμο δεν αξιζει να παω σε νεο  γιατι φτιαχτηκε(?) η καμενη μητρικη  και ειχα ετοιμες RAM και CPU αρα μου ελειπε μια GPU....

Στο θεμα των pins πρεπει να ανακαλεσω για το τροφοδτικο γιατι εχει 2 6ρια pin που κουμπωνουν στην 4870(δεν το περιμενα νομιζα οτι θα ειχε 1...) και ενα απο αυτα τα pins εχει extra αλλα 2 pinακια που δεν ειναι κουμπωμενα(προφανως γινετε 8ρι αν κουμπωσουν?)

Nαι γινοντε κι 8-πινα.

Δημοσ.

Παω να τρεξω το ultra preset που δειχνει στο τεστ κι θα ποσταρω τα αποτελεσματα.

min: 44 fps

avg: 67 fps

331.65 driver , Asus 760 DCUII OC, i5 4670,8gb ram 1600mhz σε αναλυση 1680x1050 .

Αν υπαρχει καποιος με 270Χ κι παρομοιο setup θα ηταν ενδιαφερον να δουμε τα αποτελεσματα.

Η διαφορα σε ολα τα τεστ (γενικη διαφορα) ειναι περιπου 15%. Ετσι κι αλλιως αυτες οι 2 καρτες ειναι τα καλυτερα vfm που κυκλοφορουν τωρα.

έχω την R9 270X! Μόλις πάρω τα Χριστούγεννα έναν Core i5 4670K (αυτόν θα πάρω ακριβώς!) να τρέξουμε ένα benchmark να δούμε!

• Like 1
Δημοσ.

έχω την R9 270X! Μόλις πάρω τα Χριστούγεννα έναν Core i5 4670K (αυτόν θα πάρω ακριβώς!) να τρέξουμε ένα benchmark να δούμε!

Ωραιος φιλε!! Καλοριζικο κι το συστημα!

Δημοσ.

Δεν τα είδα όλα τα ποστ! Πάντως και να μην λειτουργούν για τον χ,ψ λόγο ένα απ'τα 6πινα no problem! Εμένα η Sapphire R9 270X ήρθε με 2 ανταπτοράκια 6-pin σε Molex και έτσι την χρησιμοποιώ με το Corsair CX430M μου!

Ωραιος φιλε!! Καλοριζικο κι το συστημα!

Το σύστημα είναι ενός χρόνου,η GPU και το κουτί είναι καινούργια :) Παρεπιπτόντως CPU πρέπει ν'αλλάξω οπωσδήποτε...ο A4 3400 είναι χειρότερος κι από Athlon II...τρώει bottleneck η R9 270X...όμως πάλι μπορεί να τρέξει GTA IV σε 1920χ1080 + High Textures + Low όλα τα υπόλοιπα + OnLine που συνεπάγεται ότι υπάρχουν ένα σωρό άλλοι παίκτες...και είναι playable,πιστεύω 40-50fps ;)

pvr9.jpg32hq.jpg

Δημοσ.

Τελικα κατεληξα στην 270X και συγγεκριμενα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270X-2GB-GD5-BstOC-11217-01-20G.htm   θα δοκιμασω να τρεξω το ROME 2 να δω τι παιζει :P
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας παιδια!

ΥΓ  Ευχομαι να μην αναφερω κανενα προβλημα ακομα δεν την χαρηκα...

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα κατεληξα στην 270X και συγγεκριμενα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270X-2GB-GD5-BstOC-11217-01-20G.htm   θα δοκιμασω να τρεξω το ROME 2 να δω τι παιζει :P

Την ίδια ακριβώς έχω :) Πανέμορφη και δυνατή! Αλλά γιατί,ΓΙΑΤΙ από το Plasio? Το Digital-Master,το VisionStudio τι έχουν; Ακόμη κι απ'το e-shop (που την πήρα) καλύτερη τιμή έχει! Τα 2 πρώτα έχουν και καλό after-sales support! http://www.e-shop.gr/product?id=PER.514536

http://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-Boost-2GB-Dual-X-OC.html

Δημοσ.

Μεγειες!

Τρεξε ενα ultra & ενα high preset κι ποσταρε!

Δημοσ.

Ultra settings 1980x1020  

Average fps: 36.6
Minumum fps:18

Very high settings 1980x1020

Average fps: 45.8
Minumum fps: 26

Οσο για το πλαισιο με τσιτοσατε τοσο πολυ που δεν κρατηθηκα.... σαφως και μπορουσα φθηνοτερα.....

• Like 1
Δημοσ.

Οχι θα αντισταθω να ρωτησω ΓΙΑΤΙ απο το πλαισιο...???? 

ευχομαι ο TS να μην πεσει στην αναγκη του σερβις στους....καλοριζικη οπως και να χει και περιμενουμε να μας πεις πως σου φαινεται σε επιδοσεις

• Like 1
Δημοσ.

Ultra settings 1980x1020  

Average fps: 36.6

Minumum fps:18

Very high settings 1980x1020

Average fps: 45.8

Minumum fps: 26

Οσο για το πλαισιο με τσιτοσατε τοσο πολυ που δεν κρατηθηκα.... σαφως και μπορουσα φθηνοτερα.....

Ωραιος φιλε σε ευχαριστω! Υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξεις την αναλυση σου στα 1680χ1050 κι να τρεξεις το benchmark? (Γιατι εγω δεν μπορω να το τρεξω σε 1080p)

Δημοσ.

Την ίδια ακριβώς έχω :) Πανέμορφη και δυνατή! Αλλά γιατί,ΓΙΑΤΙ από το Plasio? Το Digital-Master,το VisionStudio τι έχουν; Ακόμη κι απ'το e-shop (που την πήρα) καλύτερη τιμή έχει! Τα 2 πρώτα έχουν και καλό after-sales support! http://www.e-shop.gr/product?id=PER.514536

http://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-Boost-2GB-Dual-X-OC.html

η τιμη περνα σε δευτερη μοιρα φιλε μου , οταν το κυριοτερο ειναι πως εχουν ανυπαρκτο after sales υποστηριξη......ας οψεται το μαρκετινγκ που εχουν και κοροιδευουν τον κοσμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...