Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε κοιτα να δεις τι εχουν οι αποθηκες και εμενα η αποθηκη του πατερα μου εχει 2 αραχνες 2 κιλα ελιες απο το χωριο και μισο ντενεκε λαδι.

περα απο την πλακα καλο ειναι να αλλαξεις και psu και καρτα γραφικων για καρτα βαλε την GTX760 

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα κοιτάξεις την υλοποίηση για το τι απαιτήσεις έχει σε έξτρα τροφοδοσία γιατί υπάρχουν διαφοροποιήσεις καμμιά φορά.

Έχε υπόψην σου οτι το Rome 2 πάει καλύτερα σε radeon.

Που το ειδες οτι παει καλυτερα με Radeon. Παρακαλω βαλε ενα link

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2340425

http://www.pcgameshardware.de/Total-War-Rome-2-PC-255102/Tests/Total-War-Rome-2-Test-Benchmarks-1086131/

Εμενα μου φαινεται οτι ειναι στα ιδια επιπεδα. Με ελαχιστο προβαδισμα στην nvidia.

ρε κοιτα να δεις τι εχουν οι αποθηκες και εμενα η αποθηκη του πατερα μου εχει 2 αραχνες 2 κιλα ελιες απο το χωριο και μισο ντενεκε λαδι.

περα απο την πλακα καλο ειναι να αλλαξεις και psu και καρτα γραφικων για καρτα βαλε την GTX760 

Το τροφοδοτικο που εχει ειναι 5ετους εγγυησης κι λεει οτι το εχει 4 χρονια οποτε ακομα ειναι στην εγγυηση . Αν λειτουργει απροβληματιστα γιατι να το αλλαξει?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το τροφοδοτικο εαν δουλευει σωστα.μην λετε βλακειες να το αλλαξει επειδη δεν ξερετε την μαρκα.

ενα copy paste το ονομα στο google δεν μπορει να γινει......

review.

Δημοσ.

Έχω βάλει links για το Rome II.

http://hexus.net/tec...7-260x/?page=10

http://www.kitguru.n...n-oc-review/11/

Με 270Χ θα χει ίδια ή καλύτερα fps από 760.Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με 280Χ-770.

Το ίδιο γινόταν και σε παλιότερα παιχνίδια της creative assembly από οτι θυμάμαι όταν έπαιζα TW.

Δημοσ.

Στα χρήματα η διαφορά είναι υπαρκτή.Αν και στη περίπτωση της 760 ισχύει οτι είναι ελαφρώς δυνατότερη σε γενικές γραμμές αν και όπως σου χω ξαναπει η διαφορά δεν είναι τόση όσο νομίζουν οι περισσότεροι.

Δημοσ.

Παω να τρεξω το ultra preset που δειχνει στο τεστ κι θα ποσταρω τα αποτελεσματα.

min: 44 fps

avg: 67 fps

331.65 driver , Asus 760 DCUII OC, i5 4670,8gb ram 1600mhz σε αναλυση 1680x1050 .

Αν υπαρχει καποιος με 270Χ κι παρομοιο setup θα ηταν ενδιαφερον να δουμε τα αποτελεσματα.

Στα χρήματα η διαφορά είναι υπαρκτή.Αν και στη περίπτωση της 760 ισχύει οτι είναι ελαφρώς δυνατότερη σε γενικές γραμμές αν και όπως σου χω ξαναπει η διαφορά δεν είναι τόση όσο νομίζουν οι περισσότεροι.

Η διαφορα σε ολα τα τεστ (γενικη διαφορα) ειναι περιπου 15%. Ετσι κι αλλιως αυτες οι 2 καρτες ειναι τα καλυτερα vfm που κυκλοφορουν τωρα.

Δημοσ.

καλα τοση ωρα μιλαμε για συγκρισεις και εχεις 1050p οθονη?? :P Τεσπα οτι και αν εβγαζες νομιζω το ξερεις οτι και 1080p να ειχες ιδια νουμερα δεν προκειται να εβγαζες λογο διαφορετικου συστηματος,drivers etc Και οπως βλεπεις και σε αλλα reviews το game τρεχει καλυτερα σε amd καρτες,οχι πως δεν τρεχει καλα σε nvidia απλα τρεχει καλυτερα στης amd.

Δημοσ.

καλα τοση ωρα μιλαμε για συγκρισεις και εχεις 1050p οθονη?? :P Τεσπα οτι και αν εβγαζες νομιζω το ξερεις οτι και 1080p να ειχες ιδια νουμερα δεν προκειται να εβγαζες λογο διαφορετικου συστηματος,drivers etc Και οπως βλεπεις και σε αλλα reviews το game τρεχει καλυτερα σε amd καρτες,οχι πως δεν τρεχει καλα σε nvidia απλα τρεχει καλυτερα στης amd.

Eννοειται πως με 1080p δεν θα εβγαζα το ιδιο αποτελεσμα. Απλα θελω να δω live αποτελεσμα απο καποιον αλλο user.

Παντως το review του hexus μοιαζει λιγο fake , high preset @ 1080p --> 56 fps av.

Η οθονη μου με τα benchmarks που κολλαει? :huh:

Δημοσ.

To game εχει δικο του bench?

Nαι εχει. Αυτο ετρεξα κι εγω.

high preset εβγαλα min:92 , avg: 146

το game τρεχει καλυτερα σε amd καρτες,οχι πως δεν τρεχει καλα σε nvidia απλα τρεχει καλυτερα στης amd.

btw To game δεν τρεχει καλα ουτε σε AMD ουτε σε nVidia (τουλαχιστον ετσι οπως θα επρεπε. Ειναι τρομερα cpu intensive για 1 core κι unoptimized). Δεν μιλαω για το benchmark εννοειται αλλα για την in game εμπειρια πχ σε πολιορκια 5000 vs 5000 etc.

Δημοσ.

Σε μέσο όρο οι κάρτες έχουν 9-10% διαφορά (όχι οτι παίζει καμμιά μεγάλη διαφορά 10-15 αλλά λέμε).

Εσύ Prospector8 που χες δοκιμάσει και τις 2 κάρτες τι λες;

Δημοσ.

Ετσι οπως το βλεπω για αρχη θα κουμπωσω καρτα απλα με προβληματισε ενα περιεργο πραγμα που μου ετυχε την 2η ημερα που πηρα το pc απο την ανακατασκευη... .στο ακυρο μου αναγνωριζε 4GB RAM ενω ηταν κουμπωμενα και οι 3 μνημες... ετσι το εκλεισα ξεκουμπωσα την μνημη  και οταν το ξανα ανοιξα και το ξανα εκλεισα και την κουμπωσα ξανα την αναγνωριζε κανονικα... περιεργο πραγμα...
Ελπιζω να ηταν τυχαιο... και να μην ειναι σημαδι οτι η μητρικη παλι θα παραδωσει....
Και κατι αλλο.. ειναι λογικο το cpu να παιζει σε usage σε ποσοστα 0 με1%? οταν ανοιγω διεργασιες το βλεπω σε τετοιο ποσοστο.... 
Βεβαια δεν τρεχει κατι ωστε να δουλευει... απλα ειναι idle και εχει 0 με 1%.....
Οταν ανοιγω κανενα παραθυρο φτανει κοντα το 20%.... προσωρινα πεφτει παλι στο 0-1%....

Δημοσ.

Ετσι οπως το βλεπω για αρχη θα κουμπωσω καρτα απλα με προβληματισε ενα περιεργο πραγμα που μου ετυχε την 2η ημερα που πηρα το pc απο την ανακατασκευη... .στο ακυρο μου αναγνωριζε 4GB RAM ενω ηταν κουμπωμενα και οι 3 μνημες... ετσι το εκλεισα ξεκουμπωσα την μνημη  και οταν το ξανα ανοιξα και το ξανα εκλεισα και την κουμπωσα ξανα την αναγνωριζε κανονικα... περιεργο πραγμα...

Ελπιζω να ηταν τυχαιο... και να μην ειναι σημαδι οτι η μητρικη παλι θα παραδωσει....

Και κατι αλλο.. ειναι λογικο το cpu να παιζει σε usage σε ποσοστα 0 με1%? οταν ανοιγω διεργασιες το βλεπω σε τετοιο ποσοστο.... 

Βεβαια δεν τρεχει κατι ωστε να δουλευει... απλα ειναι idle και εχει 0 με 1%.....

Οταν ανοιγω κανενα παραθυρο φτανει κοντα το 20%.... προσωρινα πεφτει παλι στο 0-1%....

Ναι λογικο ειναι. (για το cpu usage μιλαω). Παντως με την καρτα που εχεις τωρα Rome 2 δυσκολα θα παιξεις.

Σε μέσο όρο οι κάρτες έχουν 9-10% διαφορά (όχι οτι παίζει καμμιά μεγάλη διαφορά 10-15 αλλά λέμε).

Εσύ Prospector8 που χες δοκιμάσει και τις 2 κάρτες τι λες;

Αν κατσεις κι δεις τα τεστ στο ιντερνετ κι βγαλεις το μεσο ορο απο 2 καλες υλοποιησεις (Asus or Gigabyte) ειναι στο ~14%. Γενικα απο υλοποιηση σε υλοποιηση η διαφορα των καρτων αυτων ειναι στο +10%~15% υπερ της 760 , με την 760 να ειναι κι 20% ακριβοτερη.

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/R9_270X_Direct_Cu_II_TOP/26.html

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_760_WindForce_OC/27.html

Για να βγαλεις την γενικη εικονα της καρτας πρεπει να την δοκιμασεις κι σε παιχνιδια που παει καλα η AMD (Hitman,tomb raider etc) κι σε παιχνιδια που παει καλα η nVidia(Crysis 3 , blizzard games etc) , αν παραλειψεις εστω ενα κομματι βγαζεις λαθος αποτελεσματα για την γενικη εικονα της καρτας.

Απλα κουβεντα να γινεται.

Δημοσ.
Το τροφοδοτικο που εχει ειναι 5ετους εγγυησης κι λεει οτι το εχει 4 χρονια οποτε ακομα ειναι στην εγγυηση . Αν λειτουργει απροβληματιστα γιατι να το αλλαξει?

Κοιτοντας σημερα την αποδειξη το τροφοδοτικο επισημα ειναι εκτος εγγυησης.... 3/12/08 αγορασμενο.... 

Να παρω μονο καρτα η θα την πατησω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...