H1llzFr4D Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρες σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα στο σπίτι με τα βύσματα της κεραία της τηλεόρασης. Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα καλώδιο που ξεκινάει από την κεραία της τηλεόρασης και καταλήγει σε έναν αποκωδικοποιητή. Εγώ αυτό που θέλω είναι να συνεχίζει, και, ενώ συνδέεται με αυτόν τον αποκωδικοποιητή, να καταλήγει σε έναν άλλο που υπάρχει σε ένα άλλο δωμάτιο. Το ενδιάμεσο καλώδιο υπάρχει, απλά δεν έχω ιδέα τι βύσματα πρέπει να αγοράσω. Από ότι καταλαβαίνω χρειάζομαι έναν διακλαδωτή (που δεν ξέρω όμως αν θα είναι mmf ή ffm) και 2 βύσματα για το άλλο καλώδιο (αρσενικά ή θηλυκά). Τί πρέπει να αγοράσω; Αν έχετε στο μυαλό σας κάποιον πιο εύκολο τρόπο να κάνω την σύνδεση πείτε μου.
master2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ασ πουμε οτι αυτος ειναι ο πρωτος δεκτης σου http://www.plaisio.gr/ProductImages/1000x1000/1633937_1.JPG το καλωδιο της κεραιας παει στο ΑΝΤ ΙΝ με αρσενικο βυσμα. απο το LOOP OUT με θηλυκο βυσμα συνεχιζει για το αλλο δωματιο και καταληγει στον αλλο δεκτη με αρσενικο βυσμα και παει στο ANT IN. OK??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα