Cpkdemian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 τισ τελευταιες 2 μερεσ η δεη δεν την παλευει. δεν εχω μια βδομαδ που εχω αγορασει τον ssd και το ρευμα εχει πεσει 3 φορες ενω εχω ανοιχτο υπολογιστη. Εχω πολυμπριζο ασφαλειας αλλα δεν εχω χρηματα για να αγορασω ups. Υπαρχει περιπτωση να μου ¨χαλαει" τους σκληρους καθε φορα που πεφτει το ρευμα? Τι μπορω να κανω παναθεματο?
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν γίνεται συνέχεια υπάρχει περίπτωση να σου κάψει οτιδήποτε αλλα αν εχεις καποιο πολύμπριζο ασφαλείας εισαι αρκετά προφυλαγμένος βέβαια σχετικό ειναι και αυτο , αυτο που θέλω να πω ειναι οτι μπορει και καποιος που δεν εχει πολύμπριζο τιποτα και αυξωμειώσεις να μην πάθει τιποτα ποτε , αλλα μπορει να γινει και αντίθετο
pigeon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εχω πολυμπριζο ασφαλειας αλλα δεν εχω χρηματα για να αγορασω ups. Τι μπορω να κανω παναθεματο? Πολλές προσευχές, τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα. Το πιθανότερο είναι να σου χαλάσει το τροφοδοτικό πριν τον ssd. Επειδή είμαι παθών από ρεύμα κάμποσες φορές (hd, router, printer, ξανα router) θα σου πω ψάξε-βρές-μάζεψε και πάρε UPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα