AlexArchetype Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Order Done!!!Thermalright Hr-02 Macho! Actic silver 5 paste !Zalman z9 plus Case! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Order Done!!! Thermalright Hr-02 Macho! Actic silver 5 paste ! Zalman z9 plus Case! :-D μεγιές καλά κλόκια και να το ευχαριστηθείς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexArchetype Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 μεγιές καλά κλόκια και να το ευχαριστηθείς! Να σαι Καλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλοδούλευτα. Περιμένω γκρίνια από τον Θάνο για την Silver 5. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ε ναι...να φανταστεις εχω ενα σωληναριο στο ψυγειο του αδερφου στο σπιτι του για οταν παω και του καθαριζω τον υπολογιστη απο την μπιχλα.....για τοσο πεταμα την εχω προσωπικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Thnx for making me laugh ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ε ναι...να φανταστεις εχω ενα σωληναριο στο ψυγειο του αδερφου στο σπιτι του για οταν παω και του καθαριζω τον υπολογιστη απο την μπιχλα.....για τοσο πεταμα την εχω προσωπικα χαχα γιατί τόσο μίσος ρε συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειναι μισος απλα την εχω για πεταμα χωρις λογο.και ειναι ευχαριστημενος και ο ενας ο brother και ο αλλος....αυτο ειναι που μετραει. καλη η παστα Θανο???? καληηη καληηηη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα