AlexArchetype Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Τι προτεινετε για Amd Fx8320??Ξερω οτι και τα δυο θα κανουν την δουλεια τους και πολυ καλα μαλιστα σε oc αλλα απο προσωπικης αποψης εσεις τι θα επιλεγατε !? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Mugen 3 από εμένα. τι κουτί έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 H mugen 3 αν δε με απατά η μνήμη μου είναι πιο δυνατή και φθηνότερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 H mugen 3 αν δε με απατά η μνήμη μου είναι πιο δυνατή και φθηνότερη. ακριβώς. πολύ καλό vfm,έχει εξαιρετικό performance/price... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexArchetype Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Κουτι μαλλον θα παω η σε Thermaltake Gs H σε καποιο Cooler Master της ιδιας κατηγοριας καθοτι πρεπει να κρατησουμε και λεφτα για καρτα γραφικων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexArchetype Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Για Enermax ETS-T40 BLACK TWISTER ποια η γνωμη σας.Ακουω τα καλυτερα παντου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 χειροτερη απο αυτες που λες.ειναι στα επιπεδα της hyper 212 evo και ισως λιγο καλυτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Mugen 3 και απο εμένα... Δες και την TR Macho που ειναι στα ιδια κυβικα... http://www.skroutz.gr/s/417157/Thermalright-HR-02-Macho.html?keyphrase=Macho 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexArchetype Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Mugen 3 και απο εμένα... Δες και την TR Macho που ειναι στα ιδια κυβικα... http://www.skroutz.gr/s/417157/Thermalright-HR-02-Macho.html?keyphrase=Macho Πολυ Καλη Μαλλον Αυτη 8α προτιμησω! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ Καλη Μαλλον Αυτη 8α προτιμησω! Ευχαριστω για να σε μπερδέψω λίγο ακόμα δες και την TS 140 απλά δες αν χωράει στο κουτί σου γιατί είναι λιγάκι ψηλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexArchetype Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 για να σε μπερδέψω λίγο ακόμα δες και την TS 140 απλά δες αν χωράει στο κουτί σου γιατί είναι λιγάκι ψηλή. Χωραει απο οτι βλεπω αλλα να σου πω την αληθεια αν δεν μου κανεις καμια επεξηγηση εμενα παρομοια με την macho μου φενεται σε πιο slim εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Χωραει απο οτι βλεπω αλλα να σου πω την αληθεια αν δεν μου κανεις καμια επεξηγηση εμενα παρομοια με την macho μου φενεται σε πιο slim εκδοση. είναι ελαφρός καλύτερη στα high loads. αν δεν είσαι ψείρας και δεν κυνηγάς το τελευταίο mhz πάρε όποια σου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexArchetype Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 είναι ελαφρός καλύτερη στα high loads. αν δεν είσαι ψείρας και δεν κυνηγάς το τελευταίο mhz πάρε όποια σου αρέσει Ψειρας δεν ημουν!Τωρα τελευταια εχω γινει Να φτιαξεις ενα poll να μαζευτουν ψηφοι να δουμε τι λεει και ο λαος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ψειρας δεν ημουν!Τωρα τελευταια εχω γινει Να φτιαξεις ενα poll να μαζευτουν ψηφοι να δουμε τι λεει και ο λαος!! mugen 3/ macho/ TS 140 βάλτες δίπλα δίπλα και πάρε όποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι στο budget που είσαι αυτές είναι οι vfm επιλογές σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexArchetype Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 mugen 3/ macho/ TS 140 βάλτες δίπλα δίπλα και πάρε όποια σου κάθεται καλύτερα στο μάτι στο budget που είσαι αυτές είναι οι vfm επιλογές σου Κοιτα κατι reviews και κατι στατιστικα που ειδα γενικα η macho με κερδισε. Το οτι η mugen εχει 2 ανεμιστηρες κανει διαφορα!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα