Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Χαίρετε, Όπως διαβάσατε κάποιοι πιο παλιά, είχα αρχίσει να δουλεύω σε μεταμόρφωση υποτίτλων στο SA από Αγγλικούς σε Ελληνικούς. Όσο και να έψαξα, δεν καταφέρνω να βρώ τέτοιους. Παρ'όλα αυτά, ετοιμάζω κάτι δυσκολότερο. Καταρχάς θα πω οτι αλλάζω όλα τα Textures από μαγαζιά και τα μετατρέπω σε ελληνικές *κάπως* μάρκες. Όλα τα ρούχα πλέον είναι αλλαγμένα, με διαφορετικά textures για το καθένα. Τέλος, θα κάνω walkthrough με το SA όπου σαν εξωτερικούς υποτίτλους θα έχω ελληνικές γραμμές. Παρ'όλα αυτά, χρειάζομαι βοήθεια: Αν κάποιος θα μπορούσε να αλλάξει τα textures όσο εγώ τα ετοιμάζω, δηλαδή να τα ενεργοποιεί στο παιχνίδι του. Κάποιος άλλος απλά να παίζει τις αποστολές στο PC *χωρίς υποτίτλους* και να μου τα δίνει να τα μεταφράσω. Γνωρίζω οτι είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά λίγη βοήθεια δεν θα έβλαπτε. Δεν χρειάζεται εσείς να αφιερώσετε πολύ χρόνο μιας και ζητάω διευκόλυνση.
marios_geo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Από περιέργεια, για ποιο λόγο κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, σε τόσο παλιό παιχνίδι και μάλιστα σε τόσο περιορισμένο κοινό;Αν ήμουν στην θέση σου (και είχα ταλέντο) θα ασχολούμουν με κάτι πιο προσοδοφορο. Πχ θυμάμαι ένα τύπο που έκανε ένα mod στο skyrim που πρόσθετε καμιά 20 ώρες παιχνιδιού. Και τελικά βγήκε δουλειά σε μια εταιρεία παιχνιδιών. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2013 από marios_geo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα