Προς το περιεχόμενο

Hp omni 10 η dell venue 11

Nv1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγοράσω ενα απο αυτά τα 2 νέα ταμπλετ. Εχω ψάξει αρκετά κ για τη χρήση που τα θελω ειναι ιδανικά. Επιθυμώ να μ απαντηςει αν γνωρίζει κάποιος ποτε υπολογίζονται οι αφίξεις τους σε Ελλάδα. Αν ειναι να κάνουν κανά 3μηνο και...να κοιτάξω για κατι άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω να αγοράσω ενα απο αυτά τα 2 νέα ταμπλετ. Εχω ψάξει αρκετά κ για τη χρήση που τα θελω ειναι ιδανικά. Επιθυμώ να μ απαντηςει αν γνωρίζει κάποιος ποτε υπολογίζονται οι αφίξεις τους σε Ελλάδα. Αν ειναι να κάνουν κανά 3μηνο και...να κοιτάξω για κατι άλλο.

Κοίταξε για κάτι άλλο, γιατί όπως τα βλέπω το διμηνο δε το γλυτώνεις!

Τουλάχιστο το venue 11 Φερβαρη και αν! Το omni μπορεί και να το δούμε λίγο πιο νωρίς, αλλά πρίν το γενάρη, πολύ χλομό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κάποιο στην αγορά π να εχει τα ιδια περίπου χαρακτηριστικά κ να εχει τον καινούργιο επεξεργαστη της Intel?

Asus transformer book T100!

Διαφορες με τα αλλα δυο!

asus t100 vs venue&omni

Cpu:intel bay trail z3740 vs z3770

αναλυση: hd vs fullhd

Ισως το hp&Dell να εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αλλα είναι σαφως πιο ακριβα από το asus!

Tο hp Omni δεν εχει αποσπομενο keyboard και το dell θα πρεπει να δωσεις ακομη 100-150ευρο για να το παρεις,αλλα εχει εξτρα μπαταρια!

Το asus ερχεται με το keyboard και είναι πιο φτηνο από τα αλλα,χωρις το keyboard!Το keyboard δεν εχει εξτρα μπαταρια,αλλα υπαρχουν μοντελα με εξτρα 500gb hdd στο keyboard!

Καλο είναι να διαβασεις το θεμα εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/

Αν ενδιαφερεσε από amazon γερμανιας,για το dell venue 11:

Επεξ/σία από ektor7

Η διάφορα τών z3740 και z3770 ειναι μεγαλη πιστεύεις;

Μηδαμινη,ενώ η καρτα γραφικων είναι η ιδια!

Το dell ερχεται και με πιο ακριβες υλοποιήσεις που εχουν i3&i5 cpu και εκει ξεφευγουν πολύ τοσο σε επεξεργαστικη ισχυη,οσο και σε γραφικα!

Σ ευχαριστώ πολυ..θα περιμένω μέχρι κ αυτη την εβδομάδα μήπως ανακοινωθεί κατι για τα αλλα μοντέλα διαφορετικά καταλήγω στο asus...αν ειναι για το πολυ ενα μήνα καθυστερήση τότε οκ...ευχαριστώ κ πάλι πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτησα για to asus στα media κ μ πε πως το office ειναι δωρεάν για 15 μέρες μονο ισχύει η απλά δεν ήξερε κ κατι είπε;

Επεξ/σία από Nv1908

Ρώτησα για to asus στα media κ μ πε πως το office ειναι δωρεάν για 15 μέρες μονο ισχύει η απλά δεν ήξερε κ κατι είπε;

Δε ξέρει τι του γίνεται. Εδώ όταν πήγα εγώ μου λέγανε ότι δε το είχανε!! Ακόμα και στο τηλέφωνο κόντεψε να με τρελλάνει η κοπέλλα λέγοντάς μου πως ούτε με το κωδικό που της έδινα δε το έβρισκε!!

Κανονικό είναι το Office. Βέβαια είναι το student (WORD, EXCEL, POWERPOIΝΤ) αλλά πιστεύω καλύπτει τους περισσότερους

• Like 1

Το κατάλαβα να σ πω την αλήθεια οτι κατι τέτοιο παιζει αλλα ήθελα να σιγουρευτω.. Ευχαριστώ..

Μεσα στο κουτι του tablet/netbook εχει το χαρτακι με τον κωδικο για να τα ενεργοποιησεις!

Μην αγχωνεσαι,είναι καρατσεκαρισμενο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...