Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και σε μενα τα ιδια εγραψε πριν λιγο.......στο πρωτο μήνυμα που του εγραψα δεν πρεπει να κατάλαβε τι του ελεγα με το gift και νομισε οτι ηθελα να μου το δώσει φθηνότερα και στο δευτερο μου εστειλε την ιδια απάντηση..........αυτο με το 'the value has been fully declared' δεν εχω καταλαβει ........τι εννοει ο ποιητής?

Εννοεί οτι πανω θα αναγράφεται η τιμή πώλησης ακριβώς όπως την πληρώσες, άρα θα παίξει τελωνείο...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοεί οτι πανω θα αναγράφεται η τιμή πώλησης ακριβώς όπως την πληρώσες, άρα θα παίξει τελωνείο...

όχι απαραίτητα.

μού έχουν έρθει αρκετές φορές πακέτα με κανονική τιμή ανάλογη με αυτή δηλωμένη και δεν πλήρωσα τίποτα

• Like 1

Παιδια στην περιπτωση τελωνειου (λέμε τωρα...που δεν νομίζω..) μπορω να μην το παραλάβω , να γυρίσει πισω και να πάρω τα λεφτα;;

Sent from my iPhone using Insomnia

παιδια το είχε πρώτη οθόνη στο ebay λογικά είναι κάποιο promotion τύπου, μην ψαρώνεται οτι θα ρθει rai-pad

Σε μένα πάντως κάτι δεν μου αρέσει...

Στην τιμή στην οποία πουλάει το tablet δεν πωλούνται ούτε τα Refurbished και μάλιστα τα στέλνει, σχεδόν παντού, με δωρεάν μεταφορικά.

Επίσης, βλέπω ότι κάθε μέρα έχει πωλήσεις 5, το πολύ 10 τεμάχια. Πως σε ελάχιστο χρόνο μπόρεσε να πωλήσει 1000 μαύρα tablet και νομίζω πώλησε και 1000 άσπρα; Πως θα μπορέσει να τα εξυπηρετήσει όλα αυτά;

Τόσα τεμάχια πώλησε σε ένα χρόνο. Πως ξαφνικά έγινε τόσο μεγάλος πωλητής;

Πάντως, αν είναι αληθινή, είναι πολύ καλή τιμή.

Επειδή το παρακολουθούσα με την σκέψη αν θα το αγοράσω ή όχι (έχω ταμπλετάκι), πούλησε στο μαύρο ακριβώς 123 κομμάτια και εκεί που τελειώνει το deal, τσουπ 1000sold :ph34r:   :ph34r:   :ph34r:   

Επειδή το παρακολουθούσα με την σκέψη αν θα το αγοράσω ή όχι (έχω ταμπλετάκι), πούλησε στο μαύρο ακριβώς 123 κομμάτια in the last hour και εκεί που τελειώνει το deal, τσουπ 1000sold :ph34r:   :ph34r:   :ph34r:   

Στο διόρθωσα :)

• Like 1

Παιδια στην περιπτωση τελωνειου (λέμε τωρα...που δεν νομίζω..) μπορω να μην το παραλάβω , να γυρίσει πισω και να πάρω τα λεφτα;;

Αν και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα στις 9 σελιδες του (ουτε με το ipad mini) να πω 1-2 πραγματα:

Ναι προφανως αν δεν το παραλαβεις γυριζει πισω (αν εχεις πληρωσει με paypal καλο ειναι να συνεννοηθεις με τον πωλητη αλλιως θα πρεπει να κανεις ενα σχετικο αιτημα για να παρεις πισω τα χρηματα), βεβαια θεωρητικα θα εχεις ενα 'θεμα' με τυχον αξιωση του πωλητη για τα μεταφορικα απεναντι σου.

Επισης ναι, αν ειναι με USPS (απλο ταχυδρομειο) το πιθανοτερο ειναι να μην περασει τελωνειο, αν ειναι με οτιδηποτε αλλο κατα 99% θα περασει και κατα 99% θα φαει δασμους + ΦΠΑ με βαση την τιμη πωλησης του στην Ελλαδα!!! Οποτε μην εκπλαγειτε αν τα 149 ευρω γινουν 249 ή και περισσοτερα. Το αλλο μεγαλο μειον του τελωνειου βεβαια ειναι ο χρονος εκτελωνισμου, μου εχει  τυχει και 4μηνη αναμονη (την τελευταια φορα που πηρα κατι "αξιας" --αντιστοιχης του ipad mini-- απο αμερικη μεσω ebay)..

Ειναι ακριβως οπως το λετε. Δεν υπαρχει καμμια λογικη πισω απο το εαν θα εκτελωνιστει ή οχι. Μπορει να εξαρταται απλα απο το ποσο κινηση εχουν εκεινη την περιοδο, τον υπαλληλο κ.α. Χαρακτηριστικα σας λεω οτι μου εχουν στειλει Macbook pro απο αμερικη ΧΩΡΙΣ τελωνειο (αξια 800 usd ) και μπουφανακι ορειβατικο σε φιλο μου αξιας 120usd, τον χρεωσαν κανονικα. Σε περιπτωση παντως χρεωσης, ειναι ο φορος βαση των παραστατικων που βρισκονται μεσα ή της δηλωμενης αξιας του πακετου ΣΥΝ καποια τελη εκτελωνισμου, ΣΥΝ καποια εξοδα φυλαξης κλπ. Συμφωνα με την λογικη και τον νομο παντως, ακομα και να εκτελωνιστει, δεν θα πρεπει να ξεπερνουν συνολικα οι χρεωσεις τα 50-70 ευρω.

Παντως, σε αντιστοιχη εμπειρια μου απο Ισπανικα ταχυδρομεια, χρεωθηκα ΑΚΡΙΒΩΣ οσα υπολογισα ως φορο και τα εξοδα εκτελωνισμου και φυλαξης ηταν σχεδον 15 ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...