Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως τους ρώτησα με τι στέλνουν και φυσικά να μη δρομολογήσουν την αποστολή πριν το ξεκαθαρίσουμε

Αν μου πουν ups/dhl θα την ακυρώσω

• Like 1
Δημοσ.

και εγω  του εστειλα και του ειπα να μου το στειλει σαν gift και να το στειλει με απλο ταχυδρομιο,  πιστευω να πανε ολα καλα οπως ολες τις προηγουμενες φορες που δεν πληρωσα τιποτα απο τελωνειο

Δημοσ.

Εφοσον εκανες λογαριασμο στο paypal με visa θα πρεπει να κανεις και επιβεβαιωση της καρτας στο αντιστοιχο πεδιο. Το paypal θα σε χρεωσει 1,5 ευρω το οποιο θα στο επιστρεψει μολις επιβεβαιωσεις τον 4ψηφιο κωδικο, τον οποιο στελενει στην τραπεζα σου.  Εσυ θα επικοινωνησεις με την τραπεζα σου μετα απο 2-3 μερες, θα ζητησεις τον 4ψηφιο κωδικο χρεωσης του paypal και μετα αυτον τον αριθμο τον περνας στο πεδιο επιβεβαιωσης της καρτας σου στο paypal. Μετα απο αυτην την διαδικασια εισαι ετοιμος να αγορασεις μεσω paypal.

δε χρειάζεται να κανει ολη αυτη τη διαδικασία. 

με το που συνδεθει η καρτα κανεις κανονικά αγορές ανεξαρτητα αν θα βαλεις τον κωδικο επιβεβαίωσης ή οχι....

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως πίσω από όλο αυτό κρύβονται οι Λεονταράνθρωποι.

Δημοσ.

αν το παρετε με απλη μεταφορικη και οχι κουριερ το τελωνειο το αναλαμβανουν τα ελτα. 12€ διαδικαστικα και 25% περιπου επι της αξιας του αντικειμενου.

για 170€ κινητο απο κινα πληρωσα πριν κανα 4μηνο 55€ στο ταχυδρομειο. σταματησαν το δεμα μου στο τελωνειο και με ενημερωσαν τηλεφωνικα να στειλω το αντιγραφο της συναλλαγαης, κοινως την αποδειξη του paypal.

Επισης λογω κατακορυφης αυξησης των εισαγωγων απο χωρες εκτος ΕΕ σταματουν ολο και περισσοτερα δεματακια στο τελωνειο

μαλλον με κουριερ τα πληρωσες αυτα ε?

μακαρι να πανε ολα καλα παιδια,ειμαι περιεργος.στελνει μονο εκτος αμερικης,οποτε εχει πολυ χρονο..

Δημοσ.

Παιδιά ας μαζευτούμε πάλι σε ένα μήνα για ομαδική κλάψα!

Ελπίζω μόνο να έχω λεφτά τότε για να πληρώσω τα τελωνεία :D

Πάντως αυτή η αγωνία κάνει την αγορά πιο ενδιαφέρουσα!!

Ούτε extreme sport να ήταν :P

Δημοσ.

μπορείτε να μου πειτε πως επικοινωνησατε με τον πωλητή για να του πείτε να το στείλουν ως gift και με απλο ταχυδρομείο?ειμαι  νεος σε αγορες απο ebay και δεν εχω ιδεα..........help!!!!!!!!

Δημοσ.

Στη σελίδα που βλέπεις το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει,πάνω δεξιά γράφει ποιος είναι ο πωλητής.Κάνεις αριστερό κλικ στο όνομά του και στην επόμενη σελίδα που θα σου βγάλει,πατάς ''contact''  ;)

Δημοσ.

μπορείτε να μου πειτε πως επικοινωνησατε με τον πωλητή για να του πείτε να το στείλουν ως gift και με απλο ταχυδρομείο?ειμαι  νεος σε αγορες απο ebay και δεν εχω ιδεα..........help!!!!!!!!

myebay>purchases σου βγάζει τις αγορές σου>contact seller δίπλα στο ipad

Αν φτάσουν καμιά 50ριά πανομοιότυπα κουτιά με ipad mini μέσα, την ίδια μέρα, ούτε gift μας σώζει ούτε τίποτα

Δημοσ.

Στη σελίδα που βλέπεις το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει,πάνω δεξιά γράφει ποιος είναι ο πωλητής.Κάνεις αριστερό κλικ στο όνομά του και στην επόμενη σελίδα που θα σου βγάλει,πατάς ''contact''  ;)

και του γραφω απλα "send it by post office and not by courier and as 'gift'"

myebay>purchases σου βγάζει τις αγορές σου>contact seller δίπλα στο ipad

Αν φτάσουν καμιά 50ριά πανομοιότυπα κουτιά με ipad mini μέσα, την ίδια μέρα, ούτε gift μας σώζει ούτε τίποτα

και πόσο μπορει να ειναι το τελωνείο?άντε άλλα 50 ευρώ?πάλι καλά δεν ειναι?  

Δημοσ.

Αν γίνει αυτό που λέει το Paoki του λες να έρθει ο ίδιος κ να στο φέρει  :-D

Να του γράψεις να στο στείλει με απλό ταχυδρομείο,όχι με dhl ή ups.Για το gift δεν ξερω,ίσως είναι μια λύση.

Πάντως για να σοβαρευτούμε δεν είναι κακή ιδέα να τον προϊδεάσετε ότι επειδή έχουν γίνει πάρα πολλές παραγγελίες την ίδια μέρα από την ίδια χώρα και επειδή αν τα στείλει την ίδια μέρα πιθανότατα θα φτάσουν όλα μαζεμένα πράγμα που ίσως κινήσει τις υποψίες των τελωνειακών,να σκεφτεί/σκεφτείτε κάτι μήπως και τη γλιτώσετε.Ίσως να μην τα στείλει όλα μαζί ή να τα στείλει με διαφορετικές συσκευασίες...

Δημοσ.

αν τα στείλει την ίδια μέρα πιθανότατα θα φτάσουν όλα μαζεμένα πράγμα που ίσως κινήσει τις υποψίες των τελωνειακών,να σκεφτεί/σκεφτείτε κάτι μήπως και τη γλιτώσετε.Ίσως να μην τα στείλει όλα μαζί ή να τα στείλει με διαφορετικές συσκευασίες...

Στα π@π@ρια του.  :-) 

Screen%20Shot%202013-12-04%20at%208.28.1

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα!Κοίτα..μπορεί να είναι έτσι όπως(κομψά :P ) λες αλλά αν του πουν ότι πρόκειται για μια ομάδα μελών ενός forum και ότι μπορεί να του αφήσουν πολλά αρνητικά feedback αν κάτι δεν πάει καλά,ίσως το ξανασκεφτεί.Ακούγεται λίγο ''εκβιαστικό'' αλλά ο τύπος εισέπραξε μέσα σε λίγες ώρες τετραψήφιο αριθμό ευρώ οπότε δε θα ήταν παράλογο να είναι διαλλακτικός με τα συμφορουμιτάκια μας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...