Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνω με zacharias !

Επισης σωστό αυτο που λεει ο barman ή φωτο ή βιντεο . Εχω διαβασει θεμα στο Iphonehellas Που αντι για iphone του στειλανε κατι αλλο στο ιδιο βαρος με το iphone μεσα στο κουτι του ...

το περιστατικο που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση. Εκεινη η περιπτωση ηταν με Iphone5 που εγραφε στην αγγελια του οτι το πουλαει 30 ευρω και τα μεταφορικα ηταν 500 ευρω... ο αγοραστης σκεφτηκε τσαμπα ειναι γιατι μολις κυκλοφορησε το Iphone5 τοτε και σου λεει ο πωλητης εκανε λαθος τα μεταφορικα με την τιμη προιοντος...Αλλα ο αγοραστης δεν σκεφτηκε οτι το paypal σε καλυπτει στην τιμη του προιοντος και οχι στην τιμη των μεταφορικων και ετσι αγορασε ενα ωραιο πηλινο δοχειο αντι για iphone...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γνωριζει καποιος να μου πει,βλεπω απο usps οτι το ipad βρισκεται Ελλαδα!μετα απο ποσο καιρο παραλαβατε απο την στιγμη που εδειξε location Greece?

εμένα ήρθε Ελλάδα 20.12, μετά από δύο μέρες (22.12) έγραφε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ. ΕΞΥΠ. ΜΕΓ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ,και στις 24.12 παρέλαβα από το ταχυδρομείο

• Like 1

Επίσης παραλαβή τρελαμένου gadget και το χω βάλει απέναντι και το κορτάρω κρατόντας Bacardi it's passion. ευχαριστούμε έντονα TS 

Παρέλαβα και εγώ το μούφα iPad από τον μούφα πωλητή που έκανε την αρπαχτή του :D

Και για όσους το σκέφτονται:

Πέρασα ήδη to καινούργιο jailbreak (για iOS 7) και δε μου κολάει καθόλου + ότι παίζει ότι cracked του έχω περάσει ως τώρα!!

Καλά πειράματα εύχομαι σε όλους!!

Και thx στον TS!!!

• Like 2

Mε γεια παιδια...Μονο εμενα ακομα δν ηρθε και λεει ΥΕΔ ...Γμστα..Ισως επειδη ειμαι απο Θεσσαλονικη και εδω ολα πανε αργα...Γιατι απο τις 20 εχει φτασει Ελλαδα και ακομα...

η καλυτερη προσφορα με 279 και 40 ευρω δωροεπιταγη το 32 gb δεν το λες..αλλα ηταν καλη προσφορα..αντε να βγαλει μια για το retina με 3g να το τσιμπησουμε

@astymagos: Μάλλον μπέρδεψες τα topic  :P

Παρέλαβα και γω αλλά δεν μπορώ να το χαρώ πολύ γιατί η wind μου έχει κόψει το ίντερνετ από λαλακία της....

Μπραβο στον ts και από μένα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...