Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η προσφορα του μεντια ειναι καλυτερη αν καποιος μπορει να κοψει τιμολογιο και να παρει πισω το φπα.ετσι του ερχετε 226ευρω το 32gb και αμεσα απο ελλαδα.χωρις τιμολογιο ουτε καν!

Το ΦΠΑ δεν το παιρνεις πισω απλα συμψηφιζεις με αυτο των πωλησεων.

Κατι ειναι ομως κι αυτο.

Απο την τσεπη παντως θα σου φυγουν 279,00 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Γιατί είναι φοβερή τιμή σχεδόν ισάξια με τα 150 για το 16GB

Μονο που με τα 150 πληρωσαν ολο το pad, οχι μονο την μνημη για να το υπολογιζεις ετσι.  ;)

_________________________________________________________________________________

Υπαρχει τοπικ για το 32GB, παρακαλω εδω μονο αναφορες για το θεμα του τοπικ αυτου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 32ρι το έβαλε και το Public στα 279 ευρώ (τιμή web) και αυτόματα μπαίνει στο καλάθι  δωροεπιταγή 40 ευρώ για να πάρεις κατευθείαν ότι θες χωρίς κάποιον περιορισμό! Μια χαρά προσφορά το βλέπω για όποιον θέλει περισσότερα χώρο για τις εφαρμογές/παιχνίδια/τραγούδια/φώτο του!! Προσωπική γνώμη για τα 16GB, ΔΕΝ έπρεπε καν να βγαίνει τέτοια έκδοση! Αν σκεφτείς πως διαθέσιμα στον χρήστη πάνε πολύ λιγότερα από 16 , τότε τι να προβάλεις να βάλεις! Όλη μέρα θα σβήνεις και θα βάζεις καινούργια! (Εγώ έχω το 32ρι ρετίνα και μετάνιωσα που δεν έχω το 64ρι :P )

...edit...συγνώμη για το offtopic, απλά είδα πως το έγραφαν παραπάνω! Τώρα είδα πως υπάρχει ξεχωριστό ποστ για το 32ρι! Καλές γιορτές! :-)

Επεξ/σία από hasiotis_john

20 μπήκε τελωνείο , σήμερα το βγάλαν. Αφού δεν με πήραν τηλέφωνο να υποθέσω ότι γλίτωσα το χαράτσωμα? Να δούμε τώρα πόσο θα κάνει για να ανέβει .Για μετά τα φώτα το βλέπω.

Παιδια εμενα λεει

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-2013 09:20

ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ    Και στο τηλεφωνο μ ειπε οτι ακομα ειναι στο τελωνειο.Αυτο σημαινει

Πιο πριν στις 20 μου ελεγε

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 20-12-2013 12:16

και εισαγωγηη στο τελωνειο ..τι γινεται?

Ο τύπος έχει ξαναφέρει Ipad όμοια της προσφοράς 

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini-MD531LL-A-16GB-Wi-Fi-White-/171197050087?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item27dc23ace7

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini-16GB-Wi-Fi-White-/171193633337?pt=AU_Tablets&hash=item27dbef8a39

αλλα με τιμή 250-260 Ευρω 

Μπορεί να τα ξαναβγάλει προσφορα  :X   :-D

lol

το ενα ipad ειναι απο αγγλια και το αλλο απο Αμερικη ! Απο τον Ιδιο πωλητη!

Aν παιχτεί προσφορα από αυτό που στέλνει από Αγγλία θα γινει πανικός...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...