Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Addressee not available - Will attempt delivery on next working day

Your item could not be delivered on December 24, 2013 at 11:01 am in GREECE due to the addressee not available at time of delivery. It is scheduled for another delivery attempt tomorrow.

Εμένα αυτό μου βγάζει Στο σάιτ της usps. Ξέρουμε τι σημαίνει?

Addressee not available - Will attempt delivery on next working day

Your item could not be delivered on December 24, 2013 at 11:01 am in GREECE due to the addressee not available at time of delivery. It is scheduled for another delivery attempt tomorrow.

Εμένα αυτό μου βγάζει Στο σάιτ της usps. Ξέρουμε τι σημαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κομπλεξ???

Τι λες ρε μεγάλε

Κάθονται τα ξύνουνε και πέρνουνε όσα πέρνουνε 

ΓΙα μένα το είπα και πιο πάνω

Είναι μια απόδειξη ότι οι επαγγελματίες κάνουν λαθρεμπόριο πολύ εύκολα

Αν δε καταλαβαίνεις τι γράφω να σταματήσεις να γράφεις

Δεν ήξερα ότι το φορουμ είναι για να γράφουμε παρανομίες και για το πως μπορούμε να γλυτώσουμε λεφτά? Από πότε είναι αυτό κόμπλεξ

Την επόμενη φορά που θα σου έρθει εφορία να την πληρώσεις από κόμπλεξ

Δεν θα ασχοληθώ παραπανω,καλοριζικα σε οσα παιδια παρελαβαν και μακαρι να μην περασει κανενα τελωνειο.

Υ.Γ  Την επόμενη φορά που θα σου έρθει εφορία να την πληρώσεις από κόμπλεξ.        ΑΣΧΕΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Να ευχαριστησω κι εγώ με τη σειρά μου τον topic starter. Καλα χριστουγεννα σε όλους και καλές παραλαβές σε όσους ακόμη δεν παρελαβαν. Το δικό μου ήρθε χθες στα ιωαννινα. Υπομονή!

Sent from my iPad using Insomnia

Εγώ που τον είχα ρωτήσει για το δέμα δεύτερη φορά πριν μια βδομάδα μου είπε ότι lost in transit, will ship again asap. Και έχουν περάσει 7 μέρες, και δεν έχω λάβει ειδοποίηση από αυτόν για tracking number, ή για κάτι.

Του ξανάστειλα να δω τι θα μου απαντήσει. :-(

Καλές γιορτές

Γιατί;

Γιατί είναι φοβερή τιμή σχεδόν ισάξια με τα 150 για το 16GB και το σημαντικότερο από Ελλάδα χωρίς άγχος για τελωνεία κτλ. Πληρώνεις και στο κράτος 23% ΦΠΑ

• Like 2

Και όμως με αυτό το 23% πάει το παιδί σου σχολείο δωρεάν,αν σε κτυπήσει αμάξι σε μαζεύει το ΕΚΑΒ δωρεάν και πολλά άλλα.

Τώρα αν η οργάνωση του κράτους και οι υπηρεσίες είναι μπο@ρδέλο είναι άλλο θέμα.

• Like 6

Και όμως με αυτό το 23% πάει το παιδί σου σχολείο δωρεάν,αν σε κτυπήσει αμάξι σε μαζεύει το ΕΚΑΒ δωρεάν και πολλά άλλα.

Τώρα αν η οργάνωση του κράτους και οι υπηρεσίες είναι μπο@ρδέλο είναι άλλο θέμα.

Δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα γιατί θα πάει πολύ μακριά και δεν είναι το κατάλληλο μέρος. Συγνώμη αλλά δυστυχώς μου φάνηκε αστείο έτσι όπως το έγραψε ο φίλος (για άπειρους λόγους). Όπως επίσης αστείο μου φαίνεται και αυτό με το "σχολείο" και το "Εκάβ".

P.S. Δεν είμαι παιδάκι...31 χρονών είμαι με μεταπτυχιακούς τίτλους στο εξωτερικό. Ξέρω πολύ καλά για το ΦΠΑ που πληρώνω χρόνια τώρα. Όσο για την τελευταία έκφραση...πως να συμφωνήσω με την έννοια του "πλήρωνε εσύ για να έχει το κράτος λεφτά...ασχέτως που τίποτα από αυτά δεν πάει εκεί που πρέπει γιατί όλες οι υπηρεσίες είναι μπο@ρδέλο" ??

Σέβομαι τα πάντα ... αλλα στο συγκεκριμένο συγνώμη διαφωνώ!!

• Like 2

η προσφορα του μεντια ειναι καλυτερη αν καποιος μπορει να κοψει τιμολογιο και να παρει πισω το φπα.ετσι του ερχετε 226ευρω το 32gb και αμεσα απο ελλαδα.χωρις τιμολογιο ουτε καν!

Αυτή είναι η θεωρία της ανταποδοτικότητας και έχει εφαρμογή στη Β.Ευρώπη.

Στο ελλάδα πληρώνουμε μόνο φορους και μας επιστρέφουν πίσω ένα ελάχιστο μέρος σε (πρόχειρες) υπηρεσίες.

πχ: υπερογγες εισφορες ασφαλισμένου-εργοδότη στο ικα και δεν έχεις περίθαλψη, τέλη αυτοκινήτου και δεν έχεις δρόμους, χαράτσι για το σπίτι που μένεις και έχεις αγοράσει νόμιμα με ιδρώτα, τεκμήριο και τημορία αν είσαι γονιός και έχεις τολμίσει να κάνεις παιδιά.

Συγνώμη για το off topic.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...