theosgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα καποιοι παραλαβανε, χωρις να πληρωσουνε τελωνειο. Η ολοι, η κανενας. Πλάκα κάνεις, έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Πλάκα κάνεις, έτσι; Δεν καταλαβες, εννοω κανεις να μην πληρωσει τελωνειο, αφου ορισμενοι δεν πληρωσανε, σιγα μην εννουσα το αντιθετο, (στο λαιμο μου καθονται κατι τετοια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Απο Θεσσαλονικη υπαρχει κανενας που να παρελαβε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μπα όχι ακόμα. Πρώτα Αθήνα και μεις μάλλον μετά τα Χριστούγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ακομα "κολλημενο" στις 5 Δεκεμβριου εμενα!τι περιεργο...... αλλος κανεις με το ιδιο κολλημα?μου φαινεται θα αρχισω τα open cases..... Σε τι κατάσταση κολλημένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theosgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν καταλαβες, εννοω κανεις να μην πληρωσει τελωνειο, αφου ορισμενοι δεν πληρωσανε, σιγα μην εννουσα το αντιθετο, (στο λαιμο μου καθονται κατι τετοια). Πάλι καλά 'ντάξει, είναι γνωστό ότι είναι θέμα τύχης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Πάλι καλά 'ντάξει, είναι γνωστό ότι είναι θέμα τύχης.. Ατυχιας..θες να πεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Το ιδιο εγραφε και σε εμενα,παρε τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ να σου πουν αν εχει φτασει στο κατάστημα της περιοχης σου,και 99 τις εκατο γλιτωσες το τελωνειο. τι κομπλεξ είναι αυτό ρε ανθρωπε,αντι να χαιρομαστε λιγάκι για καποιους που πηραν κατι σε προσφορα, να βγαζουμε το μενος μας,Αθανατη ΕΛΛΑΔΑ. Κομπλεξ??? Τι λες ρε μεγάλε Κάθονται τα ξύνουνε και πέρνουνε όσα πέρνουνε ΓΙα μένα το είπα και πιο πάνω Είναι μια απόδειξη ότι οι επαγγελματίες κάνουν λαθρεμπόριο πολύ εύκολα Αν δε καταλαβαίνεις τι γράφω να σταματήσεις να γράφεις Δεν ήξερα ότι το φορουμ είναι για να γράφουμε παρανομίες και για το πως μπορούμε να γλυτώσουμε λεφτά? Από πότε είναι αυτό κόμπλεξ Την επόμενη φορά που θα σου έρθει εφορία να την πληρώσεις από κόμπλεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ecokos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια ειναι κολλημενο στο τελωνειο 10 μερες το Iphone. Ας πληρωσω δασμους Φπα και οτι αλλο είναι, αλλα επιτελους να το λαβω. Ελεος, εκανε 2 μερες να ερθει απο Αμερικη και ειναι 11 μέρες στην Ελλάδα. Πως θα μπορουσα να προωθησω το αιτημα μου να εκτελωνιστει επιτελους? Ναι αλλα καποιοι παραλαβανε, χωρις να πληρωσουνε τελωνειο. Η ολοι, η κανενας. Τί όλοι ή κανένας ρε μεγάλε; Στο....σχολείο νομίζεις είμαστε, στο...στρατό ή στην...Ε.Σ.Σ.Δ.(googlαρέ το και θα δες τί ήταν-δεν υπάρχει πλέον...);Τελωνείο είναι, χρεώνει κατά το δοκούν: εμένα, το παληκάρι που παρέλαβε και με γειά του και ναι, ενδέχεται (μη σοκαριστείς...) ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.Ενδέχεται όμως, έτσι;Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 παρέλαβα κι εγώ σήμερα - Αθήνα - όλα καλά! ευχαριστώ και πάλι τον ts και εύχομαι καλές γιορτές σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 με τη σειρά μου κι εγώ να ευχαριστήσω τον ts ...πριν λίγο παρέλαβα (Ιωάννινα)....καλές γιορτές σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Pa0ki, joining the club και εγώ ( με παραγγελία nexus) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Receive Item At Office Of Exchange 24-12-2013 02:13 IPS Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 24-12-2013 04:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Τωρα? με τον νεο χρονο σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Receive Item At Office Of Exchange 24-12-2013 02:13 IPS Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 24-12-2013 04:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Τωρα? με τον νεο χρονο σωστα? ναι δυστυχως,λογω εορτων θα περιμενεις .και μενα απο αμερικη κατι που περιμενω μου εμεινε σε ετσι status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Το ΚΔ αεροδρομιου που μου γραφει , ειναι πριν η μετα το τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις