Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλάκα κάνεις, έτσι;

Δεν καταλαβες, εννοω κανεις να μην πληρωσει τελωνειο, αφου ορισμενοι δεν πληρωσανε, σιγα μην εννουσα το αντιθετο, (στο λαιμο μου καθονται κατι τετοια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακομα "κολλημενο" στις 5 Δεκεμβριου εμενα!τι περιεργο......

αλλος κανεις με το ιδιο κολλημα?μου φαινεται θα αρχισω τα open cases.....

Σε τι κατάσταση κολλημένο?

Δεν καταλαβες, εννοω κανεις να μην πληρωσει τελωνειο, αφου ορισμενοι δεν πληρωσανε, σιγα μην εννουσα το αντιθετο, (στο λαιμο μου καθονται κατι τετοια).

Πάλι καλά :P

'ντάξει, είναι γνωστό ότι είναι θέμα τύχης..

Το ιδιο εγραφε και σε εμενα,παρε τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ να σου πουν αν εχει φτασει στο κατάστημα της περιοχης σου,και 99 τις εκατο γλιτωσες το τελωνειο.

τι κομπλεξ είναι αυτό ρε ανθρωπε,αντι να χαιρομαστε λιγάκι για καποιους που πηραν κατι σε προσφορα, να βγαζουμε το μενος μας,Αθανατη ΕΛΛΑΔΑ.

Κομπλεξ???

Τι λες ρε μεγάλε

Κάθονται τα ξύνουνε και πέρνουνε όσα πέρνουνε 

ΓΙα μένα το είπα και πιο πάνω

Είναι μια απόδειξη ότι οι επαγγελματίες κάνουν λαθρεμπόριο πολύ εύκολα

Αν δε καταλαβαίνεις τι γράφω να σταματήσεις να γράφεις

Δεν ήξερα ότι το φορουμ είναι για να γράφουμε παρανομίες και για το πως μπορούμε να γλυτώσουμε λεφτά? Από πότε είναι αυτό κόμπλεξ

Την επόμενη φορά που θα σου έρθει εφορία να την πληρώσεις από κόμπλεξ

ρε παιδια ειναι κολλημενο στο τελωνειο 10 μερες το Iphone. Ας πληρωσω δασμους Φπα και οτι αλλο είναι, αλλα επιτελους να το λαβω. Ελεος, εκανε 2 μερες να ερθει απο Αμερικη και ειναι 11 μέρες στην Ελλάδα. Πως θα μπορουσα να προωθησω το αιτημα μου να εκτελωνιστει επιτελους?

Ναι αλλα καποιοι παραλαβανε, χωρις να πληρωσουνε τελωνειο.

Η ολοι, η κανενας.

Τί όλοι ή κανένας ρε μεγάλε; Στο....σχολείο νομίζεις είμαστε, στο...στρατό ή στην...Ε.Σ.Σ.Δ.(googlαρέ το και θα δες τί ήταν-δεν υπάρχει πλέον...);Τελωνείο είναι, χρεώνει κατά το δοκούν: εμένα, το παληκάρι που παρέλαβε και με γειά του και ναι, ενδέχεται (μη σοκαριστείς...) ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.Ενδέχεται όμως, έτσι;Sent from my iPhone using Insomnia

Receive Item At Office Of Exchange 24-12-2013 02:13 IPS Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

24-12-2013 04:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

Τωρα?  με τον νεο χρονο σωστα?

Receive Item At Office Of Exchange 24-12-2013 02:13 IPS Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

24-12-2013 04:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

Τωρα?  με τον νεο χρονο σωστα?

ναι δυστυχως,λογω εορτων θα περιμενεις .και μενα απο αμερικη κατι που περιμενω μου εμεινε σε ετσι status

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...