Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το γεγονός οτι πληρώνω τέλη κυκλοφορίας δηλαδη και δεν υπάρχει δρόμος σωστός φταίει ο ελενχος;Για το γεγονός οτι πληρώνω ασφάλεια υγειας και ασφάλεια υγειας δεν έχω πρακτικά πάλι φταει ο ελενχος;Μακάρι να λειτουργήσουν ολα σωστα και να γίνονται ολα όπως πρεπει.Εξαλου το πήραμε μονο και μονο επειδη ειναι σε καλη τιμη και επειδη στην Ελλάδα υπερφορολογουνται τα πάντα..Αμερική μισθός 2000 λέμε τωρα και το iPhone εχει $500 και Ελλάδα μισθός 500-800 και iPhone €750!Μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να το πάρω σε τιμη Ελλάδας αλλα δεν βγαίνω..Sent from my iPhone using Insomnia

Οταν βρίσκουμε μια ευκαιρία εμείς για 100 ευρω φαντάζομαι ότι κάποιος βρίσκει μία άλλη για 5000 ευρω στο τελωνείο

Αυτό λεω

Δηλαδή φαντάζομαι ότι υπάρχουν καταστήματα που κάνουν και τέτοιες δουλειές 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σιγουρα και πολλα μαγαζια στο σκρουτζ ετσι δουλευουν.

Εγω ειχω εναν γνωστο ο οποιος εφτιαξε ενα ηλεκτρονικο καταστημα μονος του με joomla και αρχισε να φερνει μονος του οτι κινεζιες μπορεις να φανταστεις απο το ebay , buycoins κλπ... , και τα πουλουσε στην 3πλασια τιμη εδω...  βεβαια ειχε μαζεψει και αρκετες αρνητικες στο skroutz, γιατι στο θεμα της aftermarket υποστηριξης ειχε θεμα! :P

• Like 1

ρε παιδια ειναι κολλημενο στο τελωνειο 10 μερες το Iphone. Ας πληρωσω δασμους Φπα και οτι αλλο είναι, αλλα επιτελους να το λαβω. Ελεος, εκανε 2 μερες να ερθει απο Αμερικη και ειναι 11 μέρες στην Ελλάδα. Πως θα μπορουσα να προωθησω το αιτημα μου να εκτελωνιστει επιτελους?

ρε παιδια ειναι κολλημενο στο τελωνειο 10 μερες το Iphone. Ας πληρωσω δασμους Φπα και οτι αλλο είναι, αλλα επιτελους να το λαβω. Ελεος, εκανε 2 μερες να ερθει απο Αμερικη και ειναι 11 μέρες στην Ελλάδα. Πως θα μπορουσα να προωθησω το αιτημα μου να εκτελωνιστει επιτελους?

Φίλε, άραξε και κάνε υπομονή καμιά εβδομάδα και σίγουρα θα σου έρθει! Αν αρχίσεις να το σκαλίζεις με προωθήσεις και τηλέφωνα, παίζει να πληρώσεις και τον φόρο! :P  Αφού είδες πως μερικοί ήδη το πήραν χωρίς τελωνείο, έτσι θα το πάρετε και οι υπόλοιποι! Απλά φαντάσου τι ΧΑΜΟΣ γίνετε αυτές τις μέρες με δέματα και ευχητήριες κάρτες!  Θα σου έρθει και σένα...

Καλές γιορτές και να το ευχαριστηθείς το εργαλείο!!

• Like 1

παιδιά τώρα μου γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ. ΕΞΥΠ. ΜΕΓ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ (22.12) 

γλύτωσα τελωνείο ή όχι? έχω αγωνία... :)

στο αμερικάνικο μου λέει 

Addressee cannot be located - Scheduled for another delivery attempt today

Your item could not be delivered on December 23, 2013 at 10:22 am in GREECE because the addressee cannot be located. It is being scheduled for another attempt today.

ρε παιδια ειναι  κολλημενο στο τελωνειο 10 μερες το Iphone. Ας πληρωσω δασμους Φπα και οτι αλλο είναι, αλλα επιτελους να το λαβω. Ελεος, εκανε 2 μερες να ερθει απο Αμερικη και ειναι 11 μέρες στην Ελλάδα. Πως θα μπορουσα να προωθησω το αιτημα μου να εκτελωνιστει επιτελους?

Iphone απο αλλη προσφορα ή Ipad απο την συγκεκριμενη του topic??

παρέλαβα κι εγώ το ipad mini, χωρίς να πληρώσω τίποτα σε τελωνείο

από πρώτη άποψη, είναι εξαιρετικό!! το αναβαθμίζω τώρα σε ios 7.0.4

ένα τεράστιο ευχαριστώ στο topic starter!!

με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι..

χρόνια πολλά !!

Απ'τα καλυτερα ντιλ που εχουμε πετυχει παντως ! Οσοι παραγγειλατε χαρειτε τα παιδες,ειναι ευχαριστα τα ποστ απο ατομα που παραλαβανε χωρις τελωνειο ! O ts μεγαλο λαγωνικο :Ρ

Ναι αλλα καποιοι παραλαβανε, χωρις να πληρωσουνε τελωνειο.

Η ολοι, η κανενας.

Φίλε μου όσοι έχουν επικοινωνήσει μαζί του τους είπε ότι το πρώτο χάθηκε και στέλνει δεύτερο. Και όντως το κάνει.

Αν δεν έχεις επικοινωνήσει ακόμη μαζί του είσαι τέρας υπομονής...

Θεωρώντας πως τσέκαρες το tracking number και Link.png Site: εδώ και σου βγάζει pre-shipment, στείλτου μήνυμα, πες του η αποστολή δεν έχει γίνει σύμφωνα και με το site της usps και ζήτησε του άμεσα λύση.

Θα στείλει καινούριο (υποθέτωντας πως έχει απόθεμα) και θα σου δώσει νέο tracking number.

παιδιά τώρα μου γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ. ΕΞΥΠ. ΜΕΓ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ (22.12) 

γλύτωσα τελωνείο ή όχι? έχω αγωνία... :)

στο αμερικάνικο μου λέει 

Addressee cannot be located - Scheduled for another delivery attempt today

Your item could not be delivered on December 23, 2013 at 10:22 am in GREECE because the addressee cannot be located. It is being scheduled for another attempt today.

Το ιδιο εγραφε και σε εμενα,παρε τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ να σου πουν αν εχει φτασει στο κατάστημα της περιοχης σου,και 99 τις εκατο γλιτωσες το τελωνειο.

Αυτό το τελωνείο τελικά τι δουλειά κάνει?

Για τα μπάζα....

τι κομπλεξ είναι αυτό ρε ανθρωπε,αντι να χαιρομαστε λιγάκι για καποιους που πηραν κατι σε προσφορα, να βγαζουμε το μενος μας,Αθανατη ΕΛΛΑΔΑ.

Στειλτου μήνυμα και πες του οτι ειχες πρόβλημα με την αποστολή ...

Και εμενα μου εστειλε αλλο ...

Ακομα "κολλημενο" στις 5 Δεκεμβριου εμενα!τι περιεργο......
αλλος κανεις με το ιδιο κολλημα?μου φαινεται θα αρχισω τα open cases.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...