Pa0ki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω ότι όταν γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ πλέον δεν υπάρχει τελωνείο, γιατί έχει φύγει από τα ΕΛΤΑ αεροδρομίου... Αυτό τουλάχιστον ισχύει στις περίπου 200 παραγγελίες που έχω κάνει με tracking number από εξωτερικό!!! Μέτα είναι θέμα 1-3 ημερών η παράδοση... Και μένα γράφει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ στο tracking του ελτα, σε αυτό της usps όμως είναι σε custom clearance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γράφοντας από το καινούριο iPad να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον topic starter και να ευχηθώ σε όλους καλή παραλαβή χωρίς απρόοπτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ecokos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 αυτό τί σημαίνει? ότι πέρασε τελωνείο? πότε αναμένεις παράδοση στα ΕΛΤΑ? μου απάντησαν επί λέξη από ελτά: αν δεν περάσει τελωνείο, σε 2 εργάσιμες θα το έχω, δηλαδή 24/12 λογικά δε θα περάσει όπως και των άλλων παιδιών Όταν λέει αεροδρόμιο να φανταστώ εννοεί Αθήνα?....περιμένω τώρα να δω αν θα φάω την λυπητερή του τελωνείου. ναι αθήνα εννοεί Άντε να έρθουν επιτέλους τα δέματα-αυτό που δεν αντέχεται είναι ΟΧΙ η αναμονή για τη παραλαβή του, αλλά η τραγικότητα (εκεί κατάντησε) αυτού του θέματος με τα ατελείωτα post του στυλ "έρχεται-δεν έρχεται-πότε έρχεται-γιατί δεν έρχεται-ποτέ δεν θα 'ρθει-σίγουρα θα 'ρθει-δεν είναι ευκαιρία-είναι φοβερή ευκαιρία-έχω πάρει 200 δέματα με tracking number και κατέχω-έχω 200 χρόνια στο eBay και σφυράω-δεν έχετε χαμπάρι και σας "κορόιδεψε" ο πωλητής-δεν είναι καλός ο πωλητής-δεν έχει αρκετό feedback-σιγά το feedback που έχει-"...έχω δεί εγώ feedback...είμαι παλιός-του στείλα μήνυμα & δεν απαντάει-γιατί δεν απαντάει....ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ (κατ'εμέ)ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (;;;;!!!) ΓΙΑΤΙ ΤΟ EBAY δεν είναι πάντα με τον πωλητή!!!!Πονέσαν τα μάτια μας-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ προς ΑΠΑΝΤΕΣ (καλή παραλαβή και με το καλό να το χαρούν όλοι το iPad-μη ξεχνιόμαστε κιόλας!)Sent from my iPhone using Insomnia 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γράφοντας από το καινούριο iPad να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον topic starter και να ευχηθώ σε όλους καλή παραλαβή χωρίς απρόοπτα Το παρελαβες χωρις τελωνειο να υποθεσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweeper Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παρέλαβα και γω, όλα καλά. Υπομονή στους άτυχους που σκάλωσε στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 αν κάποιος αλλάξει γνώμη και δεν το θέλει, ενδιαφέρομαι και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Με ποια λογικη ομως ενδεχετε ορισμενοι να πληρωσουν τελωνειο και καποιοι αλλοι οχι, οταν η παραγγελεια εγινε απο το ιδιο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα λεει εισαγωγη τελωνειο στις 10 το πρωι και στις 10.20 στο Κ.Δ.αεροδρομιου αρα λογικα βγηκε..ετσι δν ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το τελωνείο τελικά τι δουλειά κάνει? Για τα μπάζα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotidispan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα λεει εισαγωγη τελωνειο στις 10 το πρωι και στις 10.20 στο Κ.Δ.αεροδρομιου αρα λογικα βγηκε..ετσι δν ειναι?? Αυτό το τελωνείο τελικά τι δουλειά κάνει?Για τα μπάζα.... Πάλι καλά που κάνει για τα μπάζα δουλεια όπως λες!Αρκετά μας έχουν πάρει απο φόρους, τέλη κυκλοφορίας κτλ για υπηρεσίες που δεν λαμβάνουμε!Ας γλιτώσουμε κανα φραγκο τουλάχιστον απο κάπου!Δεν γίνεται να πληρώνουμε πάντα...Sent from my iPhone using Insomnia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ειναι ισως το πιο πετυχημενο ντιλ που αναφερθηκε,και μονο 4 ατομα εκαναν λαικ στον ts.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 αν υπολογίσεις το ρίσκο που είχε, δεν είναι και το πιο πετυχημένο deal. κάτσε να δούμε πόσα ipad θα πιάσει η δαγκάνα του τελωνείου. πάντως ευχαριστώ κι εγώ τον ts που μοιράστηκε αυτήν την προσφορά μαζί μας, ανεξάρτητα από την έκβασή της εμένα έχει μείνει στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) (20.12 11:50) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Πάλι καλά που κάνει για τα μπάζα δουλεια όπως λες!Αρκετά μας έχουν πάρει απο φόρους, τέλη κυκλοφορίας κτλ για υπηρεσίες που δεν λαμβάνουμε!Ας γλιτώσουμε κανα φραγκο τουλάχιστον απο κάπου!Δεν γίνεται να πληρώνουμε πάντα...Sent from my iPhone using Insomnia Δε τα λες καλά Επειδή δε δουλεύουν σωστά οι έλεγχοι πληρώνουμε περισσότερα τέλη Αν εσύ γλυτώσατε 100 ευρω φανταστείτε τι γλυτώνουν οι άλλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotidispan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Πάλι καλά που κάνει για τα μπάζα δουλεια όπως λες!Αρκετά μας έχουν πάρει απο φόρους, τέλη κυκλοφορίας κτλ για υπηρεσίες που δεν λαμβάνουμε!Ας γλιτώσουμε κανα φραγκο τουλάχιστον απο κάπου!Δεν γίνεται να πληρώνουμε πάντα...Sent from my iPhone using Insomnia Δε τα λες καλά Επειδή δε δουλεύουν σωστά οι έλεγχοι πληρώνουμε περισσότερα τέλη Αν εσύ γλυτώσατε 100 ευρω φανταστείτε τι γλυτώνουν οι άλλοι Για το γεγονός οτι πληρώνω τέλη κυκλοφορίας δηλαδη και δεν υπάρχει δρόμος σωστός φταίει ο ελενχος;Για το γεγονός οτι πληρώνω ασφάλεια υγειας και ασφάλεια υγειας δεν έχω πρακτικά πάλι φταει ο ελενχος;Μακάρι να λειτουργήσουν ολα σωστα και να γίνονται ολα όπως πρεπει.Εξαλου το πήραμε μονο και μονο επειδη ειναι σε καλη τιμη και επειδη στην Ελλάδα υπερφορολογουνται τα πάντα..Αμερική μισθός 2000 λέμε τωρα και το iPhone εχει $500 και Ελλάδα μισθός 500-800 και iPhone €750!Μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να το πάρω σε τιμη Ελλάδας αλλα δεν βγαίνω..Sent from my iPhone using Insomnia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beep Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλή παραλαβή από όλους σας που παραγγείλατε το iPad και... καλές γιορτές σε όλους μας !!! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από matrixxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις