denthnpalevw Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 βασικά παιζει να ειχε ξεμεινει απο στοκ και απλα να τα εστειλε τώρα και για να το καλύψει να το εθεσε ετσι... Δε πιστευω οτι απο μονος του ειδε οτι "χάθηκε" και εστειλε δευτερο... Μπραβο πάντως πολύ καλή προσφορά... Αν δεν ειχα παρει λαπτοπ προσφατα θα το επαιρνα και εγω! Όπως εχω πει εδω και μέρες αν περισσέψει κανένα απο αθηνα πμ..! οτι ειπε ο Παυλιδης απο πανω..... απλα πηγε να το καλυψει ετσι. δεν υπαρχει περιπτωση να εστειλε την πρωτη φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 κρίμα γιατί -πές με και μλκα- αφού το έπαιξε λαμογιέ (ακόμα και αν έστελνε καθυστερημένα για μένα μλκας είναι) θα το κρατούσα και το 2ο. Θα το έδινα σε κανέναν εδω να χει να χαίρετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά το πουλάει κανένας? Πόσο έχει στην Ελλάδα μετο ΦΠΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια εμενα στο usps εχει μεινει στις 9 του μηνα οτι το στειλαν...Πρεπει να κανω καμμια ενεργεια μπας και χαθηκε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το ίδιο ακριβώς κι εμένα....προς το παρόν περιμένω λίγο ακόμα... πριν λίγο μίλησα με ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έχει αποσταλεί (κλείσει) από Αμερική απλά έρχεται δια μέσω άλλων χωρών γι'αυτό και αργεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 οτι ειπε ο Παυλιδης απο πανω..... απλα πηγε να το καλυψει ετσι. δεν υπαρχει περιπτωση να εστειλε την πρωτη φορα... Έτσι είναι, και ειδικά στις περιπτώσεις σαν την δική μου που έχει μείνει στο December 5, 2013 Electronic Shipping Info Received Το οποίο όπως ξανά είπα σημαίνει ότι πήρε από την USPS αυτός χαρτάκι για να κολλήσει στο δέμα που θα στείλει, αλλά δεν το έχει δώσει για παράδοση ακόμα. Το να μας λέει χάθηκε είναι ψέμα. Και επίσης αν υποθέσουμε ότι όντως χάθηκε από την USPS, απ' την στιγμή που συνέβη και σε δεύτερο άτομο σε αυτό το thread αποκλείει την μικρή πιθανότητα λάθους της USPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 σε άλλους 3 μαζί με μένα που ξέρω. οπότε πάμε στους 5 δηλωμένους (electronic shipping info received απο 5/12) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabriel1981 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 iphone παρελαβε κανεις???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα στην παρεα εσεις που ξερετε απο ebay πηρα κινηταρα lenovo k900 199 eyro το κοβεται να περναει τελωνειο ?? Item arr ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 19-12-2013 05:00 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 19-12-2013 01:27 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Item handed over to customs authority for final delivery 18-12-2013 22:29 IPS Receive Item At Office Of Exchange 18-12-2013 22:13 IPS Receive Item From Customer 14-12-2013 13:46 IPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 έχουμε πει ότι αξία μεγαλύτερη των 150 ευρώ παίρνει +23% φπα καθώς και έξοδα εκτελωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα στην παρεα εσεις που ξερετε απο ebay πηρα κινηταρα lenovo k900 199 eyro το κοβεται να περναει τελωνειο ?? Item arr ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ 19-12-2013 05:00 ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 19-12-2013 01:27 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Item handed over to customs authority for final delivery 18-12-2013 22:29 IPS Receive Item At Office Of Exchange 18-12-2013 22:13 IPS Receive Item From Customer 14-12-2013 13:46 IPS Καλημέρα, τσέκαρε ένα αναλυτικό θεματάκι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν λοιπόν λοιπόν... Όταν είδαμε το θέμα προσωπικά ενημέρωσα και μερικούς φίλους. Από αυτούς παρήγγειλαν 3.Ο πρώτος παρήγγειλε αμέσως με το που του το είπα, οι άλλοι δυο μετά από ώρες. Ο πρώτος χθες παρέλαβε, όλα κομπλέ, καινούριο και όχι refurbished (διευκρινίζω γιατί είχε ειπωθεί και αυτό) Οι άλλοι δυο, όπως και κάποιοι φίλοι εδώ είναι κολλημένοι σε pre-shipment από 05/12. Του έστειλαν προχθές και χθες μήνυμα και έλαβαν copy-paste την απάντηση που αναφέρει και ο fernandes παραπάνω "Hi, we have looked into it your order got lost in transit.[/size] we will send it out again asap"[/size] Αυτό που υποθέτω εγώ είναι πως ο τύπος πρέπει να είχε λιγότερα κομμάτια οπότε οι πρώτοι που παρήγγειλαν το πήραν αμέσως ενώ οι τελευταίοι περίμεναν προφανώς τη νέα παραλαβή.Γι'αυτό λέγανε και τα παιδιά εδώ ότι τους απαντούσε άλλα ντ'άλλων.. Μάλλον προσπαθούσε να κερδίσει λίγες μέρες. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως όλοι θα παραλάβετε κανονικά, απλά με κάποιες μέρες καθυστέρηση και ίσως ξενερωμένοι που δεν θα έρθει πριν τα χριστούγεννα. Επίσης να αναφέρω ότι έχω στο πορτοφόλι μου τρεις πιστωτικές κάρτες. Έχω και κινητό. Το 1998 θα το έπαιζα πως ήμουν κάποιος. Αυτά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 εγω το θελα δωρο για την γυναικα, να το βαζα κατω απο το δεντρο..... παει τωρα αυτο... καλο 2014. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ^ κάντης το δώρο το πάσχα μαζί με το αρνί. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Βρε ας σας έρθει χωρίς καπέλο και ας αργήσει και μήνα Και γω για δώρο το ήθελα αλλά έτσι όπως έγινε θα το πουλήσω, όταν ξεκολλήσει από το κωλοτελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις