Pa0ki Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μέχρι 150€ μπαίνει φπα ,δηλαδή 23% καπέλο Άνω των 150€ μπαίνουν και δασμοί ------------------ Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από matrixxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 εμένα παλι σήμερα μου στείλανε μήνυμα οτι το πρώτο που στείλανε εχει χαθεί στο transit και οτι μου έστειλαν καινούργιο..........σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με τις 45 μερες που εχω δικαίωμα για επιστροφή χρημάτων η ξαναρχίζει απο την η όλη διαδικασία? Hi, i'm really sorry about this, it got lost in transit, we will send it out again new tracking USPS χχχχχχχχχ please wait a 2 days before tracking it Συστημένο πακέτο δεν γίνετε να χαθεί. Με πολύ άνεση στέλνει και δεύτερο.Να το ήξερα να παράγγελνα και εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 εμένα παλι σήμερα μου στείλανε μήνυμα οτι το πρώτο που στείλανε εχει χαθεί στο transit και οτι μου έστειλαν καινούργιο..........σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με τις 45 μερες που εχω δικαίωμα για επιστροφή χρημάτων η ξαναρχίζει απο την η όλη διαδικασία? Hi, i'm really sorry about this, it got lost in transit, we will send it out again new tracking USPS χχχχχχχχχ please wait a 2 days before tracking it Στο πρώτο tracking number τι σου έλεγε το USPS;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisiskal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο παιδια,καλως οσοι παραλαβατε!εγω ειμαι ακομα σε φαση εδω και κανα 10ημεο Date & Time Status of Item Location December 5, 2013 Electronic Shipping Info Received Πειτε καμμια ιδεα πως να κινηθω γιατι εχω αρχιζει και εκνευριζομαι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλοριζικα σε ολους, ημουν σιγουρος οτι θα παρετε ολοι !Κριμα που δεν πηρα ενα παρολο που ηξερα οτι δεν θα γινει καμια στραβή .Βαλατε το serial number στο site της Apple για να δειτε εγγυηση?Σε οσους ξαναεστειλε δευτερο ενταξει respect o seller, τοσο ευκολα εστειλε 2η ακριβη συσκευη? Οποιος παραλαβει δυο συσκευες θα καλοπεράσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 βασικά παιζει να ειχε ξεμεινει απο στοκ και απλα να τα εστειλε τώρα και για να το καλύψει να το εθεσε ετσι... Δε πιστευω οτι απο μονος του ειδε οτι "χάθηκε" και εστειλε δευτερο... Μπραβο πάντως πολύ καλή προσφορά... Αν δεν ειχα παρει λαπτοπ προσφατα θα το επαιρνα και εγω! Όπως εχω πει εδω και μέρες αν περισσέψει κανένα απο αθηνα πμ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω (γιατι περιμενω και εγω κατι απο usa), αν ειναι να πληρωνεις τελωνειο για καποιες λογικες αγορες, ποιος ο λογος να αγοραζεις απο το εξωτερικο, δεν εχουν καν νοημα οι online αγορες, αν αυτα που γλυτωνεις απο την μια, να στα παιρνουνε απο την αλλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις μεγάλο δικιο και πιστεύω μόνο στην ελλαδα εχει τέτοιο σκληρό τελωνειοSent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις μεγάλο δικιο και πιστεύω μόνο στην ελλαδα εχει τέτοιο σκληρό τελωνειο Αυτό κατάλαβες από το τεχνολογικό φόρουμ που διαβάζεις και λέει για όλα τα κινέζικα κινητά και μάλιστα και από αυτά που ειπώθηκαν σε αυτό το thread? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις μεγάλο δικιο και πιστεύω μόνο στην ελλαδα εχει τέτοιο σκληρό τελωνειο Αυτό κατάλαβες από το τεχνολογικό φόρουμ που διαβάζεις και λέει για όλα τα κινέζικα κινητά και μάλιστα και από αυτά που ειπώθηκαν σε αυτό το thread? Οχι φίλε μου απλώς εννοούσα οτι χοντρένουν πολλές τις τιμες αυτο ενοουσαSent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις μεγάλο δικιο και πιστεύω μόνο στην ελλαδα εχει τέτοιο σκληρό τελωνειο Sent from my iPad using Insomnia Kαι δεν υπαρχει λογος να εχεις και πιστωτικη, (αν πληρωσω τελωνειο παλι δεν ξαναασχολουμε με αγορες απο το εξωτερικο), κριμα που τις διαφημιζουνε κιολας, για ποιο λογο αν δεν εχεις καποιο ωφελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το 'χετε χάσει ή τρολάρεται; α) η υπόλοιπη -τρομάρα μας- ΕΥΡΩΠΗ που δεν έχει τελωνείο και από την οποία κάνουμε συχνά πυκνά συμφέρουσες αγορές, προς τα που πέφτει, στο ΕΣΩτερικό; β) από πότε η αποκλειστική χρήση των καρτών είναι οι αγορές από εξωτερικό και η μη χρήση γι'αυτό τον σκοπό τις καθιστά άχρηστες; Από τότε που ο Έλληνας το φυσικό χρήμα το έχει άφθονο και το πλαστικό -και την πίστωση- τα τιμά αποκλειστικά μόνο για αγορές από εξωτερικό, υποθέτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirios8e Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην βγουμε offtopic Εγω προσωπικα, ποτε δεν χρησιμοποιουσα πιστωτικες, ουτε με απασχολουσε το θεμα, να εχω ενα πορτοφολι γεματο καρτες και να το παιζω καποιος.Απλως εβγαλα μια prepaid, (τις οποιες διαφημιζουν, για αγορες απο το το internet), για να επωφεληθω, σε καποια συγκεκριμενα προιοντα τα οποια εδω τα βρισκω αρκετα υψηλοτερα, (αν θελεις παραθετω και link)Ειναι κι αυτο ενα απο τα πλεονεκτηματα της χρησης του internet ναι, η οχι?Οταν ερχετε λοιπον το κρατος και μεσω του τελωνειου σου αφαιρει αυτο το πλεονεκτημα, με το να σου φορολογει το προιον που αγορασες, λιγο χαμηλοτερα, ποιος ο λογος να αγορασεις online, κυριως απο το εξωτερικο? αρα παει και αυτη η κατακτηση.Αρα δεν ξανααγοραζεις και δεν ξαναχρησιμοποιεις πιστωτικη (προσωπικη μου αποψη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Άντε πάλι. Τι δεν κατάλαβες, ειδικά από το (α) αλλά και το (β); α) Το "εξωτερικό" που επαναλαμβάνεις είναι και η Ευρώπη. Μεταξύ των χωρών της ΕΥΡΩΠΗΣ, ΔΕΝ παίζει τελωνείο. Άπειρα προϊόντα από χώρες τις Ευρώπης έχουν καλύτερη τιμή από Ελλάδα και αποτελούν συμφέρουσα αγορά και τα τιμάμε συχνά-πυκνά. β) H χρήση των καρτών /και/ οι αγορές online έχουν μια χαρά λόγο ύπαρξης και μια χαρά κρατεί η "κατάκτηση" ακόμη κι αν αγοράζεις μόνο από Ελλάδα.. Δεν βρίσκονται όλα τα καταστήματα/προϊόντα εντός της περιοχής/πόλης μας για να τα επισκεφτούμε για τις αγορές μας. Ακόμη και να βρίσκονται, δεν έχουν όλοι τον χρόνο ή την όρεξη να τρέχουν, βολεύει μια χαρά να πατάμε τρία κλικ και να μας τα φέρνουν στην πόρτα μας. Plus, υπάρχουν καθαρά e-shops μόνο με αποθήκες, χωρίς φυσική υπόσταση καταστήματος για επίσκεψη του καταναλωτή. -Αν εσύ έβγαλες κάρτα για αγορά μόνο συγκεκριμένα από Αμερική (/άλλες ηπείρους) όπου παίζουν τα έξτρα του τελωνείου, -ή/και συγκεκριμένων προϊόντων που δεν βρίσκεις ούτε στην Ευρώπη σε καλύτερη τιμή από Ελλάδα, -ή ακόμη κι εντός Ελλάδας έχεις όλα τα μαγαζιά στα πόδια σου/έχεις χρόνο και όρεξη να τα επισκέπτεσαι για αγορά, -ή δεν σε αφορούν ούτε προϊόντα μικρότερης αξίας που και από άλλη ήπειρο να είναι, δεν υποκύπτουν σε έξτρα τελωνείου >"δεν ήξερες, δεν ρώταγες;" >πες αυτα και μην γενικεύεις για το πως οι αγορές από "εξωτερικό" είναι άκυρες λόγω τελωνείου, η χρήση καρτών και οι αγορές online καθίστανται άκυρες/άχρηστες. Ακόμη και στο τελευταίο ποστ που ξεκινάς πλέον περιγράφοντας τα προσωπικά σου δεδομένα/περίπτωση, καταλήγεις και πάλι επαναλβάνοντας τον γενικευμένο 'αφορισμό'. Ήμαρτον δηλαδή, που χρειαζεται και τόσο ανάλυση για τα αυτονόητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ναι καλά εμένα το είπα και κάτι σελίδες πριν, μου βρωμάει παντοφλιέρα τρελή πολυκαιρισμένη. "Hi, we have looked into it your order got lost in transit.we will send it out again asap" Μου απάντησε σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις