Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάντως πηρα στα ελτα σημερα και μου ειπαν οτι μπηκε τελωνειο και να υπολογιζω κανενα μηνα.

Ειμαι ο μονος γκαντεμης εδω μεσα?  :-D

P.S. Εγω πηρα το Nexus 7 απο τον ιδιο seller, αλλα εστειλα σε αυτο το thread  γιατι ειμαστε ολοι στην ιδια φαση.

Επεξ/σία από dam4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"μπήκε τελωνείο" σημαίνει ότι πληρώνεις χαράτσι ή δεν παίζει ρόλο?

Η τηλεφωνητρια δεν ηξερε να μου πει. Ειπε μονο οτι αν υπαρχει καποιο προβλημα με το δεμα, θα επικοινωνησουν  απο το τελωνειο με εμενα.

<p>Τον ένα μήνα τον πετάνε έτσι για να ξεμπερδεύουν</p>

<p>Μπορεί να είναι και λιγότερο μπορεί και πολύ περισσότερο</p>

Ότι να 'ναι όμως... Θα το ξεχάσουν και θα κάνει 3 μήνες να ερθει;;

Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App

δεν πιστεύω για 149 ευρώ να πληρώσετε τελωνείο παντως. Είναι πολύ κοντά στο ελάχιστο ποσό που περνάει ενα προιον ελεύθερα τελωνείο. Ελπίζω να τη σκαπουλάρετε με το κλασσικό 3ευρω.

Αν εχει παίξει κατι ειναι να παρήγγειλε καποιος 100-200 κομμάτια (προφανως για εμπορική χρήση) όπου εκει θα την πληρώσουν και όλοι οι υπολοιποι... αυτος παλι δεν υπάρχει περιπτωση να τη σκαπουλάρει ακομα και αν του ερχονται 1-1.

εμένα παλι σήμερα μου στείλανε μήνυμα οτι το πρώτο που στείλανε εχει χαθεί στο transit και οτι μου έστειλαν καινούργιο..........σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με τις 45 μερες που εχω δικαίωμα για επιστροφή χρημάτων η ξαναρχίζει απο την η όλη διαδικασία?

Hi,
i'm really sorry about this, it got lost in transit, we will send it out again
new tracking USPS χχχχχχχχχ please wait a 2 days before tracking it

εμένα παλι σήμερα μου στείλανε μήνυμα οτι το πρώτο που στείλανε εχει χαθεί στο transit και οτι μου έστειλαν καινούργιο..........σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με τις 45 μερες που εχω δικαίωμα για επιστροφή χρημάτων η ξαναρχίζει απο την η όλη διαδικασία?

Hi,

Στις 45 μέρες (από την αγορά) κάνεις dispute και περιμένετε και οι 2 μέχρι να 'ρθει, για να 'σαι safe.

Hi,

ύποπτο αυτό... αλλά μπορεί να σκάσουν 2, ποτέ δεν ξέρεις

• Like 1

δεν πιστεύω για 149 ευρώ να πληρώσετε τελωνείο παντως. Είναι πολύ κοντά στο ελάχιστο ποσό που περνάει ενα προιον ελεύθερα τελωνείο. Ελπίζω να τη σκαπουλάρετε με το κλασσικό 3ευρω.

Αν εχει παίξει κατι ειναι να παρήγγειλε καποιος 100-200 κομμάτια (προφανως για εμπορική χρήση) όπου εκει θα την πληρώσουν και όλοι οι υπολοιποι... αυτος παλι δεν υπάρχει περιπτωση να τη σκαπουλάρει ακομα και αν του ερχονται 1-1.

50€ δεν είναι το όριο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...