The_Winner Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν, λέω αν παραλάβει κάποιος και θέλει να το δώσει σφραγισμένο, ας μου στείλει ένα pm, άργησα να δω την προσφορά και δεν νομίζω να μπεί ξανά. Και σε εμενα ενα PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ενω αν το πάρετε σε αυτά τα λεφτά ξεσφράγιστο (σαν καινούριο) σας χαλάει... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesem Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ενω αν το πάρετε σε αυτά τα λεφτά ξεσφράγιστο (σαν καινούριο) σας χαλάει... Αν είναι 2-3 ημερών ναι, εννοείται πως μπαίνει στην ίδια κατηγορία "σφραγισμένου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι 2-3 ημερών ναι, εννοείται πως μπαίνει στην ίδια κατηγορία "σφραγισμένου" Άμα είναι τεσσάρων σε απαλλάσσουν τα παιδιά πιο πάνω από το "βάρος" του βρε. Τυχερέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Άμα είναι τεσσάρων σε απαλλάσσουν τα παιδιά πιο πάνω από το "βάρος" του βρε. Τυχερέ! Αν δεν ειναι ημερας μπαγιατευει μετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesem Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 άμα το πάτε έτσι, και ενός χρόνου καινούριο θεωρείται και δεν πέφτει η τιμή, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλά ρε σεις θα παραλάβετε τελικά; Και που θα διοχετεύσω εγώ και οι όμοιοι μου την κακία μας; trolololo. Με το καλό όσοι παραλάβετε! Το ρίσκο φαίνεται να σας αποζημίωσε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Σε μένα Το δικό μου έκανε στάση στο τελωνείο, αναμένω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 <p>Σε μένα</p> <p>Το δικό μου έκανε στάση στο τελωνείο, αναμένω</p> Ωχχχχχχ!Ελπιζω να περασει και να μην ζητηζουν επιπλεον χρηματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι φίλε.... και εγω στην ιδια φαση ειμαι αλλα χθες ηρθε το χαρτακι να παω να παραλαβω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 και εγω στην ιδια φαση ειμαι αλλα χθες ηρθε το χαρτακι να παω να παραλαβω.... αγορινα μου!!! μεγιες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι φίλε.... και εγω στην ιδια φαση ειμαι αλλα χθες ηρθε το χαρτακι να παω να παραλαβω....Στο site των ΕΛΤΑ σε τι κατάσταση είναι;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Στο site των ΕΛΤΑ σε τι κατάσταση είναι;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Κυριοι συγνωμη για την παραπληροφορηση.... δεν ηταν το ipad τελικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpress Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εγω πήρα από τον ίδιο πωλητή το chromecast στις 9/12. Το tracking number έχει κολλήσει από 13/12 στο γνωστό "origin sort facility ..Jamaica NY 11430", στα ΕΛΤΑ δεν μου έβγαλε ποτε κάποια ενημέρωση και σήμερα μου ήρθε κανονικα το πακετακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkome Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 εμένα ειναι ακόμη κολλημένο στο USPS December 5, 2013 Electronic Shipping Info Received και στα ΕΛΤΑ δεν βρίσκει καταχώρηση για το tracking number του πακέτου..........να ανησυχήσω η να περιμένω λίγο ακόμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις