takinio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μολις μιλησα με ΕΛΤΑ, και αυριο θα παραλαβω και εγω.Αρα το γλιτώσαμε το τελωνειο παιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick511 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 κι εγω το ίδιο ελπίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά αυτος ο πωλητής θα βαλει και αλλα για πωληση? Sent from my iPad using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά αυτος ο πωλητής θα βαλει και αλλα για πωληση? Sent from my iPad using Insomnia Έχει βγάλει ήδη, όχι στην προηγούμενη τιμή όμως http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini-16GB-Wi-Fi-White-/171193633337?pt=AU_Tablets&hash=item27dbef8a39 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 παιδια απο Αθηνα ειστε?Εμενα το ελληνικο εχει κολλησει εδω ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-12-2013 23:23 IPS ..Ειμαι απο Θεσσαλονικη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ιδια απο Αθηνα ειστε?Εμενα το ελληνικο εχει κολλησει εδωΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-12-2013 23:23IPS ..Ειμαι απο Θεσσαλονικη.... Eγω από αθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 παιδια απο Αθηνα ειστε?Εμενα το ελληνικο εχει κολλησει εδω ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-12-2013 23:23 IPS ..Ειμαι απο Θεσσαλονικη.... και σε εμενα, αλλα στο σαιτ της USPS τι σου γραφει? γιατι εμενα γραφει : Processed Through Sort Facility Dec-10-13, 13:36 PM, ISC NEW YORK NY(USPS) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 και σε εμενα, αλλα στο σαιτ της USPS τι σου γραφει? γιατι εμενα γραφει : Processed Through Sort Facility Dec-10-13, 13:36 PM, ISC NEW YORK NY(USPS) Tελευταια ενημρωση εκει εχει απο 9 του μηνα και λεει December 9, 2013 , 6:16 pm Processed Through Sort Facility ISC NEW YORK NY(USPS) και στο θαυμαστικο αν πατησεις λεει Processed Through Sort FacilityYour item was processed through our ISC NEW YORK NY(USPS) facility on December 9, 2013 at 6:16 pm. The item is currently in transit to the destination.Aπο Αθηνα εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 December 5, 2013 Electronic Shipping Info Received Είναι κανενός σε αυτό το στάδιο USPS? Έχει κολλήσει και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Επίσης έστειλα μήνυμα στον πωλητή πριν 2 ημέρες για το θέμα και δεν απάντησε τίποτα ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karakatsanisg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι φίλε.... December 5, 2013 Electronic Shipping Info Received Είναι κανενός σε αυτό το στάδιο USPS? Έχει κολλήσει και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Επίσης έστειλα μήνυμα στον πωλητή πριν 2 ημέρες για το θέμα και δεν απάντησε τίποτα ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisiskal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι φίλε.... πιασε μια απο τα ιδια,και σε μενα τα ιδια γραφει,υπομονη...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 πιασε μια απο τα ιδια,και σε μενα τα ιδια γραφει,υπομονη...... το χα πει πριν κάτι σελίδες, τα ίδια και σε μένα και 2 γνωστούς. Μου απάντησε πως λογικά θα φτιάξει, αλλα άν δεν, να του πω να στείλει άλλο.. απο forum εξωτερικού κτλ που χάζεψα, λένε πως συμβαίνει κάπου κάπου να μην κάνει σωστά update και οτι το shipping γίνεται κανονικά. Περιμένουμε αυτή την βδομάδα και μετά τον ενοχλούμε, μην τον τουφεκάμε απο τώρα, κρίμα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisiskal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 το χα πει πριν κάτι σελίδες, τα ίδια και σε μένα και 2 γνωστούς. Μου απάντησε πως λογικά θα φτιάξει, αλλα άν δεν, να του πω να στείλει άλλο.. απο forum εξωτερικού κτλ που χάζεψα, λένε πως συμβαίνει κάπου κάπου να μην κάνει σωστά update και οτι το shipping γίνεται κανονικά. Περιμένουμε αυτή την βδομάδα και μετά τον ενοχλούμε, μην τον τουφεκάμε απο τώρα, κρίμα είναι. ναι κριμα ειναι!αντι για ευχες χριστουγεννων θα ακουει καντηλια την αλλη εβδομαδα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesem Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν, λέω αν παραλάβει κάποιος και θέλει να το δώσει σφραγισμένο, ας μου στείλει ένα pm, άργησα να δω την προσφορά και δεν νομίζω να μπεί ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ενας φιλος γυρισε απο Ιταλια οπου εκατσε 2 βδομαδες διακοπες και σε μια γυρα στα μαγαζια το ειδε βιτρινατο στα 200ευρω. Απλα το αναφερω για να εχουμε και μια ιδεα ποσο το πουλανε εξω. Καλη παραλαβη σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις