ababapanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά είναι κάνεις που έχει παραγγείλει και ακόμα στο σαιτ των ελτα γράφει μόνο παραλαβή 7/12 IPS? πήρα και στα ελτα και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει φτάσει Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιο παλικάρι προχθές είπε ότι το δικό του ήταν ακόμα σε pre-shipment κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιο παλικάρι προχθές είπε ότι το δικό του ήταν ακόμα σε pre-shipment κατάσταση όχι εμένα στο σαιτ του usps έχει κίνηση και η τελευταία ενημέρωση είναι από 10/12 ότι ήταν NY. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Από τη usps καλύτερα Εμένα είναι customs clearance από χθες Απ'ότι βλέπω στο spoiler 6 μέρες έκανε του φίλου να έρθει Ελλάδα οπότε θα έλεγα να κάνεις 2-3 μερες υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GuessAllis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά σας στέλνω το tracking του πακέτου σε USPS και ΕΛΤΑ Site: USPS 1/2 Site: USPS 2/2 Site: ELTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχει παραγγειλει κανεις 2-3-4 και θελει να δωσει κανενα ας ενημερωσει. Ενδιαφερεται ο ξαδερφος και ειπα να κανω μια ερωτηση μπας και γινει τιποτα. Προηγειται ο paylidhs και μετα εγω,απλως ενημερωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warden Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Προηγειται ο paylidhs και μετα εγω,απλως ενημερωνω Βάλε και εμένα στη σειρά μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 εμένα στο site του ελτα το ανανέωσαν σήμερα και λέει Κ. ΕΞΥΠ. ΜΕΓ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ update: μίλησα με ελτα. απέφυγα και εγώ το τελωνείο! Αύριο θα είναι στο ταχυδρομείο της περιοχής μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Προηγειται ο paylidhs και μετα εγω,απλως ενημερωνω Κι εγω να προηγουμουνα δεν εχω κανενα προβλημα(ακομη και για εμενα να ηταν) να δωσω την σειρα μου σε καποιον που θα το χαρει ή το θελει περισσοτερο απ'οτι εγω εφοσον μου το ζητουσε. Ειναι για εναν ξαδερφο μου. Και στα 100 ευρω να το εβγαζε εγω το nexus 7 το καινουργιο θελω να παρω οποτε και να το αγοραζα(το mini εννοω) θα το εδινα σε ξαδερφο/φιλο ή εδω μεσα σε κανεναν αλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 όχι εμένα στο σαιτ του usps έχει κίνηση και η τελευταία ενημέρωση είναι από 10/12 ότι ήταν NY. Το δικό μου είναι από 7/12 στη NY!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μεγάλη αγωνία για να δούμε Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Το δικό μου είναι από 7/12 στη NY!! Μηπως θα θελει να κανει Χριστουγεννα εκει μαλλον μετα τα 150 ευρω που του εστειλες. Αφου ηρθε στο παλικαρι πιο παω ολοι παρουν μην φοβαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστα νεα για ολους σας λοιπον... αντε καλες παραλαβες να εχετε ... δεν ειμαι απο αυτους που εκαναν παραγγελια .... αλλα διαβαζα απο την αρχη το θεμα και ζουσα την αγωνια μαζι σας ....καλοδουλευτα να ειναι !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά σας στέλνω το tracking του πακέτου σε USPS και ΕΛΤΑ Site: USPS 1/2 Site: USPS 2/2 Site: ELTA Εμένα μετά το "Processed Through Sort Facility" έχει στάδιο "Customs Clearance" οπότε μάλλον δεν το γλιτώνω μπουγιουρντί Τρέχω να παίξω και ένα τζόκερ, τέτοια τύχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιο παλικάρι προχθές είπε ότι το δικό του ήταν ακόμα σε pre-shipment κατάσταση That's me... ελπίζω να μου ρθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις