AMD Expert Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Άντε ρε παιδιά κι είμαστε σ'αγωνία! Παρέλαβε κανείς;
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Άντε ρε παιδιά κι είμαστε σ'αγωνία! Παρέλαβε κανείς; Μακαρι καποιος να εχει παραλαβει και οντως να ειναι το mini μεσα.......θα χαλαρωσουν λιγο και οι υπολοιποι και θα φτασουμε σε μιση ωρα τις 100 σελιδες.
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 To τελευταίο το έχεις κάνει πολλές φόρες ? Σιγά μην κάτσει υπάλληλος στα ΕΛΤΑ (και μάλιστα Δευτέρα που γίνεται πανικός) να ασχολείται με τηλεφωνικά ερωτήματα. Το πιθανότερο αν πάει προς το μεσημέρι να το παραλάβει το δέμα. Ναι. Πολλές όχι, αλλά αρκετές, αλλιώς δεν θα το πρότεινα. Στο δικό μου κατάστημα τουλάχιστον, δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Kαι στην τελική, ακόμη κι αν εξαρτάται από την προθυμία του εκάστοτε καταστήματος/υπαλλήλου, ενα ρημαδοτηλέφωνημα είναι, πολύ λιγότερος κόπος από το να διακινδυνεύεις πιθανό στήσιμο άνευ λόγου. Εκτός πια αν το ταχυδρομείο είναι δίπλα σου ή/και δεν τραβάς ζόρι με τις ουρές.
GuessAllis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Οκ παρέλαβα, άνοιξα και τώρα αναβαθμίζω σε iOS 7. Είναι καινούριο όχι refurbished, βάσει του κουτιού και του video που έλεγε πώς ξεχωρίζεις το refurbished. Και να ήταν δε θα με ένοιαζε πολύ για τα λεφτά που έδωσα. Αργότερα θα σας στείλω και το χαρτάκι της USPS. Σχετικά με τα ΕΛΤΑ και τα χαρτάκια τους ισχύει το κλασικό ό,τι λέει το χαρτάκι παραλαμβάνεις την επόμενη. Παίρνω χαρτάκια που έχουν γραμμένη την ίδια ημερομηνία με αυτή που μου τα άφησε ο ταχυδρόμος και την επόμενη παραλαμβάνω κανονικά. Έχω πάρει χαρτάκια την Παρασκευή με ημερομηνία Παρασκευής και τη Δευτέρα παρέλαβα. Ακόμη και την ίδια μέρα με το χαρτάκι παρέλαβα αλλά προς το μεσημεράκι και με πολλά παρακάλια. 6
equi1908 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Οκ παρέλαβα, άνοιξα και τώρα αναβαθμίζω σε iOS 7. Είναι καινούριο όχι refurbished, βάσει του κουτιού και του video που έλεγε πώς ξεχωρίζεις το refurbished. Και να ήταν δε θα με ένοιαζε πολύ για τα λεφτά που έδωσα. Αργότερα θα σας στείλω και το χαρτάκι της USPS. Σχετικά με τα ΕΛΤΑ και τα χαρτάκια τους ισχύει το κλασικό ό,τι λέει το χαρτάκι παραλαμβάνεις την επόμενη. Παίρνω χαρτάκια που έχουν γραμμένη την ίδια ημερομηνία με αυτή που μου τα άφησε ο ταχυδρόμος και την επόμενη παραλαμβάνω κανονικά. Έχω πάρει χαρτάκια την Παρασκευή με ημερομηνία Παρασκευής και τη Δευτέρα παρέλαβα. Ακόμη και την ίδια μέρα με το χαρτάκι παρέλαβα αλλά προς το μεσημεράκι και με πολλά παρακάλια. Ωραίος! Screenshot από τη σελίδα των ελτα που έχει το tracking δώσε αν μπορείς
Pa0ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Από τη usps καλύτερα Εμένα είναι customs clearance από χθες
GuessAllis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 https://drive.google.com/file/d/0B57_0wabwj4MTDdxRG1VUVZHblE/edit?usp=sharing
silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μπραβό! Μακάρι και οι υπόλοιποι να παραλάβετε χωρίς προβλήματα!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 κάτσε να ξεκολλήσει από τις 5/12 και βλέπουμε.
HERTHAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχει παραγγειλει κανεις 2-3-4 και θελει να δωσει κανενα ας ενημερωσει. Ενδιαφερεται ο ξαδερφος και ειπα να κανω μια ερωτηση μπας και γινει τιποτα.
equi1908 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχει παραγγειλει κανεις 2-3-4 και θελει να δωσει κανενα ας ενημερωσει. Ενδιαφερεται ο ξαδερφος και ειπα να κανω μια ερωτηση μπας και γινει τιποτα. Υπήρχε περιορισμός ένα ανά άτομο οπότε χλωμό..
tiniakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μπράβο. Πολύ καλή εξέλιξη για όσους έχουν παραγγείλει. Έχω πολύ καιρό τώρα ipad mini και πιστεύω για 150 ευρώ αξίζει και με το παραπάνω.
Redshift Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ωραια,τελος καλο ολα καλα,αιντε να παραλαβετε ολοι
Socratis_g Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 εγώ δεν το περίμενα να γλειτώσει το τελωνείο. οκ το στείλανε με USPS, αλλά λέει ξεκαθαρα στην περιγραφή του πακέτου για τι προιόν πρόκειται! πως το αφήσανε εδώ τα κοράκια να περάσει έτσι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις