Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μην αγχώνεστε, είχα παραγγείλει ανταλλακτικο αυτοκινήτου από Γερμανία με dhl, tracking απο 27/11 στην Ελλάδα στο κεντρο μεγαλης διανομής, και με πολλα παρακαλια τηλέφωνα στα ελτα κλπ κλπ επειδή το αυτοκινητο ηταν ακινητοποιημενο, καταφερα να το παω να το πάρω, οχι να μου το φερουν, στις 11/12!!!!

Και κάτι ακόμα, τον τελευταίο μήνα, πράγματα από ebay, καθυστερούν έντονα. Το 80% έχω αναγκαστεί να ανοίξω case και δεν ξέρω αν είναι θέμα κινεζων η δικων μας ταχυδρομείων.ελπιζω να είναι των πωλητών γιατί αν αρχίσουν να εξαφανιζονται πακέτα, μας βλέπω σαν χώρα να μπαίνουμε στις excluded μαζι με κατι ιταλιες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

[offtopic]

Παρακολουθώ το τόπικ μόνο και μόνο από περιέργεια να δω αν τελικά όλοι θα παραλάβουν κανονικά, αλλά μιας και συζητάμε (πάλι) για τελωνεία, να πω -σύντομα- τον πόνο μου.

Έβλεπα την προηγούμενη εβδομάδα μια ψηφιακή που είχα βρει κι εδώ σε αγγελία,

στο skroutz κοντά στα 400 αν βάλεις μεταφορικά:

http://www.skroutz.gr/s/2403760/Canon-PowerShot-SX50-HS.html?keyphrase=powershot+sx50

στο βρετανικό Amazon κοντά 360 μαζί με μεταφορικά

http://www.amazon.co.uk/Canon-PowerShot-Digital-24-1200mm-Vari-angle/dp/B009ATJGY8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387023319&sr=8-1&keywords=powershot+sx50

και στο αμερικάνικο Amazon μόλις 240 ευρώ :confused: :confused: :confused:  (με δώρο και κάρτα μνήμης), αλλά με άγνωστα μεταφορικά, και επειδή δοκίμασα από περιέργεια να το βάλω στο καλάθι μόνο και μόνο για να δω πόσο θα κόστιζε, δεν στέλνει καν Ελλάδα.

http://www.amazon.com/Canon-PowerShot-Digital-Camera-2-8-Inch/dp/B009B0MZ1M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387023390&sr=8-1&keywords=powershot+sx50

Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά ρε γαμώτο. Αν έστελνε (με λογικά μεταφορικά) Ελλάδα θα με προβλημάτιζε σοβαρά αν άξιζε το ρίσκο με το τελωνείο..

[/offtopic]

γιατί μας έχουν βρει κορόιδα<br><br>

Sent from my Find 5 using Insomnia

Είμαι σίγουρος ότι κάτι παίζε με αυτή υη "προσφορά"...

Εγώ για καλό και για κακό (δεν τρολάρω..) ΟΤΑΝ & ΑΝ παραλάβω (που πολύ αμφιβάλω με όλες αυτές τις αντιξοότητες), θα πάω μέχρι ένα φίλο μου, ο οποίος λόγω δουλειάς έχει geiger counter στη κατοχή του...

Που ξέρω αν δεν έχει έρθει σούμπιτη από καμιά...Φουκοσίμα η παλέτα του grande πωλητή...

Sent from my iPhone using Insomnia

Ακομα καλυτερα θα εχεις πυρινοκινητο Ipad.

δεν θα θελει καθολου φορτιση θα ειναι και κβαντικο

πολυ μπροστα ο τυπος

• Like 1

Και κάτι ακόμα, τον τελευταίο μήνα, πράγματα από ebay, καθυστερούν έντονα. Το 80% έχω αναγκαστεί να ανοίξω case και δεν ξέρω αν είναι θέμα κινεζων η δικων μας ταχυδρομείων.ελπιζω να είναι των πωλητών γιατί αν αρχίσουν να εξαφανιζονται πακέτα, μας βλέπω σαν χώρα να μπαίνουμε στις excluded μαζι με κατι ιταλιες.

Ειναι θεμα δικών μας ταχυδρομείων ανάλογα το προσωπικό που έχουν και ανάλογα πόσο δουλεύουν οι υπάλληλοι!

Εμένα ενα δέμα γύρισε πισω και πολλα αγνοούνται...Πάω και τα αναζηταω μόνος μου στο ΚΔ Γλυκών Νερών!!Μονο συστημενα προς το παρόν για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!!

Σε ο,τι συστημενο εχω παραλαβει, ηταν γρηγοροτεροι κι απο την ταχυτητα του φωτος. Στα απλα ταχυδρομεια, ακομα περιμενω τρια προϊοντα απο το τελος Σεπτεμβριου (φυσικα ανοιξα case) και εχω τρια σε αναμονη απο αυτον τον μηνα (χωρις case προς το παρον). Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν ανοιγω case, παντοτε φροντιζω να (ξανα)πληρωνω τους πωλητες αν τυχον ερθουν αργα. Το ανησυχητικο ειναι οτι δεν ερχονται ΚΑΘΟΛΟΥ!

Δυστυχως τα πραγματα εξελισσονται ασχημα για ολους οσους κανουν αγορες απο το εξωτερικο και δε θελουν να πληρωνουν εξτρα για τα συστημενα. Ειδικα το ebay μπορει να μας γυρισει μπουμερανγκ σε λιγο καιρο...

• Like 1

<p>Στείλ' το στην Βουλή ευγενική χορηγία Insomniac Ελλάδος και σου στέλνουμε τα λεφτά εμείς μετά. </p>

Βλέπω...ότι τίποτα δε σας φοβίζει και αυτό με...σοκάρει...

Ούτε η ραδιενέργεια του Τσερνόμπιλ & της Φουκοσίμα μαζί,

Ούτε τυχόν οι σατανικοί ιοί που ενδέχεται (κατ' εμέ σίγουρα) να επικάθονται επί της...αλλοδαπής-το τονίζω δις και ο νοών νοείτο...- αλλοδαπής ταμπέλας,

Sent from my iPhone using Insomnia

Σε ο,τι συστημενο εχω παραλαβει, ηταν γρηγοροτεροι κι απο την ταχυτητα του φωτος. Στα απλα ταχυδρομεια, ακομα περιμενω τρια προϊοντα απο το τελος Σεπτεμβριου (φυσικα ανοιξα case) και εχω τρια σε αναμονη απο αυτον τον μηνα (χωρις case προς το παρον). Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν ανοιγω case, παντοτε φροντιζω να (ξανα)πληρωνω τους πωλητες αν τυχον ερθουν αργα. Το ανησυχητικο ειναι οτι δεν ερχονται ΚΑΘΟΛΟΥ!

Δυστυχως τα πραγματα εξελισσονται ασχημα για ολους οσους κανουν αγορες απο το εξωτερικο και δε θελουν να πληρωνουν εξτρα για τα συστημενα. Ειδικα το ebay μπορει να μας γυρισει μπουμερανγκ σε λιγο καιρο...

Πως ξαναπληρώνεις κάποιον?

Πάντως σαν συμβουλή, αν ανοίξει κάποιος case μονο το refund ειναι λογικό

Ολα τα άλλα (θα στο στείλω κλπ...._ περνάνε στις 45 μέρες και τα χάνεις τα λεφτά σου

Ξαναπληρωνω εκτος ebay. Ζητω το μειλ του και στελνω τα χρηματα στο λογαριασμο του μεσω Paypal (εναλλακτικα μπορω και μεσω MB, αλλα δεν εχει τυχει/χρειαστει).

Για το αλλο κομματι του μνμ σου, συμφωνω. Αν περιμενεις, πεταξε το πουλακι. Απλα δεν ανοιγω case πριν τις 35-40 μερες, ειδικα για πολυ χαμηλα ποσα. Ανοιγω ΠΑΝΤΑ ομως επειδη δεν ξερω αν ο αλλος εστειλε ή απλα ειναι μουφας, συνεπως αν ειναι απατεωνας πρεπει να ξερει οτι εγω δεν ειμαι κοροϊδο.

Πως ξαναπληρώνεις κάποιον?

εχεις προσυνενοηθει μαζι του και σου δινει το Paypal λογαριασμό του... μου εχει τυχει και μένα 3-4 φορές...

και τώρα εχω ενα δέμα που περιμενα 59 μερες και μετά πηρα refund και θα τον ξαναπληρώσω αν και όποτε δεήσει να έρθει... κατι δε παει καλα με το απλο ταχυδρομειο...

Εγώ πρόβλημα με καθυστερήσεις έχω μόνο από Ασία

Από Αμερική/Ευρώπη ότι παίρνω με απλό ταχυδρομείο έρχεται πάντα και γρήγορα σχετικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...