neten Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Κάτι άλλο ακόμα. Να ελπίζετε οι τελωνειακοί να μη διαβάζουν το forum 2
hikesl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Λες να μην το ξέρουν. Αυτές τις μέρες βλέπουν πάντα αύξηση στα εισερχόμενα. Ανάλογα τη διάθεση και τις εντολές για έσοδα πέφτει και ο πέλεκυς
scullyist Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αλήθεια αν ήταν refurbished πως το καταλαβαινει κανείς? Έχει κάποιο αυτοκόλλητο πάνω υποχρεωτικά από το νόμο? Aν είναι refurbished από apple έχει διαφορά το κουτί και το αναγράφει: (στο 1:20')
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 και το ξενο in-transit Product & Tracking InformationPostal Product:Priority Mail International Parcels Features:International Parcels Date & Time Status of Item Location December 9, 2013 , 6:16 pm Processed Through Sort Facility ISC NEW YORK NY(USPS) December 9, 2013 , 6:15 pm Arrived at Sort Facility ISC NEW YORK NY(USPS) December 5, 2013 Electronic Shipping Info Received Εμένα μου μυρίζει παντόφλα και μάλιστα απο αυτές τις παλιές τις κοτλέ. Το δικό μου και 2 φίλων στο usps γράφει electronical shipping info received από τις 5 του μηνός. Έφυγε σχετικό mail και απάντησε σήμερα ότι αν συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα θα στείλει καινούριο. Φυσικά δεν θα περιμένω 30 μέρες, σε 10 έχει φύγει τουφέκι. (και κανείς να μην περιμένει τόσο πολύ γιατι μετά χάνεται η δυνατότητα dispute). Δεν βαριέσαι, παίξαμε χάσαμε. Ειδικά ο διπλανός μου, έχει αφρίσει. και είναι και άσχημος.
karakatsanisg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Το δικό μου και 2 φίλων στο usps γράφει electronical shipping info received από τις 5 του μηνός. και εγώ στην ιδια μοίρα είμαι. Καμια βοηθεια??
Pa0ki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα μου μυρίζει παντόφλα και μάλιστα απο αυτές τις παλιές τις κοτλέ. Το δικό μου και 2 φίλων στο usps γράφει electronical shipping info received από τις 5 του μηνός. Έφυγε σχετικό mail και απάντησε σήμερα ότι αν συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα θα στείλει καινούριο. Φυσικά δεν θα περιμένω 30 μέρες, σε 10 έχει φύγει τουφέκι. (και κανείς να μην περιμένει τόσο πολύ γιατι μετά χάνεται η δυνατότητα dispute). Δεν βαριέσαι, παίξαμε χάσαμε. Ειδικά ο διπλανός μου, έχει αφρίσει. και είναι και άσχημος. Αν δε γνωρίζεις, καλύτερα κράτα τις συμβουλές για τον ευατό σου 4
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατί ρε φίλε, αν μου "στείλει" καινούριο και δεν έχει ενημερωθεί το paypal με κάποιο τρόπο, πως θα ενημερωθεί το paypal για την διαδικασία; θα τον πάρει ο David Hasselhoff και θα ενημερώσει; Άσε που το έχω ξανακάνει, οπότε ξέρω τι λέω, έφαγε την πίεση απο ppal και έστειλε άλλο ενώ έτρεχε το case. Και γιατί να περιπλέκεται παραπάνω, είπε 10-30 αποστολή, θα παίξεις τρενάκι με τον αμερικάνο; τσου-τσου; και ράγες; και σταθμάρχης; με καπέλο; Επίσης. Όταν "διορθώνεις" κάποιον, και πετάς την περούκα εκεί, πες και γιατί είμαι λάθος. 40 μέρες δεν είναι το dispute? και περισσότερες να είναι, εσύ πόσες αποστολές θα περίμενες να σου κάνει μέχρι να ηρεμήσεις και να σου φύγει το σφίξιμο στον κρόταφο; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2013 από Επισκέπτης
Στεφανος123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Mετα το thread της vodafone που εκλεισε,μαλλον σιγα σιγα θα κλεισει και αυτοαν συνεχισετε ετσι.
Pa0ki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου το paypal σου δίνει 45 μέρες μετά την αγορά να κάνεις dispute, εσύ δε με ενδιαφέρει ακόμη και στις 5 να το κάνεις Δε μπορείς όμως να λες ότι θα χάσει κάποιος τη δυνατότητα για dispute αν δεν βιαστεί(lol), αυτό είναι παραπληροφόρηση Υπάρχουν και άτομα που αυτή ήταν η πρώτη τους αγορά μέσω ebay/paypal 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ρε φίλε, αλλά -λέμε- αν ο τύπος όπως μου είπε μου κάνει ship καινούριο, και πάλι δεν κάνει update το shipping και πάλι τον ψάχνω σε mail και γυρίζω τα βράδια στο δωμάτιο ακούγοντας Πάριο (τον τροβαδούρο του έρωτα) και περάσουν οι 45 επειδή εγώ πιστεύω πως θα μου έρθει το 2ο το σωστό! και δεν στείλει τίποτα, τα χάνω. Βιβλίο terry pratchet και μου έχει συμβεί. Δεν είπα ποτέ κάντε dispute τώρα. Είπα να μην φάει κανείς την φόλα "περίμενε σου στέλνω δεύτερο μαζί με mocha chokolata από τα Starbucks" Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι dispute στις 30 και εφόσον έχει ενημερωθεί το ppal σχετικά, να περιμένω το καινούριο. Αν θέλω. Δεν θα βασιστείς στην καλή του την καρδιά. Και ακριβώς επειδή είναι η πρώτη αγορά για παιδιά από εδώ μέσα, ενημερώνω. Γιατί σίγουρα, λόγο απειρίας, θα υπάρξει κάποιος που θα πει "ας περιμένω θα μου στείλει 2ο" χωρίς να έχει κινηθεί όπως πρέπει.
Pa0ki Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ρε φίλε, αλλά -λέμε- αν ο τύπος όπως μου είπε μου κάνει ship καινούριο, και πάλι δεν κάνει update το shipping και πάλι τον ψάχνω σε mail και γυρίζω τα βράδια στο δωμάτιο ακούγοντας Πάριο (τον τροβαδούρο του έρωτα) και περάσουν οι 45 επειδή εγώ πιστεύω πως θα μου έρθει το 2ο το σωστό! και δεν στείλει τίποτα, τα χάνω. Και δεύτερο να σου στείλει, πριν τις 45 μέρες αγοράς του πρώτου θα ανοίξεις case Αν μέχρι να λυθεί το θέμα σου έρθει, κλείνεις το case και όλα καλά, αν όχι παίρνεις τα λεφτά σου πίσω Όχι και Πάριο 2
kukukali Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Και δεύτερο να σου στείλει, πριν τις 45 μέρες αγοράς του πρώτου θα ανοίξεις case Αν μέχρι να λυθεί το θέμα σου έρθει, κλείνεις το case και όλα καλά, αν όχι παίρνεις τα λεφτά σου πίσω Όχι και Πάριο Ενα δικιο το χει....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ε και γώ τα ίδια έλεγα, απλά δεν έβαλα ημερομηνίες. είναι ένας παραλληλισμός του Πάριου που ακόμα κλαίει για την Αλμπέρτι, έτσι και εγώ για το ipad. Ζήσε.
Redshift Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πρωτον λογω γιορτων ταχυδρομεια κουριερ κλπ πηζουν κανονικοτατα οποτε καντε λιγη υπομονη δευτερον το να σου στειλει δευτερο ipad με την πρωτη ενοχληση κ χωρις καλα καλα να εχουν περασει 30 μερες βρωμαει ασχημα κ οπως αναφερθηκε χανεται κ η δυνατοτητα dispute τριτον περιμενετε 30 μερες που ειναι νορμαλ για πακετα απο ασια αμερικη κλπ κ μετα μιλατε με τον τυπο για refund η ανοιγετε case 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις