The_Winner Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι να ειναι μεσα το ipad γιατι με τα αλλα tablet παιζει πολυ αρνητικο feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι να ειναι μεσα το ipad γιατι με τα αλλα tablet παιζει πολυ αρνητικο feedback εγώ πάντως μέτρησα κοντά στις 15 αξιολογήσεις για ipad και ήταν όλες θετικές. Εσύ στάθηκες στη μία αρνητική αξιολόγηση που είχε για το Nexus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αρχισανε τα προβλήματα... Addressee cannot be located - Scheduled for another delivery attempt today Φιλε για το ipad μιλας?Σε ποιο site μπηκες και σου εβγαλε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε για το ipad μιλας?Σε ποιο site μπηκες και σου εβγαλε αυτο? ναι για το Ipad,μπες εδώ,http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 έφτασε και το δικό μου στο Ελ. Βενιζέλος.. Ελπίζω μόνο να είναι ipad και όχι idad.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GuessAllis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχάς καλημέρα, Από έλεγχο που έκανα στο ΕΛΤΑ tracking το πακετάκι μου βρίσκεται στη Μονάδα Διανομής (Μ.Δ.) της πόλης μου ή φεύγει για αυτή (δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με τον όρο κλείσιμο). Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει το χαρτάκι για να πάω να το παραλάβω. Συνεπώς όσων καθυστερεί το πακέτο απλά υπομονή, εκτός κι αν κανείς αποτελέσει εξαίρεση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το χρήστη sweeper που ανέδειξε την προσφορά. Τώρα για το τελευταίο που μένει και είναι το τι περιέχει το πακέτο θεωρώ ότι θα είναι ένα κανονικότατο iPad, αλλά κι αν το κουτί μέσα έχει στολίδια, ξέρω ότι μπορεί να ταλαιπωρηθώ, αλλά τα λεφτά θα τα πάρω πίσω από το Paypal. Στην τελική τόσοι είμαστε που το παραγγείλαμε. Καλημέρα και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα έχει κολλήσει απ'τις 7/12 στη Νέα Υόρκη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 προσωπικά βλέπω να πάρετε όλοι ipads, βεβαια πολυ πιθανών να ειναι refurbished, οχι οτι κανει καμιά διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 δεν θα το ελεγε καποιος στα feedback @ ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 προσωπικά βλέπω να πάρετε όλοι ipads, βεβαια πολυ πιθανών να ειναι refurbished, οχι οτι κανει καμιά διαφορά! όταν λέει brand new σημαίνει σφραγισμένο. αποκλείεται να είναι refurbished. Το ebay είναι πολύ αυστηρό σε αυτό το θέμα. Στα nexus νομίζω το λέει ξεκάθαρα ότι είναι refurbished. Εγώ όπως προείπα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν προωθητική ενέργεια σε συνεργασία με το ebay, γι'αυτό άλλωστε και ήταν στην πρώτη σελίδα του ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 μονο γιατι δεν το αναφερει μη το δενετε κ κόμπο, αν ηταν προωθητική καμπάνια θα τη πασαρε αλλιώς το ebay (WOW Deals)! Προωθητική του πωλητή μπορει να ειναι βεβαια (κανει ενα αρχικο μπαμ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Φίλος παρήγγειλε mini pc android αξίας 100 ευρώ από Κίνα με DHL και έφαγε τελωνείο άλλα 100 ευρώ. Υπάρχει καμία λύση? Να τα στείλει πίσω μπορεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ναι για το Ipad,μπες εδώ,http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Εμενα λεει το ελτα Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-12-2013 23:23 IPS και το ξενο in-transit Product & Tracking Information Postal Product:Priority Mail International Parcels Features:International Parcels Date & Time Status of Item Location December 9, 2013 , 6:16 pm Processed Through Sort Facility ISC NEW YORK NY(USPS) December 9, 2013 , 6:15 pm Arrived at Sort Facility ISC NEW YORK NY(USPS) December 5, 2013 Electronic Shipping Info Received Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 όταν λέει brand new σημαίνει σφραγισμένο. αποκλείεται να είναι refurbished. Το ebay είναι πολύ αυστηρό σε αυτό το θέμα. Στα nexus νομίζω το λέει ξεκάθαρα ότι είναι refurbished. Εγώ όπως προείπα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν προωθητική ενέργεια σε συνεργασία με το ebay, γι'αυτό άλλωστε και ήταν στην πρώτη σελίδα του ebay το nexus έλεγε καινούριο , όχι refurbished. Αν μιλάμε για το 16gb στα 95Ε Αλήθεια αν ήταν refurbished πως το καταλαβαινει κανείς? Έχει κάποιο αυτοκόλλητο πάνω υποχρεωτικά από το νόμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downhill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 το nexus έλεγε καινούριο , όχι refurbished. Αν μιλάμε για το 16gb στα 95Ε Αλήθεια αν ήταν refurbished πως το καταλαβαινει κανείς? Έχει κάποιο αυτοκόλλητο πάνω υποχρεωτικά από το νόμο? ίσως το είδα κάπου αλλού τότε.. με τόσες προσφορές που έπεσαν μαζεμένες έχασα τη μπάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις