Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αρνητικό σχόλιο για την αλλη προσφορα με το nexus το είδε κανείς??

Τώρα το είδα. Κοίτα να δεις, τουλάχιστον το πήρε, ότι και να είναι. Και δεν έχω και παντόφλες, μου τις δάγκωσε ένας γείτονας, οπότε βολεύομαι. 

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα το είδα. Κοίτα να δεις, τουλάχιστον το πήρε, ότι και να είναι. Και δεν έχω και παντόφλες, μου τις δάγκωσε ένας γείτονας, οπότε βολεύομαι. 

Το σχόλιο μπορεί να σημαίνει πολλά, απο το ότι έλαβε ενα τουβλο αντι για nexus μέχρι οτι δεν ηταν σφραγισμένο η ακόμα ότι απλα δεν του άρεσε περίμενε να είναι διαφορετικό από την περιγραφή...

Δημοσ.

Ε δεν διευκρίνισε και αυτός ο περίεργος.

Δημοσ.

Κατασταση

Ημερομηνια

Ωρα

Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ. ΕΞΥΠ. ΜΕΓ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ

12-12-2013

20:00

Κ. ΕΞΥΠ. ΜΕΓ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

11-12-2013

06:53

IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

11-12-2013

08:49

Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

Mολις τσεκαρα από ελτα,και λεει αυτό...

Δημοσ.

εμένα γιατί δεν βγάζει τίποτα ΕΛΤΑ? και usps δίνει ακόμα electronical shipping info received robocop.?

Δημοσ.

Κατασταση

Ημερομηνια

Ωρα

Περιοχη

12-12-2013

11-12-2013

IPS

11-12-2013

Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

ειναι στο τελωνειο.. αν περάσει θα εισαι τυχερος αλλιως.. Φπα & εξοδα εκτελωνισμού .. 

Δημοσ.

ειναι στο τελωνειο.. αν περάσει θα εισαι τυχερος αλλιως.. Φπα & εξοδα εκτελωνισμού .. 

Απο βδομαδα θα το εχεις στα χερια σου.

Ολα τα δεματα περνάνε απο το Αεροδρομιο. Προσωπικα οπως εχω ξαναπει πολλες φορες απο τις χιλιαδες παραγγελιες που εχω κανει μεχρι και laptop απο αμερικη με USPS ΠΟΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!

Εχει τυχει να γραφει το USPS GREECE-CUSTOMS (Τελωνειο δηλαδη) να εχει κατσει 1 μηνα το δεμα εκει και απλα πληρωσα 3 ευρω εξτρα στα ΕΛΤΑ ...

Δημοσ.

Απο βδομαδα θα το εχεις στα χερια σου.

Ολα τα δεματα περνάνε απο το Αεροδρομιο. Προσωπικα οπως εχω ξαναπει πολλες φορες απο τις χιλιαδες παραγγελιες που εχω κανει μεχρι και laptop απο αμερικη με USPS ΠΟΤΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!

Εχει τυχει να γραφει το USPS GREECE-CUSTOMS (Τελωνειο δηλαδη) να εχει κατσει 1 μηνα το δεμα εκει και απλα πληρωσα 3 ευρω εξτρα στα ΕΛΤΑ ...

Αυτο για τα 3€ ισχύει το έχω πάθει και εγώ αλλά το δέμα ήταν κάτω τον 100€

Δημοσ.

Παντως Για οποιων ενδιαφερετε ..ο τυπος εβγαλε κι αλλα προς πωληση .... Ιδου Η Ροδος Ιδου και το πηδημα χαχα

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini-16GB-Wi-Fi-White-/171193633337?pt=AU_Tablets&hash=item27dbef8a39

ναι βεβαια!τωρα που ο πωλητης τα πουλαει normal τιμη δεν μιλαει κανενας!τωρα δεν ειναι ψευτης και πονηρος!και βρηκε 1000 ταμπλετ αμεσα,και θα τα στειλει ολα,αυθεντικα βεβαια,και δεν θα μας κοροιδεψει γιατι δεν τα πουλαει κοψοχρονια!αντε δεν θα μιλησετε τωρα κυριοι??????????

Δημοσ.

Κατασταση

Ημερομηνια

Ωρα

Περιοχη

12-12-2013

11-12-2013

IPS

11-12-2013

Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

μαγκα μου εχω την εντύπωση οτι το γλυτωσες το τελωνείο! οποτε εχω δει δεμα να ακολουθει αυτη την πορεία δεν εχει σταματησει στο τελωνειο και μετα απο 2-3 μερες το εχω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...