Προς το περιεχόμενο

ebay - ipad mini 149 ευρώ

sweeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

βγαίνει το ipad Mini με τη ρετσίνα.. λογικά ξεστοκάρουν το παλιότερο .. μια χαρά τιμούλα είναι πάντως.

Ναι αλλα και να παραβλέψεις τα δωρεάν μεταφορικά που εάν εχει και tracking number στοιχίζουν τουλάχιστον 10$ η τιμή ειναι 100$ κατω απο την τιμη που το πουλάει η apple, οπότε ειναι πολυ καλη τιμη η πολυ καλη απάτη...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου έβγαλε shipped και το tracking number που μου γράφει δείχνει ότι πέρυσι τον Αύγουστο παραδόθηκε στον Καναδά B)

Εμένα ότι παραδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Αυστραλία σύμφωνα με το tracking number που μου έστειλε!!

Εμένα ότι παραδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Αυστραλία σύμφωνα με το tracking number που μου έστειλε!!

κι εμένα το ίδιο.. του έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση

και σε μένα το ιδιο......του έστειλα και μήνυμα αλλα μου ηρθε απάντηση οτι ο τυπος θα ειναι εκτος γραφειου μεχρι 6/12/2013.......μηπως να κανουμε μια αναφορά και την paypal και στο ebay? 

και σε μένα το ιδιο......του έστειλα και μήνυμα αλλα μου ηρθε απάντηση οτι ο τυπος θα ειναι εκτος γραφειου μεχρι 6/12/2013.......μηπως να κανουμε μια αναφορά και την paypal και στο ebay? 

θεωρω οτι ειναι σχετικα νωρις ακομα για κατι τετοιο(εχει τουλαχιστον 44 μερες ακομα να το κανεις αυτο).θα βγει ακρη πιστευω εστω και με λιγα εξτρα και του τελωνειου(ελπιζω να μη χρειαστει)!και κατι ακομα........οσοι δεν προλαβατε ή οσοι ζηλευετε για καποιο λογο,λιγοτερα πικροχολα σχολια και χλευασμο!δεν φταιω εγω αν δεν προλαβες.....

Ρε παιδιά αν δεν κάνω λάθος είναι ξημερώματα στο Αμέρικα τώρα, μην τρελένεστε

Δεν παίζει να χάσουμε λεφτά μέσω paypal, με τίποτα

Όσοι λένε για βρώμα και απάτη ας γίνουν πιο συγκεκριμένοι

Θα παραλαβουμε i-monkey, θα παραλάβουμε αέρα, δεν θα παραλάβουμε τίποτα?

guess what Link.png Site: eBay Money Back Guarantee and the eBay Buyer Protection process

*εμένα δεν το έστειλαν ακόμη

• Like 2

και να επισημάνω οτι εχει μια υποσημείωση κατω απο τις λεπτομέρειες για το tracking number που λεει οτι ειναι πιθανον οι πληροφορίες για την κατάσταση της αποστολής να ειναι λανθασμένες στην αρχή και οτι ειναι καλο να ξανα ελέγξουμε σε λίγη ώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...