haris_led Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα μου έβγαλε shipped και το tracking number που μου γράφει δείχνει ότι πέρυσι τον Αύγουστο παραδόθηκε στον Καναδά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 βγαίνει το ipad Mini με τη ρετσίνα.. λογικά ξεστοκάρουν το παλιότερο .. μια χαρά τιμούλα είναι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 βγαίνει το ipad Mini με τη ρετσίνα.. λογικά ξεστοκάρουν το παλιότερο .. μια χαρά τιμούλα είναι πάντως.Ναι αλλα και να παραβλέψεις τα δωρεάν μεταφορικά που εάν εχει και tracking number στοιχίζουν τουλάχιστον 10$ η τιμή ειναι 100$ κατω απο την τιμη που το πουλάει η apple, οπότε ειναι πολυ καλη τιμη η πολυ καλη απάτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα μου έβγαλε shipped και το tracking number που μου γράφει δείχνει ότι πέρυσι τον Αύγουστο παραδόθηκε στον Καναδά Εμένα ότι παραδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Αυστραλία σύμφωνα με το tracking number που μου έστειλε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα ότι παραδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Αυστραλία σύμφωνα με το tracking number που μου έστειλε!! κι εμένα το ίδιο.. του έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 απο ισπανια δεν περνας τελωνειο Εννοουσα οτι μου παραδοθηκε κατι στην Ισπανια, απο Αμερικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisiskal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 με το δικο μου tracking number υποτιθεται οτι παρελαβα περυσι το καλοκαιρι και δεν αστειευομαι.....!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Για πειτε εντυπωσεις εσεις που το παραλαβατε περυσι......! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 από τη στιγμή που υπάρχει το paypal, είστε όλοι ασφαλείς, ακόμη κι αν είναι βρώμα η όλη ιστορία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 αφού έχετε παραλάβει ήδη και μήνες πριν πληρώσετε (αυτοί είναι πωλητές) δεν έχετε και το φόβο του τελωνείου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkome Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 και σε μένα το ιδιο......του έστειλα και μήνυμα αλλα μου ηρθε απάντηση οτι ο τυπος θα ειναι εκτος γραφειου μεχρι 6/12/2013.......μηπως να κανουμε μια αναφορά και την paypal και στο ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εξαιρετική προσφορά, αλλά βλέπω άρχισε να βρωμάει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisiskal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 και σε μένα το ιδιο......του έστειλα και μήνυμα αλλα μου ηρθε απάντηση οτι ο τυπος θα ειναι εκτος γραφειου μεχρι 6/12/2013.......μηπως να κανουμε μια αναφορά και την paypal και στο ebay? θεωρω οτι ειναι σχετικα νωρις ακομα για κατι τετοιο(εχει τουλαχιστον 44 μερες ακομα να το κανεις αυτο).θα βγει ακρη πιστευω εστω και με λιγα εξτρα και του τελωνειου(ελπιζω να μη χρειαστει)!και κατι ακομα........οσοι δεν προλαβατε ή οσοι ζηλευετε για καποιο λογο,λιγοτερα πικροχολα σχολια και χλευασμο!δεν φταιω εγω αν δεν προλαβες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά αν δεν κάνω λάθος είναι ξημερώματα στο Αμέρικα τώρα, μην τρελένεστε Δεν παίζει να χάσουμε λεφτά μέσω paypal, με τίποτα Όσοι λένε για βρώμα και απάτη ας γίνουν πιο συγκεκριμένοι Θα παραλαβουμε i-monkey, θα παραλάβουμε αέρα, δεν θα παραλάβουμε τίποτα? guess what Site: eBay Money Back Guarantee and the eBay Buyer Protection process *εμένα δεν το έστειλαν ακόμη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkome Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 και να επισημάνω οτι εχει μια υποσημείωση κατω απο τις λεπτομέρειες για το tracking number που λεει οτι ειναι πιθανον οι πληροφορίες για την κατάσταση της αποστολής να ειναι λανθασμένες στην αρχή και οτι ειναι καλο να ξανα ελέγξουμε σε λίγη ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις