ermis95 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Παίζω το Assassin Creed 3. Δεν μπορώ να παίξω online διότι με πετάει έξω λέγοντάς μου "you have been kicked by Punkbuster...." Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι αυτό και πως μπορώ να το φτιάξω? Ευχαριστώ.
Alithinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το Punkbaster είναι μηχανισμός anti-cheat ο οποίος ελέγχει κάθε δευτερόλεπτο τα αρχεία του παιχνιδιού για να δει αν άλλαξες κάποιο φάκελο που ήταν προστατευμένος,ώστε άμα έχεις κάνει κάτι που θεωρεί cheat να μη σε αφήνει να παίξεις και να χαλάς το παιχνίδι των άλλων. Αν έκανες κάποιο hack,mod ή cheat και σε έκανε kick,μάλλον για αυτό θα είναι. Βγάλε αυτό που έβαλες και θα φτιάξει. Αν ΔΕΝ έκανες κάτι από τα παραπάνω,μπορεί απλά να χρειάζεται update. Σε αυτή τη περίπτωση πας εδώ: http://www.punkbuster.com/ Και κατεβάζεις και κάνεις install τη τελευταία έκδοση για το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.
ermis95 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το Punkbaster είναι μηχανισμός anti-cheat ο οποίος ελέγχει κάθε δευτερόλεπτο τα αρχεία του παιχνιδιού για να δει αν άλλαξες κάποιο φάκελο που ήταν προστατευμένος,ώστε άμα έχεις κάνει κάτι που θεωρεί cheat να μη σε αφήνει να παίξεις και να χαλάς το παιχνίδι των άλλων. Αν έκανες κάποιο hack,mod ή cheat και σε έκανε kick,μάλλον για αυτό θα είναι. Βγάλε αυτό που έβαλες και θα φτιάξει. Αν ΔΕΝ έκανες κάτι από τα παραπάνω,μπορεί απλά να χρειάζεται update. Σε αυτή τη περίπτωση πας εδώ: http://www.punkbuster.com/ Και κατεβάζεις και κάνεις install τη τελευταία έκδοση για το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει. δεν νομίζω να έχω πειράξει κάποιο αρχείο του παιχνιδιού...επίσης κατέβασα αύτο που μου λες και πάλι τα ίδια... αν κάνω uninstall το παιχνίδι και install μπορεί να φτιάξει?? ρωτάω σε περιπτωση που διέγραψα κάτι αθελά μου από το παιχνίδι.... αν το ξαναεγκαταστήσω υπάρχει περίπτωση να μην είναι όπως πριν??
Tobajara Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Το hack - mod - cheat περιλαμβάνει και το cracked .exe πάντως.
ermis95 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ναι είναι αυθεντικό.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το έκανα εγκατάσταση ξανά και είναι μια χαρά.Μάλλον το διέγραψα άθελά μου.
ZeusHD Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 φιλε εφαγα pernament ban στο battlefield 3 χωρις να κανω τιποτα και μου λεει ακριβως το ιδιο πραγμα. Προσπαθησα να μιλησω με καποιον αλλα τιποτα. Ελπιζω να μην συνβει το ιδιο και σε εσενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα