gotheron2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας θα ηθελα να με βοηθησεται εχω ενα iphone 4s και το προβλημα μου ειναι οτι μου βγαζει αυτο το μηνυμα..!!! Αυτο το iphone ειναι συνδεδεμενο επι του παροντος με ενα apple id .Συνδεθειτε με το apple id που χρησιμοποιηθηκε για τη διαμορφωση αυτο του iphone. To θεμα μου ειναι οτι το εφτιαξε ο πατερας μου στην αρχη και δεν ξερω τη να κανω και επειδη ουτε ο ιδιος ξερει γιατι δεν θυμαται ποιο ειχε βαλει για email τη στο καλο πρεπει να κανω ...???
iMarilina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Θα φτιάξεις απλά ένα καινούριο apple ID. Μπες στο ιτουνς στον υπολογιστή, βρες μια δωρεάν εφαρμογή (πχ facebook) πατα να κατέβει και επέλεξε να φτιάξεις μια καινούρια ID / password 1
kormos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Creating an iTunes Store, App Store, iBooks Store, and Mac App Store account without a credit card 1
gotheron2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Το κινητο με παει μεχρι εκει που αυτο μου γραφει και εχω γραψει ,αν το συνδεσω στο itunes θα μπορω σιγουρα..?? να αλλαξω το email..!!
gotheron2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα δεν γηνεται γιατι μου λεει οτι πρεπει να συνδεθω στο παλιο apple id για νε με αφησει να βαλω το καινουργιο..!!! Αν ξερεται κατι ακομα πειτε μου..!!
Iphone.expertGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως το κινητο χωρις τον κωδικο ειναι αχρηστο..ios 7?? Sent from my iPhone using Insomnia
gotheron2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ναι ios7 ...και τη θα γηνει εδωσα 600 ευρω και στην τελικη επειδη δεν μπορω να μπω διοτι εχω ξεχασει καποια βασικα πραγματα βεβαια αλλα τη θα γινει τωρα θα το πεταξω..?? 600 ευρω στον καδω δηλαδη ελεος τη κομπλεξικοι που ειναι αυτοι στην apple ..!!! Δεν υπαρχει καποιος τροπος να του κανω κανενα format...??οπως τα pc ..!!!
flyer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ναι ios7 ...και τη θα γηνει εδωσα 600 ευρω και στην τελικη επειδη δεν μπορω να μπω διοτι εχω ξεχασει καποια βασικα πραγματα βεβαια αλλα τη θα γινει τωρα θα το πεταξω..?? 600 ευρω στον καδω δηλαδη ελεος τη κομπλεξικοι που ειναι αυτοι στην apple ..!!! Δεν υπαρχει καποιος τροπος να του κανω κανενα format...??οπως τα pc ..!!! Καλημέρα. Η χρήση του apple id υφίσταται για τη προστασία του ιδιοκτήτη από κλοπή (μεταξύ άλλων). Εάν κάποιος δε γνωρίζει τη χρήση του θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αργά ή γρήγορα. Μπες εδώ και εφόσον είσαι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της συσκευής θα βρεις άκρη. 1
Iphone.expertGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως οχι.Αν δεν ξερεις τον κωδικο δεν υπαρχει κατι Sent from my iPhone using Insomnia
Iphone.expertGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοεις φτιαχτηκε;;.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα