azuli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερα,εχω ενα stilo το οποιο ειναι παλαιοτερο των 5 ετων φυσικα και ειμαι εγκλωβισμενος στην Εθνικη ασφαλιστικηΜου λεει ο ασφαλιστης οτι δεν μπορω να κανω μεικτη σε καμια ασφαλιστικη αν το αυτοκινητο ειναι παλαιοτερο της πενταετιας και οτι αν φυγω απο την Εθνικη η αλλαξω προγραμμα μετα δεν θα μπορω να ξανακανω μεικτη.Και μου λεει οτι εχω ακομα μεικτη επειδη την ειχα ξεκινησει οταν το αυτοκινητο δεν ειχε περασει την πενταετια (κατι που δεν θυμαμαι αλλα δε νομιζω να ισχυει.Ισχυει αυτο η με κοροιδευει?Ξερει κανεις? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2013 από azuli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη κιολας, αλλα και εμενα ολα αυτα μου φαινονται μπαρουφες... Παρε ενα τηλέφωνο στα κεντρικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 παρε στην εθνικη και ρωτα. αν εχεις πολλους μηνες ακομη θα κανεις νεα ασφαλεια σε αλλη εταιρεια και θα του πεις μεγαλε φερε μου τα λεφτα που απομενουν και ασε τα πολλα. αν σου πει μα μου κατεγγειλε τον στην εαεε. μην ξεχνας και καποιον ορο που λογικα εχεις σαν το παρακατω... Σε περίπτωση ζημιάς ,εφόσον τα ανταλλακτικά του οχήματος αντικατασταθούν με καινούρια, αφαιρείται απο την καταβαλλόμενη αποζημίωση ποσοστιαία απαλλαγή(λόγω παλαιότητας) ως εξής:με τη συμπλήρωση του δεύτερου έτους κυκλοφορίας του ασφαλισμένου οχήματος απαλλαγή 5% και 5% επί πλέον για κάθε έτος κυκλοφορίας εώς το 10 με ανώτατη απαλλαγή 45%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 φυσικα μουφες μου ελεγε ο ασφαλιστης.Βρηκα αλλες 4 εταιριες να μου κανουν μεικτη μεσα σε μιση ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα