Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρίσκω που να το βάλω ελπίζω είμαι στο σωστό forum.

To αυτοκίνητο δεν "ακούει" το ένα από τα δυο χειριστήρια. Η μπαταρία έχει ελεγχθεί και είναι εντάξει (12V).

Σήμα δίνει (ανάβει) αλλά πόρτες δεν ανοίγουν και ο συναγερμός δεν απ ασφαλίζει.

Το δεύτερο είναι καλό, ευτυχώς.

Επισκευάζεται? Αντιγράφεται η συχνότητα, από το καλό στο άλλο? 

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σε περιοχή Πειραιά- Αθήνας, κάνα μαγαζί που ασχολείται με τέτοια (Μακριά από αντιπροσωπεία, λόγω ...τιμής)?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το χειριστηριο αυτο παλια λειτουργουσε? εχεις ρωτησει την αντιπροσωπεία περι του θεματος? μπορει να ειναι 1 λεπτο υποθεση, να μην κοστηζει πολλα εως και τιποτα να εχει φαει κανα κολημα και να μην εχει χαλασει.

Δημοσ.

Το χειριστηριο αυτο παλια λειτουργουσε? εχεις ρωτησει την αντιπροσωπεία περι του θεματος? μπορει να ειναι 1 λεπτο υποθεση, να μην κοστηζει πολλα εως και τιποτα να εχει φαει κανα κολημα και να μην εχει χαλασει.

Ναι τη προηγουμενη λειτουργουσε.

Η αντιπροσωπεια θελει 35 για να το ρυθμίσει (αν φταει μονο αυτό)

Δημοσ.

Δεν ειναι και λιγα, τι μπορεις κανεις εχουν ακριβο κοστολογιο κερδοσκοπικη επιχειριση βλεπεις, μια απλη υπηρεσια ειναι με μηνενικο κοστος για αυτους. Εγω δεν θα τα εδινα αφου υπαρχει εφεδρικο, θα κρατουσα το χαλασμενο σαν δευτερο, εκτος αν χρησημοποιει και καποιος αλλος το αμαξι, το θεμα ειναι μην χασεις το καλο η χαλασει κ αυτο, το αμαξι ανοιγει μονο με το τηλεχειριστηριο?

Δημοσ.

Δεν ειναι και λιγα, τι μπορεις κανεις εχουν ακριβο κοστολογιο κερδοσκοπικη επιχειριση βλεπεις, μια απλη υπηρεσια ειναι με μηνενικο κοστος για αυτους. Εγω δεν θα τα εδινα αφου υπαρχει εφεδρικο, θα κρατουσα το χαλασμενο σαν δευτερο, εκτος αν χρησημοποιει και καποιος αλλος το αμαξι, το θεμα ειναι μην χασεις το καλο η χαλασει κ αυτο, το αμαξι ανοιγει μονο με το τηλεχειριστηριο?

Ανοιγει και με το κλειδι, μονο  μηχανικα. Οχι με τα κουμπια του κλειδιού.

Δημοσ.

Σε μερικά toyota γίνεται να χρονίσεις τον τηλεχειρισμό του κλειδιού χωρίς μηχανήματα. Δες το παρακάτω βίντεο:

• Like 3
Δημοσ.

σε πολλα μαγαζια με ηλεκτρονικα ειδη μπορουν να αντιγραψουν την συχνοτητα απο το ενα χειρηστηριο στο αλλο και συνηθως χρεωνουν 0-5€ 

Δημοσ.

Ευχαριστώ Joshua21,

άψογο το βιντεακι.

Έκανα τη δουλειά μόνος μου.

Τους καραγκιόζηδες     #$@% ^@3!      στην αντιπροσωπία που πουλάνε αέρα και χρεώνουν 35 ευρώ , γιαυτό το ...παιχνιδάκι των 10 λεπτών (για μένα που το έκανα για πρώτη φορά).

• Like 3
Δημοσ.

Συγχαρητηρια, ομολογο εντυπωσιακο που εχει προβλεφθει απο το εργοστασιο, σε περιπτωση που γινει κατι με το χειριστηριο οπως στην περιπτωση σου, να μπορεις μονος σου να το διορθωσεις, στο βιβλιαρακι αν το εχεις δεν γραφει κατι γ'αυτο?

Παντος περιεργο ανοιξε-κλησε την πορτα μεσα-εξω το κλειδι κ.α λειτουργει σαν εντολη και χρονιζει το χειριστηριο απο τον εγκεφαλο καπως ετσι. καλη φαση και στην αντιπροσωπία μαλλον το ιδιο θα εκαναν, που να παει ο νους σου αν δεν ξερεις.

Οποιος ψαχνει βρισκει!!! :-)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ Joshua21,

άψογο το βιντεακι.

Έκανα τη δουλειά μόνος μου.

Τους καραγκιόζηδες     #[email protected]% ^@3!      στην αντιπροσωπία που πουλάνε αέρα και χρεώνουν 35 ευρώ , γιαυτό το ...παιχνιδάκι των 10 λεπτών (για μένα που το έκανα για πρώτη φορά).

λιγα ειναι για αντιπροσωπεια...

Δημοσ.

Σε Yaris του 2003 δεν λειτουργεί αυτό το κόλπο πάντως. Και σε έμενα το ένα τηλεχειριστηριο επαψε να λειτουργει ξαφνικα. 

Η βλάβη μπορεί να προέρχεται και από άλλες αιτίες.

Και σε μένα δεν λειτουργούσε αλλά ήθελαν αλλαγή οι δύο από τις τρεις επαφές.Δούλευε  μόνο η επαφή του

πορτ μπαγκάζ.

Αλλάχτηκαν οι δύο με 5 ευρώ η μία μπήκε και καινούργιο κέλυφος με 8 ευρώ και είναι ο.κ.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εμενα χαλασε-αποπρογραματιστηκε το ενα εκ των δυο κοντρολερ  απο τον συναγερμο TH 2000 του TOYOTA.Ρωτησα σε εναν μου ειπε δεν αντιγραφεται και να παω αντιπροσωπεια να μου το πργραματισουν.....Εχει κυλιομενο κωδικο για αυτο δεν αντιγραφετε....σας εχει τυχει ?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα δεν χάλασε έχασε την επικοινωνία και προσπάθησα με τον παραπάνω τρόπο και δεν έχει επιτυχία αυτός ο τρόπος είναι για άλλο μοντέλο συναγερμού και όχι το TH 2000, Τελικά πήγα στο συνεργείο της Toyota και το προγραμμάτισε το τηλεχειριστήριο από τον συναγερμό ΤΗ 2000 και παρατήρησα ότι ο ηλεκτρολόγος που το έφτιαξε δεν χρησιμοποίησε την πόρτα άνοιγμα και κλείσιμο την πόρτα την είχε μόνιμα ανοιχτεί από την αρχή που μπήκε στο αυτοκίνητο, και δεύτερο παρατήρησα ότι με το αριστερό χέρι πατούσε το τηλεκοντρόλ τα κουμπιά το ον και το κουμπί του πανικού μαζί και με το δεξιό δεν το έβλεπα καλά χρησιμοποίησε το κλειδί της μηχανής και επειδή είχα κάποια κλήση στο κινητό μου και μου απέσπασε την προσοχή και έχασα όλη την συνέχεια δεν είδα αν είχε γυρίσει το κλειδί στο ον η απλός το έβαλε και το έβγαλε παντός δοκίμαζε και τα διό κλειδιά του συναγερμού, το κέρατο μου για τηλέφωνο που με απέσπασε την προσοχή θα είχα κλέψει την διαδικασία, επισυνάπτω φωτογραφεία του χειριστηρίου

Πάντος ψάξτε από κάποιων φύλου σας που γνωρίζει από συναγερμό ΤΗ2000 της Toyota μήπως και μας αποκάλυψή την διαδικασία, και ένα άλλο που παρατήρησα η διαδικασία είναι ένα λεπτό πολύ λιγότερή από αυτή που περιγράφεται με το άνοιγμα κλείσιμο της πόρτας του οδηγού η όλοι δουλεία είναι πατάς το τηλεχειριστήριο τα διό κουμπιά τα οποία είναι ένα κουμπί κλείδωμα και το ίδιο για ξεκλείδωμα και το δεύτερο κουμπί είναι του πανικού και τα πατάει και τα διό μαζί αυτή είναι η πρώτη διαδικασία η υπόλοιπη δεν κατάφερα να την παρακολουθήσω

I had the same problem it didn't crash it lost communication and I tried the above way and no success this way is for another alarm model not the TH 2000, Finally I went to the Toyota workshop and they programmed the remote from the TH alarm 2000 and I noticed that the electrician who made it didn't use the door open and close the door had been permanently open since he first got into the car, and secondly I noticed that with his left hand he was pressing the remote control the on and the panic button together with the right one I couldn't see it well he used the engine key and because I had a call on my cell phone and it distracted me and I lost all continuity I didn't see if he had turned the key to the being the simple put it in and took it out he tried everything and the two alarm keys, my phone horn that distracted me I would have stolen the process, I am attaching photos of the control
Anyway, look for someone of your gender who knows about Toyota's TH2000 alarm to see if he can reveal the procedure to us, and another thing that I noticed is that the procedure is a minute much less than the one described by opening and closing the driver's door, all you have to do is press the remote control the two buttons which are a lock button and the same for unlocking and the second button is for panic and he presses them both together this is the first process the rest I didn't manage to follow

IMG_20231205_190949.jpg

IMG_20231205_191010.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...