kate.lr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά Καλησπέρα, πριν απο κάποιο καιρό είχε γίνει Μεταβίβαση της αδείας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στο όνομα μου.. βέβαια πανω στο χαρτι που σου δινουν ως αντιγραφο μεχρι να ολοκληρωθεί έλεγε μια συγκεκριμένη ημέρα παραλαβής . Όμως εκείνη την ημερομηνία εγω ελειπα και δεν μπόρουσα να παω να παραλάβω την άδεια. Τωρα που εχει παρελθει η ημερομηνια λετε να υπαρχει καποιο προβλημα; παιρνω και τηλέφωνο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών που έγινε η μεταφορα και δεν το σηκώνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astrakias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα, η ημερομηνία ειναι οταν θα ειναι ετοιμη για να την παραλαβεις, ξαναπαρε τηλ η καλυτερα πηγαινε ο ιδιος απο κει, η αδεια σου πρεπει να ειναι ετοιμη και σε περιμενει! εγω ειχα κανει μεταβησαση το 99' και κυκλοφορουσα με την προσωρινη την παλαιου τυπου που γραφαμε χειρογραφα πισο τα στοιχεια του νεου ιδιοκτητη, και πηρα την κανονικη το 2005! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate.lr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 <p>Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα, η <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">ημερομηνία ειναι οταν θα ειναι ετοιμη για να την παραλαβεις, ξαναπαρε τηλ η καλυτερα πηγαινε ο ιδιος απο κει, η αδεια σου πρεπει να ειναι ετοιμη και σε περιμενει! εγω ειχα κανει μεταβησαση το 99' και κυκλοφορουσα με την προσωρινη την παλαιου τυπου που γραφαμε χειρογραφα πισο τα στοιχεια του νεου </span>ιδιοκτητη, και πηρα την κανονικη το 2005! </p> Ααα τέλεια! ! Ευχαριστώ πολύ! ! Θα παρω τηλεφωνο και αύριο η θα περασω.. επισης ξερει κανεις μηπως τι ωρες λειτουργεί το Υπουργείο ;; Sent from my LG-P760 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 8-2 ειναι το υπουργειο... εκανα μια το Σεπτεμβριο και την πηρα χτες... Δεν εχεις προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate.lr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 <p>8-2 ειναι το υπουργειο... εκανα μια το Σεπτεμβριο και την πηρα χτες... Δεν εχεις προβλημα...</p> Τελεια!! Ευχαριστώ πολύ! ! Sent from my LG-P760 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα