gpolic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα, Λιγο ασχετο με τη φωτογραφια, αλλα μπορει καποιος να εχει αναλογη εμπειρια. Εχω μια τσαντα για την φωτογραφικη και δυστηχως χαλασε το φερμουαρ. Επειδη δεν θελω να την αλλαξω εψαξα για να παρω την ιδια. Απο οτι βλεπω εχει εξαφανιστει απο την αγορα. Η επιδιορθωση μπορει να γινει απο καποιον που φτιαχνει τσαντες, οι υπολοιποι "τεχνιτες" δηλωνουν αδυναμια Εανς απο αυτους μου ειπε να κοιταξω στο κεντρο στην Αιολου μηπως βρω καποιο μαγαζι που να μπορει να κανει αυτη τη δουλεια, αλλα δεν εχω κατεβει ακομα. Μηπως εχετε καμια ιδεα ? Παρακαλω τα φωτα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως θα μπορεί και ράφτρα μπορείς να ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορει δυστηχως, ουτε και οι τσαγκαρηδες... Ειναι θεμα της μηχανης. Δεν μπορει να μπει η τσαντα στη μηχανη αυτη, για να ραφτει το φερμουαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα