Andi26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα και προκαταβολικα ευχαριστω για οποιον ασχοληθει. Εχω ενα LG Optimus G rooted με framaroot και unlocked με freegee. Μπαινω σε recovery mode και κανω ενα απλο back up, μολις ολοκληρωνεται η διαδικασια παταω reboot. Σβηνει, ανοιγει και ξαφνικα μαυρη οθονη με λευκα γραμματα και να λεει Kernel crash. Kernel Crash! ............................................................................................................. DemiGod Crash Handler : Kernel crash! Press key to choose Dload Mode/Reboot/Fastboot 1)Volume Up : Dload mod 2)Volume Down : Reboot 3)Power : Fastboot Τι να κανω για να επανερθει;
mandis7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει ισως να φλασαρεις τον στοκ κερνελ η αν αλι δε γινει να φλασαρεις τη στοκ ρομ του.
Andi26 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το προσπαθησα χωρις καμια επιτυχια και εχω ηδη μιλησει με το call center της LG.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Το προσπαθησα χωρις καμια επιτυχια και εχω ηδη μιλησει με το call center της LG. τους ειπες οτι εχεις ρουταρει το τηλεφωνο κτλπ?
Andi26 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 οχι και δεν εχω σκοπο να τους το πω αν δεν μου πουν αυτοι κατι.
mastor10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 για κανε wipe την cache και την dalvik την cache ε οχι data/factory reset, με αυτο διαγραφονται τα παντα
Andi26 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 για κανε wipe την cache και την dalvik την cache ε οχι data/factory reset, με αυτο διαγραφονται τα παντα Σε ευχαριστω πολυ αλλα το εχει παραλαβει η courier για τα κεντρικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα