Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να αγοράσω το Naga, διαβάζω όχι τόσο κολακευτικά σχόλια, μετά μου μπαίνει στο μάτι το G600, αλλά τα κουμπιά στα πλάγια μου φαίνεται ότι δεν θα τα φτάνω όλα. Χθες είδα το G700 <3 και τώρα μόλις έφαγα κόλλημα με το Razer Naga Epic που μου φαίνονται καλύτερα τοποθετημένα τα πλαϊνά και βγαίνει σε τιμή στα ίδια με το Razer Naga 2014 που είναι μόνο ενσύρματο...

Το ποντίκι προορίζεται για ΜΜΟ κυρίως!

Η αγορά θα γίνει από Amazon

Γνώμες?

Δημοσ.

Η αγορά θα γίνει από Amazon Αμερικής και το ποντίκι θα σταλεί σε άνθρωπο εκεί να μου το φέρει τα Χριστούγεννα.

Το budget είναι κοντά στα 80 δολάρια με ταβάνι τα 100. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λογικα παιζεις MMO για να κοιτας αυτο.. Το naga ειναι καλο για αυτο αλλα οχι τοσο για αλλα παιχνιδια πχ τυπου fps, εχει 100000000 κουμπια :P Τα roccat ειναι απιστευτα! ειδικα το kone pure, αλλα δεν εινα τοσοι για MMO ειναι η γνωμη μου..Αν παιζεις αποκλειστικα MMO παρε το naga αλλιως αν παιζεις ολα τα ειδη τοτε παρε ενα γενικοτερα καλο mouse που σε αυτη την περιπτωση κοιτα το razer deathadder 2013 ή roccar kone pure!(παραπανω λεφτα δεν αξιζει πιστεψε με!Δεν κανει τον gamer το ποντικι αλλα το skill)

Δημοσ.

Να διευκρινίσω κάτι, ποντίκι υπάρχει ήδη, το παρακάτω

attachment.php?attachmentid=6943&d=12245

αλλά έχει λίγα κουμπιά (δύο πλαινά, και τη ροδέλα πάνω, κάτω και μέσα) και θέλω κάτι με λίγα κουμπιά παραπάνω.

Η μέση λύση ίσως είναι το g700. Ασύρματο που μπορεί να λειτουργήσει και ως ενσύρματο, επαναφορτιζόμενο με περισσότερα κουμπιά, αλλά χωρίς το συνωστισμό στα πλάγια, αλλά ακούω συνεχώς για το πόσο βολικό αλλά και αναξιόπιστο είναι το Naga

Δημοσ.

Το Corsair M95 το σκεφτηκες? Ειναι επισης φτιαγμενο για MMO παιχνιδια. Οπως λες το Naga να το αποφυγεις καθως ειναι Razer με οτι αυτο σημαινει. Το G700s να ξερεις οτι θελει φορτιση καθε λιγο και λιγακι καθως η μπαταρια του δεν κραταει πολυ οποτε το G600 ειναι καλυτερη επιλογη. 

Προσωπικα προτιμησα το Μ95 απο ολα αυτα γιατι περα απο το γεγονος οτι ειναι MMO mouse (εγω το θελω για τα emulators μου) ειναι και το μοναδικο με σωστο rest για αντιχειρα χωρις να πατας κατα λαθος τα πλαινα πληκτρα και ειναι και φτιαγμενο σαν tank. 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα που απάντησες πριν λίγο κοιτούσα μόλις :)

Θα του ρίξω μία ματιά, αγνοούσα την ύπαρξή του, η αλήθεια είναι.

Τα βελάκια του Corsair  στο αριστερό κλίκ, μπορούν να μπουν σε keybind ή είναι by default μπρος - πίσω?

Κι άλλη μία απορία: Άσπρο ή μαύρο? :P

Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβασει ολα τα πληκτρα ειναι προγραμματιζομενα. Οσο για το χρωμα προσωπικα διαλεξα μαυρο γιατι και φθηνοτερο ειναι αλλα και δεν χρειαζεται να το καθαριζεις συνεχεια αν και το λευκο ειναι πανεμορφο. 

Δημοσ.

Νομίζω όμως ότι το rest του αντίχειρα στο G700 είναι καλύτερο και επειδή έχω μεγάλα χέρια, ίσως να με βόλευε περισσότερο το G700, το Corsair το βλέπω λίγο μικρό...

Δημοσ.

Και το G700 ειναι εξαιρετικο κατα τα λεγομενα ποντικι αλλα προσωπικα δεν θα μπορουσα με τιποτα να το φορτιζω καθε 4-5 ωρες που θελει. Ουτε και να το κραταω πανω στο ρευμα ειναι λυση γιατι και χανεται η ουσια του wireless αλλα και επειδη εχει σκληρο καλωδιο μπροστα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Το Μ95 παντως μικρο δεν ειναι αν και στην εικονα ισως δειχνει ετσι. Και τα 2 ψιλοτερατακια ειναι. Παρε παραδειγμα εδω. 

http://www.youtube.com/watch?v=Ybe_j645aYo

Δημοσ.

Εχω το G700s, ειναι παρα πολυ καλο για arpg που το θελω, για mmo νομιζω εισαι για naga περισσοτερο(το 2014 εχει καλυτερο grip).. Ειχα το naga hex και γενικα και αλλα razer προιοντα και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα btw.

Θες wireless οπωσδηποτε?

Δημοσ.

Επειδή όπως προανέφερε η παραγγελία θα γίνει από Αμερική, τη φοβάμαι τη Razer στο θέμα της εγγύησης και της εδώ αντιπροσωπείας.

Δεν ήθελα ντε και καλά wireless, αλλά επειδή διάβαζα ότι μπορείς να παίξεις και με το καλώδιο, το θεωρούσα καλή λύση, αλλά διάβασα για τη δυσκαμψία του καλωδίου και το μετάνιωσα.

Εν τέλει, παρήγγειλα το Corsair M95, γιατί μου αρέσει πολύ η στοίχιση των πλήκτρων στα πλάγια, που επιτρέπει τη χρήση του ως απλό mouse, χωρίς να ανησυχείς μήπως πατηθούν τα πλάγια κουμπιά κατά λάθος.

Επίσης στο Amazon το μαύρο είναι ακριβότερο κατά 5 δολάρια από το λευκό, εν αντιθέσει με την Ελλάδα.

Τελική τιμή 61,33 ευρά. Review τα Χριστούγεννα που θα το έχω στα χέρια μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια άπαντες.

Δημοσ.

Το πηρες πολυ φθηνοτερα απο οσο το πηρα εγω. Εμενα μου βγηκε μαζι με μεταφορικα 81,23 ευρω. Αγορα απο καταστημα απο εδω που μενω 100 - 110 ευρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...