gkpapad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να αναφερθω σε προβλημα που αντιμετωπιζω με τον Apex launcher pro.Ολα τα wallpaper που προσπαθω να περασω τα εμφανιζει τεραστια,ενω πολλες φορες δεν τα περναει.Δεν ξερω τι εχει πειραχθει στα settings και δεν μπορω να το επαναφερω.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
gesamgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 μου το εκανε και μενα,..εβαλα 3D Launcher και ολα καλα
gkpapad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 το προβλημα ειναι οτι τον εχω πληρωσει.Τι κανω τωρα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 τι εννοεις τα εμφανιζει τεραστια?
vadou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Για δοκίμασε να βάλεις το wallpaper με το Site: Wallpaper Set and Save
gkpapad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα και παλι.Εννοω οτι πηγαινω μαρκαρω το μεγεθος της ταπετσαριας,αλλα αυτη βγαινει τεραστια σαν να εχει μεγενθυνει χ30. Τωρα βλεπω οτι δεν αλλαζουν ουτε οι ταπετσαριες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εγω με απεξ δεν εχω κανενα απο τα δυο προβληματα!! κανει επαναφορα προεπιλογων apex και δοκιμασε ξανα!
gkpapad Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 εγω με απεξ δεν εχω κανενα απο τα δυο προβληματα!! κανει επαναφορα προεπιλογων apex και δοκιμασε ξανα! εκανα επαναφορα αλλα τιποτα.Ουτε τα wallpaper δεν αλλαζουν.Μηπως πρεπει να ξαναπερασω το λειτουργικο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 τι κινητο και τι εκδοση εχεις?
gkpapad Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 εχω το Lenovo P770 με εκδοση Android 4.1.2.Προχθες του περασα καινουργια Rom.Αλλα κανενας αλλος δεν αναφερθηκε στο ιδιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα