doctor_667 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 οχι δεν ειναι ολες το ιδιο μερικες δεν ειναι αυτοματες τι εννοείς αυτόματες;
sphinxgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 τι εννοείς αυτόματες; Αντι να σταματάει μόνη της στα 15 δευτερόλεπτα ξέρω γω, πρέπει να την σταματάς εσύ! ΚΛΑΪΝ
leonidas_fs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παιδια τελιά αξίζει να πάρει κανεις την μηχανή; Εγω θελω να πίνω μονο freddo espresso!
sphinxgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παιδια τελιά αξίζει να πάρει κανεις την μηχανή; Εγω θελω να πίνω μονο freddo espresso! Απο αυτά που διάβασες τι δεν είναι ξεκάθαρο?!
leonidas_fs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μαλλον θα προτιμήσω μια με αλεσμένο καφε..
doctor_667 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αντι να σταματάει μόνη της στα 15 δευτερόλεπτα ξέρω γω, πρέπει να την σταματάς εσύ! ΚΛΑΪΝ Ποιο μοντέλο είναι αυτό; Εγώ έχω την Essenza που νομίζω είναι η πιο φτηνή και δεν γίνεται αυτό.
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι η nespresso είναι η εταιρεία και βγάζει 1-2 μηχανές. Τώρα διαπίστωσα ότι πολλές εταιρείες βγάζουν μηχανές nespresso (που παίρνουν κάψουλες nespresso δηλαδή!)
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι η nespresso είναι η εταιρεία και βγάζει 1-2 μηχανές. Τώρα διαπίστωσα ότι πολλές εταιρείες βγάζουν μηχανές nespresso (που παίρνουν κάψουλες nespresso δηλαδή!) Νο Η Νεσπρέσο ειναι η εταιρία που βγάζει (κατά τη γνωμη μου πάντα) τον καλύτερο και πιο υγιεινό. Και αυτό το λέω διότι γνωρίζω τα πιστοποιητικά ασφαλείας τους, τον τρόπο που συσκευάζουν κτλ κτλ και φυσικά γουστάρω τον καφέ τους. Μια βόλτα σε ένα νεσπρεσομάγαζο θα πίσει και τον πιο "'απιστο" 1
Jenkins Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Κι εγώ ναι στη Nespresso λέω. Μεγάλη ποικιλία με γευστικότατους καφέδες (εγώ προτιμώ τους δυνατούς της σειράς, Kazaar και Ristretto) και ευκολία στη χρήση. Ούτε να πλένεις εξαρτήματα, ούτε ιστορίες. Βάζεις κάψουλα, πατάς το κουμπί, καθάρισες. Το κόστος είναι ένα θέμα, αλλά η αλήθεια είναι πώς ότι δίνεις παίρνεις. Τελευταία, επειδή δεν έχω χρόνο να ανέβω κέντρο και να πάρω Nespresso, το έχω γυρίσει σε Douwe Egberts Supremo και Fortissimo και μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και με χαμηλότερο κόστος (0,39 η κάψουλα) Από την άλλη, αν είχα να διαθέσω ένα ποσό κοντά στα 400 θα αγόραζα καφετιέρα με μύλο και θα έφτιαχνα φρεσκοκομμένο καφέ, αλλά τα 400€ για καφετιέρα είναι επένδυση, όχι μλκιες.
leonidas_fs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το σκέφτηκα ρε παιδια και τελικά για εμενα προσωπικά δεν αξίζει η αγορά μιας τέτοιας καφετιέρας! Στανταρ θα πιω εναν espresso στο γραφείο το πρωί. Κατα πάσα πιθανότητα και εναν το απόγευμα ή στο γραφείο πάλι οταν δουλεύω απογευματινός ή σε καφετέρια με φίλους, κοπέλα κτλ. Οπότε το να πάρω μια καφετιέρα για να πίνω max 2-3 φορες την εβδομάδα σπίτι καφε, δεν πολυ λέει!
gavros10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το κόστος είναι ένα θέμα, αλλά η αλήθεια είναι πώς ότι δίνεις παίρνεις. Τελευταία, επειδή δεν έχω χρόνο να ανέβω κέντρο και να πάρω Nespresso, το έχω γυρίσει σε Douwe Egberts Supremo και Fortissimo και μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και με χαμηλότερο κόστος (0,39 η κάψουλα) Απο περιεργεια και επειδη δεν θυμομουν μπηκα στο site της nespresso για να δω ποσο η καθε καψουλα. Επειδη μιλαμε για freddo ο ristretto ειναι ιδανικος και η τιμη της καθε καψουλας ειναι 0,41. Αρα ο καθε φρεντο κοστιζει 0.82 αφου θελει δυο καψουλες. Αξιζει η νεσπρεσσο
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Για εσάς που το έχετε ψάξει, οι μηχανές nespresso σε σχέση με τις illy σαν αυτή που έβαλα νωρίτερα τι λένε? Ο καφές που βγάζει η illy μου αρέσει, είναι ακόμα καλύτερος ο nespresso? (δεν έχω δοκιμάσει, δεν έχει και κανένας γνωστός). Το κόστος ας μη το βάλουμε στη σύγκριση, ας πούμε χοντρικά 1€/καφές
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αντι να σταματάει μόνη της στα 15 δευτερόλεπτα ξέρω γω, πρέπει να την σταματάς εσύ! ΚΛΑΪΝ οχι και κλαιν ειναι σοβαρο πλεονεκτημα να ξερεις οτι εχεις στανταρ 40 ml και 120ml γιατι μπορεις να φτιαξεις τον καφε σωστα οχι την μια φορα να σου βγαινει βαρης και την αλλη νερουλος. επισης η δικια μου κλεινει μονη της μετα απο λιγα λεπτα αλλες μηχανες δεν το εχουν αυτο. Απο περιεργεια και επειδη δεν θυμομουν μπηκα στο site της nespresso για να δω ποσο η καθε καψουλα. Επειδη μιλαμε για freddo ο ristretto ειναι ιδανικος και η τιμη της καθε καψουλας ειναι 0,41. Αρα ο καθε φρεντο κοστιζει 0.82 αφου θελει δυο καψουλες. Αξιζει η νεσπρεσσο δεν θελει δυο παντα εγω κανω με μια και η ποσοτητα ειναι αυτη που εχει το ασπρο πλαστικο ποτηρακι αν μαλιστα κανεις φρεντο καπουτσινο με καζαρ βγαινει μια χαρα κανονικος με μια. Για εσάς που το έχετε ψάξει, οι μηχανές nespresso σε σχέση με τις illy σαν αυτή που έβαλα νωρίτερα τι λένε? Ο καφές που βγάζει η illy μου αρέσει, είναι ακόμα καλύτερος ο nespresso? (δεν έχω δοκιμάσει, δεν έχει και κανένας γνωστός). Το κόστος ας μη το βάλουμε στη σύγκριση, ας πούμε χοντρικά 1€/καφές εγω παλια ειχα μηχανη που επαιρνε κανονικο καφε και εβαζα illy , ε αυτος που βγαζει τωρα απο καψουλα η νεσπρεσο ειναι πολυ καλητερος.
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 εγω παλια ειχα μηχανη που επαιρνε κανονικο καφε και εβαζα illy , ε αυτος που βγαζει τωρα απο καψουλα η νεσπρεσο ειναι πολυ καλητερος. Και γω κάψουλες προτιμώ, αυτή η illy που έβαλα παίρνει κάψουλες της illy
Anorymous Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και γω κάψουλες προτιμώ, αυτή η illy που έβαλα παίρνει κάψουλες της illy παλι ιλλυ ειναι ομως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα