leftissss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα , πριν απο λιγες μερες το κινητο μου (galaxy note 2 ) αρχισε να μην μου αναγνωριζει την sd card μου και χρειαζοταν επανεκκινηση οπου και εστρωνε εως προχθες οπου σταματησε απλα να την διαβαζει. Δοκιμασα λοιπον μια αλλη sd card στο κινητο και δουλευει μια χαρα αρα λεω ειναι προβλημα της καρτας , και την βαζω μεσω card reader στο pc με αποτελεσμα να μην την διαβαζει ουτε το pc . αρα δεν μπορω να την κανω format .μολις την βαζω στο pc , μου λεει g: removamble disk αλλα μολις παταω ανοιγμα μου λεει please insert disk . Μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα για card recovery η τελως παντων αν υπαρχει τροπος να την σωσω γιατι ειναι κριμα να την πεταξω , 32gb ειναι αυτα... Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν ενοείς να προσπαθήσει να κανεις ανάκτηση αρχεία υπάρχουν προγράμματα , τωρα για να την φτιάξεις δύσκολο το βλέπω , μαλλον εχει καει η εχει πρόβλημα. Δεν ξέρω ποσο καιρό την έχεις αν ειναι σε εγγύηση ισως μπορεις να την αλλάξεις
leftissss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 οχι εγγυηση δεν πρεπει να εχω , αλλα και παλι δεν εχω την αποδειξη αγορας , τουλαχιστον τα αρχεια ??
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Για τα αρχεία δοκίμασε το Ontrack EasyRecovery
historland Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με την SD κάρτα μου. Δεν την αναγνωρίζει ο υπολογιστής. Ούτε καν format δεν μπορούσα να την κάνω. Δοκίμασα με προγράμματα recovery και πάλι δεν την αναγνώριζαν. Τελικά μετα από ψάξιμο σε forum βρήκα ως λύση για τη διάσωση των αρχείων μου μια εταιρία στη Γερμανία http://recoverfab.com/ Έστειλα την κάρτα και μου βρήκαν ότι ήταν fake. Ενώ έλεγε 2GB ήταν 516ΜΒ! Απ' ότι φαίνεται στο on-line shopping κυκλοφορούν και fake τελικά. Τελοσπάντων κατόρθωσαν παρόλα αυτά να ανακτήσουν τα δεδομένα μου έστω από τα 516ΜΒ. Κάτι ήταν και αυτό, από το τίποτα. Δυστυχώς όμως χάθηκαν πολλές φωτογραφίες που ήθελα ή μάλλον νόμιζα ότι είχαν αποθηκευτεί (δεν είχαν όμως γιατί η μνήμη φαίνεται ότι ήταν προβληματική). Άλλη φορά προσοχή λοιπόν όταν αγοράζετε από το internet σε "πολύ χαμηλή τιμή"! Μπορεί να την "πληρώσετε" διαφορετικά!
giorgos1966 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα παιδια.Εχω μια sd καρτα μνημης 16GB απο cannon μηχανη.Θελω να της περασω το τελευταιο firmware αλλα στον υπολογιστη μου βγαζει μυνημα οτι εχει προστασια εγγραφης.....Το διακοπτακι στην καρτα το ελεγξα ειναι οκ.Τι μπορω να κανω για να καταργησω την προστασια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα