Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα λογω οικονομικης στενοτητας λεω να αλλάξω το συμβολαιο στο dp στον οτε και απο 24 να εχω 4 mbps. Θα μπορω να σερφαρω με ανεση? Επισης το online gaming θα πρεπει να το ξεχάσω?

Δημοσ.

εξηγησε λιγο το db. εχει να κανει με κατι απο αυτα που λεει εδω? (δεν νομιζω)

φιλαρακι κανε υπομονη. σε λιγο θα εχουμε δωρεαν wifi. μέχρι τότε παρε απο του γειτονα

edit: ενταξει πλακα κανω. ξερω οτι εννοεις το double play. απλα καλο ειναι στα θεματα που ανοιγουμε να ειμαστε σαφεις. η απαντηση ειναι ναι η ταχυτητα θα ειναι αισθητα μικροτερη. τωρα για το αν θα σερφαρεις με ανεση αυτο ειναι σχετικο και θα το κρινεις μονος σου. εμενα μπορει να μην σε πειραζει. ομως εσυ μπορει να εισαι πιο απαιτητικος

Δημοσ.

Double Play εννοεί μάλλον. Με το online gaming δε θα έχεις πρόβλημα (τα παιχνίδια δε χρησιμοποιούν μεγάλο bandwidth όταν παίζεις). Μόνο όταν θα βγαίνει κάποιο καινούριο patch, θα καθυστερεί περισσότερο το κατέβασμά του. Και το surfing άνετο θα είναι, στο YouTube και τα streaming sites μπορεί να έχεις ένα θέμα.

Δημοσ.

Καλησπερα λογω οικονομικης στενοτητας λεω να αλλάξω το συμβολαιο στο dp στον οτε και απο 24 να εχω 4 mbps. Θα μπορω να σερφαρω με ανεση? Επισης το online gaming θα πρεπει να το ξεχάσω?

α.με 4 mbps ζητας και fast path και παιζεις καλυτερα απο πριν σε ping.

β.με αυτα τα λεφτα που δινεις στον οτε πας σε αλλο παροχο σε 24αρι.

Δημοσ.

κοιτα να δεις. εγω λεω να το δοκιμασεις για ενα-δυο μηνες και αμα δεν σου κανει μπορεις να ξαναγυρισεις πισω στο 24αρι

Δημοσ.

με την 4αρα του οτε πληρώνεις παραπάνω από ότι αν είσαι σε ένα άλλο πάροχο με 24 mbps σύνδεση .οπότε ψάξτο καλύτερα να μη δίνεις τζάμπα λεφτά

Δημοσ.

Το fastpath όχι. Την αναγνώριση κλήσεων χρεώνει..

Όπως σου είπαν για να σου βγει φθηνότερα πρέπει απλά να αλλάξεις πάροχο.

Ο οτε είναι στα διπλά λεφτά.

Δημοσ.

Μπα δυσκολα για παροχο γιατι εχω συμβολαιο με οτε tv και εχω εκπτωση 5 ευρω το μηνα σε αυτο. Πολλοι γειτονες μου εχουν forthnet-hol και εχουν ψιλοπροβληματα(αποσυνδεσεις, λαος λογαριασμοί κλπ.)

Δημοσ.

Μπα δυσκολα για παροχο γιατι εχω συμβολαιο με οτε tv και εχω εκπτωση 5 ευρω το μηνα σε αυτο. Πολλοι γειτονες μου εχουν forthnet-hol και εχουν ψιλοπροβληματα(αποσυνδεσεις, λαος λογαριασμοί κλπ.)

Στον οτε έχεις το μειονέκτημα ότι πληρώνεις πολύ παραπάνω λεφτά από οτι το συνδυαστικό της nova και στον οτε για να δεις μια ταινία καινούργια έχει εξτρα χρώση . όσο για forthnet και hol που έχουν κάποια φιλαράκια δεν έχω ακούσει να έχουν προβλήματα με αποσυνδέσεις

Δημοσ.

Όταν το 24αρι ξεκινάει στα 15 ευρώ τον μήνα αλλού και ο οτε το έχει στα 30.. τα 5 ευρώ που γλυτώνεις στην tv είναι αμελητέο ποσό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...