kakkws Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 sms και mb για mb . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kost09 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 δινω οτι θελετε για mb....ισως να αργησω να απαντησω λογω δουλειας αλλα μεχρι το μεσημερι θα το κανω πμ το τηλ κ θα επικοινωνησω,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kost09 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν θες στείλε μην το τηλ την διαδικασία κ σου Στέλνω mb και το ίδιο μετά εσύ (mb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ψαχνω mb και δινω λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akismei Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ψαχνω mb και δινω λεπτα Εχει μηνυμα Δινω mb και sms και ζηταω χρονο ομιλιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δίνω ομιλία η sms για ομιλία οποιος θέλει ας μου στειλει εδώ pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maqqis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Έχω sms απο 2 νουμεράκια και τα αλλάζω με 300 mb ( αυτό θα πεί super προσφορά ) pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1987 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δίνω sms, και θέλω χρόνο ομιλίας. Στείλτε pm. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από bill1987 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakkws Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 σμσ για να μου στειλετε , λεπτα κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εχω 2 δωρα να δωσω με τα εξης ανταλλαγματα: ΔΙΝΩ ΜΒ ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΔΙΝΩ SMS ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Oι ενδιαφερομενοι στειλτε π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δίνω και γω mb για sms αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maqqis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δίνω και γω mb για sms αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. έχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δίνω SMS και mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω 1 δωρο να δωσω: ΔΙΝΩ ΜΒ ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΔΙΝΩ SMS ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ Oι ενδιαφερομενοι στειλτε π.μ. Δοθηκαν ολα, thanks! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από nickmanak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakkws Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ΔΙΝΩ ΜΒ ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΔΙΝΩ SMS ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ παρακαλω στειλτε πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα