tiniakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Όποιος μπορεί να μου στείλε sms θα ήμουν ευγνώμων και πιθανόν να βρω να του στείλω mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 όποιος θέλει 300mb και είναι online τώρα ας στείλει pm edit: δόθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον ChrisN.S. για τα sms. Παρότι διαφωνήσαμε σε άλλο θέμα αυτός απέδειξε πόσο ακέραιος χαρακτήρας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 μπορω να στειλω σε αλλους δυο..οποιος θελει μου λεει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οποιου του περισσευουν λεπτά, mb ή sms ας μου στειλει μνμ. Τα ανταλλάσω με οτι θέλετε Οκ παιδιά, ευχαριστω πολύ! Καλή χρονιά σε ολους! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2013 από mary1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Οποιος θελει ΜΒ ας μου στειλει ΡΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να μου στείλει κάποιος λεπτά ομιλίας για το κινητό της γυναίκας μου γιατί έχω στερέψει από λεπτά και λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχω MB για όποιον θέλει, επίσης χρειάζομαι MB, ή SMS αν έχει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Έχω και εγώ mb να ανταλλάξω με τα sms. Όποιος θέλει ας στείλει p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια! Οποιος θελει mb για ανταλλαγη με ομιλια ή sms ας μου στειλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά θέλει κανείς ανταλλαγή mb με χρόνο ομιλίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα δινω sms ή MB ή χρονο ομιλιας θελω χρονο ομιλιας αντε παιδεςς, anyone....? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2014 από astak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeOSL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους .Μάζεψα αυτά που μου έχουν ξεμείνει :100 λεπτά ομιλίας (τέλος)200 sms (τέλος)300 MBs (τέλος) Προσφέρονται με ή χωρίς αντάλλαγμα .Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει p.m. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας . Ευχαριστώ . καλά να περνάτε !edit no2 :τέλος τα πακέτα . έμεινε ένα κρατημένο sms , αν αποδεσμευτεί θα ενημερώσω . (και κάνω τον τροχονόμο σε 2-3 άλλους αριθμούς για μεταξύ τους αποστολή) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2014 από NeOSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taragmenos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Όποιος θέλει 300mb ας στείλει pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) free 4 all (ομιλία, sms, mb) στείλτε pm! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2014 από parasaser 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα