king2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έμειναν: Ομιλία x 2 1 τέλος MB x 2 1 τέλος μόνο SMS x 3 δεν ζητάω κάτι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm μέχρι τα μεσάνυχτα Να ευχαριστησω πολυ το φιλο gas_83 που με εστειλε 100 λεπτα χωρις κατι σε ανταλλαγμα.Εκατσαν γαντι τελευταια μερα σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killertomato Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 έχω λεπτά και μβ , δεν θέλω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχω πακέτο μηνυμάτων. Όποιος το θέλει ας στείλει μήνυμα για να μην πάει χαμένο. Το είχα κρατήσει για φίλο εδώ αλλά μάλλον δεν το χρειάζεται. Ευχαριστώ πολύ το μέλος sakis543 για τα SMS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis543 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να' σαι καλά παλικάρι μου. Έχω ένα ακόμα πακετάκι μηνυμάτων και μιά ομιλία. Εάν κάποιος έχει δεδομένα να δώσει, έχει καλώς. Αλλιώς δεν τρέχει τίποτα, στείλτε μου μην πάνε χαμένα. Και του χρόνου! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από sakis543 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Όποιος θέλει να πάρει ή έχει να δώσει ο,τιδήποτε, ας στείλει μνμ μήπως προλάβουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spider.Man Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 έχω λεπτά και μβ , δεν θέλω κάτι Ευχαριστω ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Και του χρόνου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα