patrickdrd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) για παμε και σημερα γιατι περνανε οι μερες, κανα δυο εμειναν: sms δεν θελει κανείς; εχω 2 πακετακια που περιμενουν, επισης εχω 1 πακετo mb, παρε κοσμε, αυτο μαλλον θα το ανταλλαξω με χρονο/ομιλια, τα υπολοιπα εφυγαν free Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από patrickdrd 1
szaf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 έχω δωρεαν sms για όποιον θέλει και θέλω να ανταλλάξω MB με λεπτά ομιλίας!
panagioths Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, έχω 2-3 πακετάκια SMS. Όποιος θέλει ας στείλει προσ. μήνυμα
oikpro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Απ ότι βλέπω όλοι έχουμε μείνει με τα SMS στο χέρι! Κι εγώ μαζί. Λογικό απ Τη στιγμή που με το διαδίκτυο και τις Διάφορες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων τα SMS σιγά σιγά περιθωριοποιουνται... 1
VonLoutsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Να ευχαριστήσω τον Patrickdrd για τα sms που μου έστειλε!!! 1
patrickdrd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) για παμε και σημερα γιατι περνανε οι μερες, κανα δυο εμειναν: sms δεν θελει κανείς; εχω 2 πακετακια που περιμενουν, επισης εχω 1 πακετo mb, παρε κοσμε, αυτο μαλλον θα το ανταλλαξω με χρονο/ομιλια, τα υπολοιπα εφυγαν free 2 πακέτα sms έμειναν, ποιος τα θέλει; δωθηκαν ολα, αντε και του χρονου Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από patrickdrd
xrele Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα, Χρειαζομαι mb... Διαθετω ακομα Mb και sms...
telikiasmenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Έχουν μείνει και σε μένα 2 πακέτα sms για όποιον θέλει. Δεν θέλω κάτι σε ανταλλαγή.
savasgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) έχω 2xsms + 1xmb και θελω mb (τα mb τα έδωσα σε μέλος που είπε θα μου δωσει και εμένα, αλλά με έπιασε κοτσο! ) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από savasgr
harisman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εχω 2 πακέτα μηνυμάτων. Χρειάζομαι ΜΒ. Στείλτε pm
telikiasmenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Έχουν μείνει και σε μένα 2 πακέτα sms για όποιον θέλει. Δεν θέλω κάτι σε ανταλλαγή. Έμεινε 1 ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα