gregdel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αν θελει κάποιος sms ας στειλει Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από gregdel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ψάχνω sms, δίνω τα πάντα,ομιλία, μηνύματα καλή χρονιά! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από PARASwrite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιάα δίνω λεπτά και sms και θέλω MB..up up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 εχω σμς!και ψαχνω μονο λεπτα η σμς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 εχω σμς!και ψαχνω μονο λεπτα η σμς! Στείλε μου να σε στείλω SMS. Εγώ δεν θέλω SMS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά!Εχει κανεις MB?Μου λήγουν σε λίγα λεπτά και δεν θα προλάβω να ξαναμπώ internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αν θελει κανεις να μου στειλει χρονο καλοδεχουμενος.δυστηχως εγω δεν μπορω να στειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονιά σε όλους, υπάρχει ομιλία απο την πλευρά μου, αν θέλει κάποιος ανταλλαγή με MB. p.m παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Έχω SMS και ομιλία .ψάχνω για mb. Όποιος θέλει ας στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αν θελει κανεις sms ας μου στειλει π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VRaCh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θέλω MB, δίνω τα πάντα ΜΒ και SMS Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από VRaCh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν έχει κάποιος mb pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δίνω sms για ομιλία ή mb. p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxtreme Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αν έχει κάποιος mb pm. Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω ΜΒ και θέλω ομιλία αν έχεις Αν ναι στείλε μου pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) δινω sms/mb και θελω ομιλια, στειλτε πμ οποιος θελει Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2016 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα