Unlock solution Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, εχω τα πάντα και θελω ΜΒ, οποίος θελει και μπορεί ας στείλει ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kost09 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, εχω τα πάντα και θελω ΜΒ, οποίος θελει και μπορεί ας στείλει ΠΜ Eχω mb και θελω mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unlock solution Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ναι σε 3 διαφορετικα. Δε γινεται στον ιδιο ολα σου στέλνω πμ τον αριθμό μου για να μου στείλεις ΜΒ και στείλε μου και τον δικό σου για να σου στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα έχω ομιλία κ SMS. Θέλω ΜΒ. Στείλτε pm - θα το δω το απογευμα ωστόσο κ θα απαντήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τα MB λέτε να μη χάνονται μετά τις 7 μέρες αν προσθέσεις κι άλλα κανονικά; Αυτά που δίνει με την ανανέωση στις κάρτες νομίζω δεν χάνονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lQQkman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω sms και δινω για ομιλια. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από lQQkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω mb θελω ομιλια Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από skatopaido 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pntzamilis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 εχω mb και sms και θελω ομιλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιάα δίνω λεπτά και sms και θέλω MB.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα εχω ομιλια και sms θελω mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ξανά μανά..... Καλημέρα έχω ομιλία κ SMS. Θέλω ΜΒ. Στείλτε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) βρηκες; θελω κι εγω ομιλια και δινω sms/mb Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από patrickdrd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 βρηκες; θελω κι εγω ομιλια και δινω sms/mb Βρήκα. Θα χρειαστω σε καμιά βδομάδα πάλι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δίνω SMS θέλω λεπτά όποιος χρειάζεται ας στείλει πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιάα δίνω λεπτά και sms και θέλω MB.. δεν σε προλαβα πλακωσε δουλεια, ή ξαναμπες ή κανεις αλλος;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα