g@m3r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ @mary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τι γινεται παιδια; Δεν εχει κανεις να δωσει ή να παρει; Ή μηπως το ξεχασατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) έλα πάρε πάρε.... ποιος θέλει??έχω απ όλα...δεν ζητάω τίποτα..στείλτε πμ.. edit: έμειναν μόνο sms όποιος θέλει. edit στο edit....δεν έμεινε τίποτα.... και του χρόνου!! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από cosmos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 έμειναν καθόλου λεπτά η σμς? αν εχει καποιος ας στειλει σμσ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxtreme Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα και από μένα και χρόνια πολλά σε όλους, Δίνω sms και mb για όποιον τα θέλει και ζητώ -αν έχει κανείς- χρόνο ομιλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα κι εγω παρακαλώ χρόνο ομιλίας. Δίνω όλα τα sms και τα mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Οποιος θέλεις ομιλία σε ανταλλαγή με MB, ας στείλει p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θελω ομιλια και δινω mb και sms αν θελει καποιος μου λεει με p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έχω κωδικούς για sms + mb , ψάχνω ομιλία, pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pntzamilis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 εχω mb και ζηταω χρονο ομιλιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 εχω mb και ζηταω χρονο ομιλιας... Σου στελνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έχω κωδικούς για sms + mb , ψάχνω ομιλία, pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δινω mb + λεπτα ομιλιας. Ζητω τα λεπτά ομιλιας. Για ανταλλαγές, στειλτε pm. Edit: Εμειναν τα mb. Προς το παρον δε θελω κατι. Οποιος τα θελει ας στειλει pm Edit2: Φυγαν ολα! Καλες γιορτες παιδια! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από mary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stef_25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οποιος θελει λεπτα και να μου δωσει mb ας μου στειλει ενα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και από τη σταθερή μας σύνδεση μπορούμε να πάρουμε κωδικό για τα δώρα με τηλ στο 13888 (ιδιώτες), σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα